De Mondiale Coup door de elite…

Jacob op bezoek in Friesland, prachtige kerel!

Of je nu in Stockholm woont of Tietjetrekkeradeel, overal wordt het zelfde totalitaire beleid uitgerold, tegen democratie, eigendomsrecht en vrijheid uit naam van ‘het klimaat’, ‘veiligheid’ en ‘gezondheid’. Dat is geen toeval maar een oud plan voor wereldregering, dat sinds 2020 met extra kracht wordt afgedwongen, nu onder de vlag van een Planetaire Noodtoestand. Bijgaand geldt als ‘oplossing’ het pleidooi voor een ‘groene’ VN Veiligheidsraad tegen Planetaire Crises, zoals hun Europese Commissie op 1 maart voorstelde.


Zweeds politiek wetenschapper én hardrockzanger van Wardenclyffe, dr. Jacob Nordangård kwam in Friesland uitleggen WIE de samenzweerders zijn, hij noemt de namen en rugnummers. Hij wijst je op miljardairsclubs en ngo’s waar je in reguliere media nooit van hoort, maar die veel meer invloed hebben dan de politici die zij in de tas hebben.

Plannen die zij lanceren, kunnen twintig jaar of later plots politieke werkelijkheid worden en overal opduiken in de mainstream. Zonder dat mensen wisten wie ze bedacht of waar ze vandaan kwamen. Dankzij Jacob kun je de plannen herleiden tot de bedenkers en hun belangen.

Bangmakerij voor wereldregering, Europese Commissie 1 maart

Zijn dienst aan de gemeenschap van vrije en wakkere mensen, is dat je zo sneller door de propaganda heen kijkt, je leert de Nieuwspraak vertalen naar wat ze werkelijk bedoelen. ‘Verenigde Actie’ is niks dan ‘nationale parlementen buiten spel zetten’…

Dan hoef je geen nodeloze detaildiscussies te voeren over zaken waar eigenlijk niemand écht iets van afweet. Zoals ‘het klimaat’. En je kunt de verantwoordelijke personen aanwijzen die nu verantwoording ontlopen, ook op nationaal niveau. Nederland speelt met Zweden, de VS en Engeland een grote rol in deze agenda.

Slide uit de lezing van Jacob, vanavond te zien op Interessante Tijden TV

  • We hebben twaalf exemplaren van de nieuwe uitgave van Jacob zijn epische boek ‘Rockefeller, controlling the Game’, hoe de olielobby de VN klimaatagenda financiert. Daarvan kun je een exemplaar kopen en opgestuurd krijgen, wanneer je contact opneemt met de directie/ Afke Smit: smitafke@hotmail.com of via wattsapp 0615056548

StrijdT bier is nu ook verkrijgbaar bij Camping de Finne, aan de Slachte in Reahûs

Je eigen StrijdT-bier, de Friezen-tripel kun je bestellen in onze Liever dood dan Slaaf webwinkel

Je kunt Interessante Tijden steunen met je gift, om meer van deze internationale gasten in Friesland te laten spreken op een nieuw Liever dood dan Slaaf-evenement, via onderstaande knop:

One Reply to “De Mondiale Coup door de elite…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *