Café De Eindtijd is nabij, zondag na Koningsdag 15:00

Schuif aan bij De Eindtijd, voordat de bom valt

Vanuit palinghoofdstad Spakenburg, kondigt Ryp de Palingboer vanavond om 19:00 De Eindtijd aan, het nieuwe online café van Interessante Tijden TV en Deze Dagen van Simon van Groningen. Zondag 15:00-17:00 openen onze deuren voor alle kijkers die aan de digitale toog willen meechatten met Simon, Rypke en onze bijzondere genodigden over ‘Apocalypse Now?’

Speciale gasten die bij Simon en Rypke aan de borreltafel aanschuiven zijn Sietske Bergsma, jurist André Rozendaal, predikant-bioloog-boerin Esther Noordermeer. En natuurlijk Rypke’s Urker Sidekick Henk, cameraman en initiator van dit fantastische idee. Discussieer, eet en drink mee met ons, want Café De Eindtijd is nabij!

Ook vindt de trekking plaats voor de winnaar van het ambachtelijke Japanse Mes.

Om alvast in de Eindtijd-stemming te komen, kun je onze eerdere co-uitzending met Deze Dagen bekijken:

Help ons om de (reis)kosten te dekken van de gasten, en de nieuwe camera van onze Henk om te kunnen livestreamen:

De nieuwe Batch van StrijdT is weer te bestellen via www.lieverdooddanslaaf.com

Bestel je eigen kistje StrijdT-bier, de Friezentripel voor deze Interessante Tijden:

Om in de Eindtijd-stemming te komen, kun je ook kijken naar deze orthodoxe bisschop die per toespraak soms miljoenen kijkers haalt, Mar Mari Emmanuel. Hij werd afgelopen week nog neergestoken door een Islamist/aanslagpleger, maar overleefde dat. Van ‘woke’ moet hij niks hebben, en op veel thema’s is hij uitgesproken, niet laf maar recht door zee.

Deze Australiër beschrijft de Verenigde Naties als het achtste koninkrijk dat uit het zevende (Britse) voortkomt, naar Openbaring 17 9-11:

Of je het er nu wel of niet mee eens bent is zo belangrijk niet. Het idee van een Eindtijd hangt in de lucht en het verlangen naar een nieuw Begin. Sommige mensen noemen dat ‘de Transitie’, anderen de New Age. Sinds het eind van de Tweede Wereld Oorlog leeft dat idee steeds sterker lijkt het wel.

Mensen zijn technisch in staat geworden zichzelf te vernietigen.Mensen die de profetie kennen gaan er bewust of onbewust naar handelen.

Ik en Afke bij de Gulpener Brouwerij

Afke en ondergetekende leven nu heerlijk hier in ons prachtige Friesland, we hebben vooralsnog nergens last van, genieten van ons leven in gezondheid en elkaar. Maar dat schijnbare comfort kan ook een illusie zijn, die met 1 druk op de knop in het tegendeel kan omslaan, een bubbel die uit elkaar spat.

Je hoeft enkel niet meer bij je (digitale) geld te kunnen, of de stroom valt in Europa uit en je bent er al…In het analoge tijdperk van ruiken en proeven zou dat onmogelijk zijn geweest. En zie ook hoe mensen de natuur (niet ‘het klimaat’, dat is een menselijke fabricage) kunnen uitbuiten, waarop onze voedselvoorziening en schone lucht leunt:

Bruinkool Tagebau Hambach

Het gevoel dat er iets omvangrijks anders moet, domineert het politieke denken, zie ook de totalitaire klimaatagenda met Net Zero in 2050…

Zou de Openbaring van Johannes – het boek waarover eeuwen is gespeculeerd- dan toch een historisch correcte voorzegging blijken? Kun je theologie uiteindelijk toch koppelen aan de historie en de actualiteiten, wetende dat ‘het nieuws’ weinig anders is dan overhaaste geschiedsschrijving?

Genoeg stof dus om zondag 15:00 in Café De Eindtijd twee uurtjes met elkaar te sparren, onder het genot van een hapje en een drankje. Met de toonzetting die je van Interessante Tijden gewend bent, we dienen zware kost luchtig op. We zijn geen sekte, maar denkende mensen met kennis en het vermogen tot zelfrelativering.

Eten, drinken en genieten met je dierbaren en God daarvoor danken is het hoogst haalbare. Ook met de dood voor ogen, die ons vroeg of laat toch wel treft.

Om ons in de onkosten te ondersteunen van deze Livestream en haar gasten, kunt U hier doneren:

Dat vraag ik steeds met tegenzin, we zijn hier niet zo van het handje ophouden.

Discussieer zondag mee, vanaf 15:00 in ons online Café De Eindtijd

Nog beter is het, wanneer je in de webwinkel van Liever dood dan Slaaf kijkt naar iets van je gading, zoals kleding met ons Liever dood dan Slaaf-wapenschild. En natuurlijk het eigen Meisterwerk ‘Liever dood dan Slaaf‘, een Pelgrimstocht door de Friese Natuur op zoek naar Vrijheid.

Van stukje tikken alleen kan de schoorsteen niet roken..

2 Replies to “Café De Eindtijd is nabij, zondag na Koningsdag 15:00”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *