“Gehoorzaamheid is aanbidding”, Wim-Lex en z’n WEF-Heks

Livestream Café De Eindtijd

Er schoven al tweeduizend kijkers aan bij ons nieuwe Livestream-experiment Café De Eindtijd, met als gasten polder-prediker en boerin-bioloog Esther Noordermeer met haar heerlijke Rotterdamse tongval, Sietske ‘Bakkie op met’ Bergsma en jurist-psycholoog André Rozendaal met zijn vrouw Nathalie uit het verre Horst aan de Maas. We hadden wat kinderziektes met het geluid, rondzingende microfoons die met elkaar interfereren, maar zo gaandeweg door de uitzending heen loste onze Henk dat op.

Nederland na het massa-experiment
Thema’s waren natuurlijk hoe te leven in deze Interessante Tijden, waarin het Nederland dat je dacht te kennen en waarvan je kon houden niet meer bestaat. Dat is na ‘corona’ en de wijze waarop mensen zich in dit massa-experiment gedroegen voor altijd voorbij.

Esther had net die ochtend in palinghoofdstad Spakenburg-Bunschoten een preek gegeven. Ze had haar Bijbel meegenomen, en kon ons met Eindtijd-teksten uit Openbaring om de oren slaan. Met welk Beest (systeem) we te maken krijgen, nu de digitale identiteit en CBDC onderweg zijn voor implementatie.

Bij ‘corona’ was een injectie al je toegangspas tot de maatschappij. In Openbaring 13:16-17 gaat het om een merkteken dat echt in je wordt gebracht of aangebracht op je lichaam.

We hadden een discussie over hoe te leven met een liegende en stelende overheid als de huidige, of je die nog moet navolgen in het kwaad…

In bevindelijke hoek, wil men wel eens met de Romeinen-brief aankomen (13:8), om te stellen dat je hun overheid altijd moet gehoorzamen, want die zou ‘God’s Dienaresse’ zijn… Volgens Noordermeer heeft Paulus die tekst echter geheel anders geschreven, als een soort steek onder water.

In wiens belang handelt De Politie?

Briefverkeer door autoriteiten onderschept
Brieven die zij schreven konden (en werden) onderschept door de autoriteiten van die tijd. Hij schreef immers vele brieven toen hij gevangen zat. Dus moest Paulus wel vleiend schrijven over ‘het gezag’, maar zo gaf hij ze eigenlijk een advies mee over hoe een overheid zou moeten zijn.

Terwijl deze apostel ook wel wist dat keizers als Nero en Caligula de wandelende slechtheid waren. Lijkt dat nog ver van je bed?

Hun Openbaar Ministerie vlooit met de AIVD (‘terrorismedreiging’) nu ook accounts en websites na op staatsongevallig taalgebruik, om met willekeur toe te slaan. Denk enkel aan de schandalige wijze waarop zij windmolen-activist Jan Nieboer als zware crimineel ophaalden met een terrorisme-brigade. Die luisterden ze twee jaar lang af, omdat hij succesvol de komst van een mega-windmolenpark wist te traineren.

Deze schanddaden worden gepleegd door een overheid, waar nog steeds teveel mensen ten onrechte enig vertrouwen in hebben.

De moderne Nederlandse overheid is verworden tot een liegende en criminele entiteit, die de taal vervormt als vorm van machtsspel, ter verwarring van de ‘tegenstander’, de gene die al deze plannetjes moet ondergaan en betalen. Velen hebben nog moeite te erkennen, dat we leven onder een kwaadaardig regime dat de vijand des volks is geworden, qua (gebrek aan) moraliteit, menselijkheid gelijk aan Caligula en Nero.

En dat wordt enkel erger.

De geuniformeerde borderlinecowboys van hun liegende en stelende Roverheid. We komen even verhaal halen, wat je op je website hebt geschreven….

Sommige mensen, ook boeren, komen dan bij bestuurders die hen de nek om draaien nog met allerlei redelijk proza op de proppen, alsof je met waarheid en argumentatie nog iets kunt bereiken.

Je kunt met misdadigers niet in redelijk overleg. De Nederlandse overheid is een criminele entiteit.Tegelijk is er de notie van Bijbels Koningschap, de rechtvaardige koning die ten dienste van zijn volk en land staat. Je bent niet tegen ‘de overheid’ of gezag als principe, maar tegen het kwaad.

Een ander aardig inzicht – naar mijn inzicht- van Esther is dat het gehoorzamen van de(ze) overheid betekent dat je de overheid aanbidt. Geredeneerd vanuit de Bijbel althans. Immers, wie ‘De Wet’ houdt uit de Bijbel doet dat uit gehoorzaamheid aan God. En dat gehoorzamen is Bijbels gezien een vorm van aanbidding.

Fok je Mechelse herder op om in demonstranten te bijten: kom bij de Politie

Koningsdag, Wim Lex en zijn WEF-Heks
We vervolgden ons gesprek over Koningsdag en Prins Pils: Wij konden ons niet voorstellen dat Willem Alexander slecht van aard is. Misschien zit hij hooguit ingekapseld, of wordt hij onder de duim gehouden door zijn WEF-heks Maxima. Op het einde van Café De Eindtijd, bespraken we het reeële scenario van een nucleaire oorlog, onder het motto ‘drie maal is scheepsrecht’.

Sietske gaf ons nog een bespreking mee van de film Oppenheimer, nadat ze zelf een atoombom van een uitgaansroes tijdens koningsnacht over zich heen had gehad.

André Rozendaal en zijn vrouw Nathalie vertelden over hun lokale politieke ervaringen, als politieke fractie in Horst aan de Maas. André is een fiscaal jurist die zich liet omscholen tot klinisch psycholoog. Tussen het Bronsgroen Eikenhout zijn ze als Randstedelijke import buitenbeentjes.

Ze weten toch her en der een spaak in de globalistische machinerie te duwen, maar constateren ook dat het op een goede manier uitvoeren van Raadswerk in een gemeente praktisch onmogelijk is. Er komt veel te veel info en thema’s op een raadslid af, waar je onmogelijk je goed op in kunt lezen.

Nathalie is veertig uur per week zoet.

Woke Politie

Iedereen was er van overtuigd dat we in een overgangstijd zitten. Interessant was verder te zien dat mensen met een New Age-achtergrond, en bijbeltijgers uit christelijke hoek elkaar tijdens het massa-experiment ‘corona’ hebben gevonden. Er zijn vele overeenkomsten, zoals het afscheid van het materialistische en moderne wereldbeeld, maar ook verschillen waar je het met elkaar van harte oneens kan zijn.

Wanneer je voor elkaar open staat. Daarnaast onderschrijft ook Esther Noordermeer de Friese vrijheidskreet ‘Liever dood dan Slaaf’, die eigenlijk heel Bijbels is. Je kunt niet overal tussendoor laveren maar moet een keuze tussen goed of kwaad maken.

Dus zo met alle door Afke verzorgde hapjes en drankjes voor onze gasten, zoals Israëlische wijn en zeewiercrackers met bijna uitgestorven tonijn, was dit Café wat ons betreft een geslaagde ontmoeting. We feliciteren C.Kuilman met het winnen van het ambachtelijke Japanse mes, door Afke uit de pet getrokken met alle kansmakende donateurs.

En we danken jullie, donateurs om deze uitzending mogelijk te maken, het eten voor onze gasten, de reiskosten en Henk’s nieuwe camera. Voor herhaling vatbaar, wat jullie?

5 Replies to ““Gehoorzaamheid is aanbidding”, Wim-Lex en z’n WEF-Heks”

  1. Dat de WEF’ers en WHO’ers aansluiting zoeken met ‘Bijbelse profetieën’ is m.i. een doelbewuste keuze. Mensen zeggen dan: “zie je wel, de eindtijd is daar, het is onoverkomelijk, verzet is zinloos”.
    Laat dát nu precies de bedoeling zijn voor wat ze willen bereiken. Als de werkelijke eindtijd daar is, dan zal de God van hemel en aarde ons daar op zijn manier kond van doen. Niet middels een doorzichtig toneelstukje van een bende geperverteerde corrupte klootvegers.

  2. Ik heb vrijwel alleen maar geluisterd naar de uitzending omdat ik niet in huizen van wildvreemden hoef te zien.
    Maar het eerste wat mij opviel. Luxaflex open en verlichting uit! Zijn jullie actievoerders om maar te doen wat jullie willen??!

  3. “Wanneer je voor elkaar open staat. Daarnaast onderschrijft ook Esther Noordermeer de Friese vrijheidskreet ‘Liever dood dan Slaaf’, die eigenlijk heel Bijbels is.”

    zelfmoord-sekte

  4. Jasper Steringa is niet de moordenaar van Marianne , neem eens contact op met Wim Dankbaar, Cafe Weltschmertz durft het niet eens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *