Slaven van Utopia (2030 Agenda)

De inmiddels iconische SDG-gids uitgegeven bij De Blauwe Tijger, nu ook bij ons opnieuw te bestellen

In de week van de Moderne Slavernij op Interessante Tijden vandaag: Hoe Utopische tunnelvisies van academici en technocraten mensen tot slaven maken van ‘De Doelen’.

In Nederland gebeurt dat via de totalitaire klimaatagenda, die is vastgelegd in de Omgevingswet haar ‘duurzame ontwikkeling’ en ‘nationale’ Omgevingsvisie.

Die leiden tot de ‘Verbouwing van Nederland’ waar Hugo de Jonge nu aan werkt, terwijl Mark Rutte mag oorloghitsen voor de NATO.

Ken de geest van het Plan
Drie en een half jaar terug maakte ik voor uitgeverij De Blauwe Tijger de succesvolle SDG-gids over die totalitaire 2030 Agenda, die al 5000 keer is verkocht. Vier jaar geleden begonnen we voor Blue Tiger Studio de SDG-serie, die honderdduizenden malen is bekeken en die me een soort B-BN’er maakte, beetje bekende Nederlander.

Voor die tijd had niemand van media en mediaconsumenten gehoord van de SDG’s. En nu nog steeds bijna niemand, behalve mensen rond de FvD…

  • En natuurlijk de topambtenarij bij Buitenlandse Zaken die ze oplegt en uitvoert

We brengen die gids nu ook uit voor onze eigen website, ik heb een doosje van mijn eigen werk ingekocht bij de uitgeverij De Blauwe Tijger.

Jaren had ik er bij TB op aangedrongen, dat je zonder de SDG’s de politieke koers niet snapt. Hij was zelfs nog even voor een ‘intelligente lockdown’…Maar dat maakte hij ruimschoots goed met een Tweede Kamer-optreden over de SDG’s, ook Ralf Dekker heeft de SDG-gids gebruikt.

Je kunt er nu bijna niet meer omheen…

Opnieuw te verkrijgen, nu ook bij ons vanaf zaterdag bij www.lieverdooddanslaaf.com

De blauwdruk van het utopisch denken staat daar in 17 SDG’s uitgelegd. De SDG-gids is het fundament over de 2030 Agenda.Ken je ‘de geest’ van het plan, (lokale/nationale) macht- en kapitaaloverdracht naar internationale bureaucratie en miljardairs, dan is de rest een invuloefening.

Of het nu weer over ‘stikstof’ gaat, dan weer over ‘klimaat’ of ‘gender’ of allerlei onderwerpen die aan het oppervlak niet met elkaar verwant lijken.

Koers 2030, de Verbouwing van Nederland
Op ons baanbrekende werk waarmee de SDG’s een groot publiek bereikten, konden navolgers verder voortborduren. Zoals Elze van Hamelen met De Andere Krant en Koers 2030. Elze is een soort vrouwelijke Marcel Crok, die alles wat serieuzer brengt.

Zij hebben de essentie tot de Rode kern teruggebracht: Onteigening.

Ook met een nieuw Kabinet Wilders, die dit onteigenings-instrument zegt te blokkeren, dan zit je nog met de NSC, The New Social Contract die deze klimaat/onteigeningsagenda nagenoeg volledig onderschrijft.

  • Mijn verwachting is dat Urgenda-achtige clubs ook tegen het Wilderskabinet gaan procederen bij de rechter.

Dan doen ze een beroep op ‘Het Verdrag van Parijs’, dat Nederlandse topambtenarij van Buitenlandse Zaken ondertekende. Nog steeds worden vissers van hun visgronden verjaagd door de wind-industrie, gesteund door de VVD.

Er ligt nog steeds 24 miljard euro op de plank voor een ‘nationaal’ Programma Landelijk Gebied, om boerengrond te roven met belastinggelden.

Camouflage door Complexiteit
De grootste kracht van de 2030 Agenda en de SDG’s, is dat de meeste uitvoerders maar kwalijk door hebben dat ze er aan werken. Maar aan de vruchten herkent men de boom, en aan het taalgebruik de herkomst. Neologismen als ‘inclusief’, genderneutraal, klimaatneutraal, veerkracht, en nu ‘rechten voor de natuur’…:

  • Het komt allemaal uit de VN-burelen van een internationale technocratie en daarmee samenwerkende academische instellingen.

Daarnaast zit de essentie verborgen achter een wirwar van rapporten, ngo’s, centrale planners, een internationale netwerkmacht zonder 1 herkenbaar gezicht. Met een lange historie. Voor het gros van de Nederlanders is dat te moeilijk om te bevatten. Camouflage door complexiteit.

Zaken worden verder opgelegd uit naam van ‘de’ wetenschap. En wie ben jij daar weerwoord op te geven? Zodra Westerlingen het woord ‘wetenschappelijk’ horen, geloven ze dat er dan een 100 procent zekerheid in het geding is.

De regenboog van de Utopie 2030

Decade of Action
In de context van de 2030 Agenda en de VN haar ‘decade of action’ dat 2020 inging, was de coronaperiode ook eenvoudig te duiden. Dat het demissionaire Rutte-kabinet het Pandemieverdrag deze maand ondertekent en de WHO vrij spel wil geven, het past precies in deze denkwijze.

  • Die van de technocratische utopie die mensen ontmenselijkt tot instrumenten van De Doelen.

Vanaf zaterdag kun je die gids bij ons op de website www.lieverdooddanslaaf.com ook bestellen voor 15 euro ex verzendkosten. Ik heb een actualisatie van de gids overwogen en die zou ik dan zelf uitbrengen. Maar daar zie ik van af, omdat de gids die er al lag bekend is, goed vormgegeven- zoals je dat aan Tom kunt overlaten- en van een betere kwaliteit.

De gids verscheen tijdens de coronaperiode, en dat narratief was nog niet vervangen door ‘Boze Vijand Rusland.’ Dus komt SDG 16 ‘vrede en sterke instituties’ op dat vlak nog wat minder aan bod, de druk om de Derde Wereld Oorlog uit te lokken met de NATO.

Morgen in Amsterdam

Occulte inspiratie
De meeste voorspellingen in de gids zijn uitgekomen, zoals de inzet op een ‘watercrisis’ in SDG6 over ‘waterhoofdwaterschappen’. Of de dossiers en de leugens waarop ze drijven zijn nog verder verstard, zoals in ‘Schone Energie, een Smerig Zaakje’ (SDG7)

Wil je er nog veel dieper op detail in duiken, allerlei ngo’s waar je nooit van hoorde maar die veel meer invloed hebben dan mensen op de voorgrond: Dan kun je nog eens de lezing van Jacob Nordangård nakijken op Interessante Tijden TV, die hij bij ons in Stavoren hield.

Jacob komt opnieuw naar Nederland. Hij zal bij broeder in het goede Marcel Crok zijn Clintel-congres spreken op 18 juni in Roelofarendsveen. Dat was al langer een wens van ondergetekende, dat die connectie werd gelegd. Jacob verdiept zich nu ook in het occulte aspect van de 2030 Agenda.

Morgen in de Agneskerk in Amsterdam bij de Sint Nicolaasacademie zal ik juist die occulte aspecten achter deze Utopie blootleggen. Die lezing begint om 13:00, entree is 7,50.

  • Steun mijn werk op Interessante Tijden, en dank voor de donateurs die dit mogelijk maken

3 Replies to “Slaven van Utopia (2030 Agenda)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *