HAARPje spelen en sproeien met Rypke en Henk

Toepasselijk muziekje van Lana del Rey

Deze zaterdag even geen archiefverhaal, we posten onze uitzending van Interessante Tijden TV. Met ionosfeerbakker HAARP kunnen ‘ze’ wel degelijk Noorder-Kunstlicht maken, zo onthulde Rypke’s onderzoek naar geo-engineering en chemtrails deze week uit primaire bron op Interessante Tijden.

Ook speelt Europa op haar eigen HAARPje, Eiscat, waarmee ze extreem laag frequente (ELF) golven opwekken. We vonden de primaire bron van een fysische complot-theorie die stelt dat HAARP aardbevingen kan maken.

Youtube komt onze kijkers al beleren met de leugens van de Verenigde Naties

Naast de voortgang van Rypke’s onderzoek bespreken Rypke & Henk een nieuw initiatief van hun overheid: Denkvooruit.nl, en andere websites van de NCTV die je helpen vooruitdenken tegen ‘desinformatie’, je voorbereiden op oorlog en op stroomuitval: Toekomstbestendig en Veerkrachtig, Samen Solidair met NCTV-premier Dick!…

  • Steun Rypke’s voortgang in het onderzoek en help zijn werk mogelijk maken door een donatie aan Interessante Tijden, zodat hij zich fulltime in de materie kan storten zonder afleiding

Het hoofdwerk van Rypke om te wortelen in verleden, afkomst, plaats en een gezond geloof

En /of bezoek de webwinkel van Liever dood dan Slaaf om ons StrijdT-bier te bestellen, mijn meisterwerk Liever dood dan Slaaf en je eigen Liever dood dan Slaaf-hoodie zoals Rypke die in de uitzending draagt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *