Woonboerderij Ed Nijpels heeft Energielabel G (allerslechtste)

Ed Nijpels zijn woonboerderij aan de Dijken 2 in Langweer staat nog steeds te koop, was eerst 2,4 miljoen euro

Ed Nijpels (Voorzitter Borgingscommissie Energie-akkoord) woonde bij mij in het dorpje Langweer.

Icecold Eddy Nijpels en zijn Bende van Nijpels bestelen het Nederlandse volk voor 107 miljard euro

Zijn woonboerderij staat nu al jaren te koop, eerder voor 2,4 miljoen euro, nu 1,7 miljoen euro.

Koopje, eerder voor 4 ton euro publiek geld verbouwd, stond voor 2,4 miljoen euro te koop

Dus check je eens de energiebalans bij de man die ons van het gas afhelpt, die lasten voor gezinnen verzwaart met tienduizenden euro’s uit naam van isolatie, energiezuinig en ‘het Klimaat’.  En van wie burgers ‘aan het gas’ kunnen uit naam van het Klimaat eens; wat is zijn eigen energie-zuinigheid.

Zoals dat ook bij klimaatprofeet Al Gore uit proportie was, in verhouding tot zijn pretenties.

Beroerder is niet mogelijk: wil Ed er daarom alvast vanaf?

Wel, deze voorzitter bij klimaat-propagandaclub Milieucentraal, de Ingenieursbranche van IngenieursNL en multi-commissaris, de man die ons naar Klimaat-dictatuur mag leiden met zijn Nijpelitaanse Milieumaffia, hij heeft dus Energie-label G, zo kun je op Funda zien:

Ed liet de boerderij eerder al voor meer dan 4 ton euro publiek geld verbouwen, maar een warmtepomp en isolatie kon er blijkbaar niet af. Zelfs dubbel glas, toch standaard bij ieder huis sinds de jaren ’70, de voorzitter van Milieucentraal was te druk met planeetje redden bij anderen, om daar in eigen huis op toe te zien.

Icecold Eddy, die gisteren nog ter promotie in De Gelderlander (een vroegere werkgever van mij, 20 jaar geleden als studentenbaantje) de illusie van inspraak mag verkopen bij reeds in beton gegoten voornemens.

Met het wijzigen van 1 letter zou de kop tenminste nog kloppen: de G van Energielabel G

Je verwacht het niet..grapje.

De woonboerderij van Ed Nijpels aan De Diken bij Langweer; nog steeds te koop terwijl Ed ergens in Amsterdam zit

Het is zo cliche-matig…. Die leidt dus de grootste publiekgeld-transfer in de Nederlandse staatsgeschiedenis. Alleen al het Energieakkoord kost volgens de Algemene Rekenkamer meer dan 70 miljard euro subsidies en belastinggeld, andere ramingen hebben het over 107 miljard euro.

Daar komen tot 2030 nog honderden publieke miljarden bij, voor die tienden van procentjes CO2 die Nederland op mondiale schaal produceert.

Het enige dat je kunt doen, is je frustratie kenbaar maken, maar als het tegenzit is ‘uiten van machteloosheid’ nog strafbaar ook. Pas wanneer je mensen voor miljarden berooft heet je ‘duurzaam’

En wanneer een agent in privetijd tegen mij zijn ambt misbruikt, dan kan ik een absurd hoge boete betalen, rib uit het ZZP-lijf- omdat bezwaar maken bij het OM geen enkele zin heeft, via non-antwoord in prullenbak in de verwachting dat je voor dit bedrag niet naar de kantonrechter gaat.

Voor een particulier verschil in verkeers-inzicht, dat het ventje uit stoerdoenerij met zijn politiepasje oplost.

Een zelfverklaard pedofiel, het kan allemaal in dit corrupte en totalitaire bananenland dankzij Des Oranje’s beschermende hand

Als het tegenzit beboeten ze je bij CJIB dan ook nog voor het geven van uiting aan een gevoel van machteloosheid. Met die absurde boetes van ze, een tienvoud van buurland Duitsland, om hun Charles Eames Softpad Bureaustoelen (dik 20 mille per stuk) in de ontvangsthal te financieren.

Wie mensen voor miljarden berooft en continue liegt over kosten en (afwezige) baten, die heet duurzaam. Wie boos wordt omdat hij bestuurlijk Nederland qua integriteit ziet afglijden en daar een uitlaatklep voor zoekt: die is strafbaar. Nederland is geen Bananenrepubliek?

Wie zo zijn (publiek) geld verdient geeft een hoge beoordeling.

En wanneer je journalist bent die hier over onthullingen doet, dan pakt een arrestatieteam je met geweld op, via een lasterlijke en valse aanklacht voor ‘doodsbedreiging’, uit context gerukt proza dat een verwensing was.

In een ethisch functionerende maatschappij zouden de mensen die mij lieten arresteren op zijn minst achter de tralies belanden. In Failed State NL, deze ‘groene’ bananenrepubliek gaat de boodschapper voor mogelijk 2 jaar de cel in(artikel 285/1)

12 Replies to “Woonboerderij Ed Nijpels heeft Energielabel G (allerslechtste)”

  1. @Dirk van Schaik. Dat is een wel heel kernachtig commentaar, we stellen het hier meer op prijs wanneer je in je reactie
   a. tips, gegevens, boektips aanbrengt, alles dat de lezer verrijkt
   b. als je dan scheldt, dit op een intelligenter wijze doet, liefst met wat humor

   Met hypocrisie is niets mis, dat is de smeerolie van het sociale verkeer, zonder hypocrisie heb je geen vrienden en blijf je eeuwig vrijgezel :-).

   Met zakken vullen ook niet, wanneer dit op rechtmatige wijze (dus niet uit belastinggeld) verkregen is. Dat je zakken vult met een succesvol bedrijf. Hoera!

   Met hypocriet zakken vullen dus ook niet, zijnde; als gehuwde ondernemer goed mensen voor je karretje spannen, terwijl je eigenlijk denkt ‘wat een gedegenereerd brandhout zijn de meeste mensen’…ja geef ze eens de kost; mensen in de top denken vaak zo over andere mensen

   Toch is er iets grandioos mis met de persoon Ed Nijpels en zou het beter zijn wanneer Ed Nijpels de eer aan zichzelf hield en zelfmoord zou plegen…de vraag is; wat is dat?

   Ok; het is een VVD’er. Maar meer nog:

   HINT; het is een parasiet

 1. Het is ongelooflijk hoe de zogenaamde “groene” mensen leven en bakken met geld verdienen met non jobs. Hoe doen ze dit toch? Ed Nijpels, Al Gore, Leonardo DiCaprio, Jesse Klaver enz.
  Leonardo is een goede acteur maar hij moet zich niet bemoeien met klimaat. Hij wil dat mensen minder gaan vliegen maar vliegt in zijn privé jet naar Brazilië met de WK voetbal, om een wedstrijd van de VS te zien en vliegt meteen weer terug. Bono is ook zo’n figuur die bij iedereen aanschuift en omdat hij goed kan zingen (!) denkt hij dat hij mee kan praten over…..

  Het is schandalig dat jonge mensen zo worden geïndoctrineerd dat ze denken dat CO2 lucht vervuiling is? Het is plantenvoedsel en zit maar voor 0,04% in onze atmosfeer. Nu gaan ze 0,04% uit de atmosfeer halen en onder de grond stoppen….ik kom niet meer bij van het lachen….hoe gaan ze dit doen?
  Follow the money, zou ik zeggen.

 2. Co2 is voeding voor bomen en planten dus als de concentratie co2 toeneemt moet je meer echte bossen aanplanten en de ontbossing voorkomen want als ontbossing gewoon doorgaat kan je co2 reduceren wat je wilt maar dat zal dan geen enkel effect hebben.

 3. Of Ed naar de hemel gaat of naar de hel moet, daar gaan wij niet over.
  Zoek God en leef!
  Het heilige waar Ed het over had is niet in zijn huis.
  God zond Zijn Zoon Jezus Christus naar deze wereld voor zondaren.

 4. Een feit is het , de Capo di tutti Capi van de aanbidders van de heilige klimaat kerk met zijn collaborateurs heeft een prachtige woning. Daar hoort een nobelman te wonen.
  Helaas is daar sprake van het tegenovergestelde.
  Maar ja hij leeft gelukkig, immers voor hem is als voor geen andere ‘bestuurder ?’ het gezegde “Het is heel gemakkelijk riemen te snijden van andermans leer”.
  Want zijn waanzin jaagt de burger, belastingbetaler of gepensioneerde, op duizenden euro kosten voor het idee dat Nederland de Salvator Mundi is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *