Eikenloof, Europa overwint

La Cambe

Bij La Cambe in Normandie liggen 20 duizend gesneuvelde Duitsers, slachtoffer van de invasie van de Amerikanen en Engelsen op D-Day 6 juni 1944. Mooie gothische kruisen en dikke eiken, sober zonder opsmuk. Zo herdenken de Germanen hun doden.

Germaanser kun je het niet krijgen, gothische kruisen en oude eiken

Waar Julius Caesar met lauwerkrans getooid de overwinning vierde, daar is eikenloof in de Germaanse traditie het symbool van overwinning.

Dat andere Nazi-idee, Verenigd Europa, door Wallstreet (Jean Monnet) doorgezet en de Bank for International Settlements (BIS)

Het raciale ideaal werd niet bereikt, het Eugenetische deel van het Luciferaanse programma, althans niet bij de Duitsers. De Zionistische Illuminati en Eugenetici haalden hun doel wel via het pakt met Lucifer: Jodenstaat Israel. (1948).

Toen de Verklaring van de Rechten van de Mens van HG Wells uit zijn ‘New World Order’ (1940) officieel werden, knikkerden die Joden 500 duizend Palestijnen uit hun woningen om Lebensraum te bemachtigen.

…Joodse Illuminati en Eugenetici, de Azkilut… de verschillen zijn kleiner dan de overeenkomsten

Het Verenigde Europa dat de nazi’s voorstond is inmiddels onafwendbaar bereikt door de financiers van de nazi-oorlogsmachine- bankiers van de BIS (in Basel) en Wallstreet. Bedenk dat de ‘vader’ van de Europese Unie, Jean Monnet een carrière had als Walllstreet-financier.

Bij de BIS werd eind jaren ’80 ook de Euro ontworpen.

Eikenloof en Zonne-symbool van het ‘dagboek’ van Herman Goering, het Luciferaanse geloof

Het antagonisme tussen de 2 grote Europese landen werd omgezet in de motor van unificatie, het voorstadium van de nieuwe wereldorde onder een ‘verlicht’ (Lucis = Licht, Illuminati = Verlichten) bestuur. Wetenschappelijk gedirigeerd collectivisme voor ‘de massa’/het klootjesvolk/Human Resources/de slaven.

En een Verlichte Elite (het oogje in de driehoek) die in weelde blijft baden.

Zoals de Club van Rome (1971) dat ideaal van centrale planning onder ‘groene’ vlag bepleit. En de ecologen rond Club van Rome-adepten als Johan Rockstrom met hun ‘Planetaire Grenzen’, ‘Grenzen aan de Groei’ in 21-ste eeuwse meer wollige formulering.

Een ‘Verlicht’ wereldbestuur dat voor iedere mens zijn CO2-limiet vaststelt.

Illuminati-tempel Berchtesgaden

…zie de overeenkomsten in logo’s maar met de zon in het midden:

Het paganistische zonne-symbool, het Licht der Rede

En zie hier het logo van Rijks-Jagermeester Herman Goering met eikenloof weer. Dat staat afgebeeld, op het enige dat nog van zijn jachtslot de Carinhall rest op de Schorfheide.

Het persoonlijke embleem van Rijksjagermeester Herman Goering

Deze entree is het enige resterende van zijn jachtslot de Carinhall, samentrekking van zijn overleden Zweedse vrouw Carin en Walhallah

Van dat hogere spel hadden de Duitse jongens uiteraard geen weet toen zij op het slagveld de kogels om de oren kregen. Zij vielen voor hun land, Duitsland.

2030 AGENDA, Wereldsocialisme, een ‘Verlicht’ wereldbestuur (high level panel of eminent persons) legt ons hun wereldideaal op

Het programma voor een Nieuwe Wereld Orde leeft in geest/denkwijze nog steeds door.

Kosmopolitisme enige alternatief: HG Wells in ‘The New World Order’ (1940); ze wisten al dat Hitler verslagen zou worden door hun pion, de veel ergere massa-moordenaar Stalin

Dat Luciferaanse programma heet nu 2030 Agenda, met 17 Duurzame Ontwikkelings Doelen (Sustainable Development Goals). Losjes en wollig geformuleerde ‘doelen’ waarmee men steeds indringender tot in de haarvaten van de maatschappij het Luciferanisme opdringt.

Van ‘Beste Reizigers’ bij de NS (SDG Doel 5; Gender Equality) tot de Klimaatwet (SDG doel 13) Tot we een soort China zijn met een ‘Chinees’ internet, waar De Staat al je uitingen toetst. Een ‘veilig’ internet.

Precies volgens het klassieke Illuminati-ideaal, de Verlichtings-radicalen van Adam Weishaupt. Dat ‘Verlichte’ ( = Illuminated)  mensen met ‘hogere kennis’ van bovenaf de maatschappij moeten dirigeren, in dit geval het ‘High Level Panel of Eminent Persons’ van de Verenigde Naties.

Het Licht aan het eind van de tunnel, Kehlsteinhaus Berchtesgaden: kadootje van Rosenberg aan Dolfie in 1938 bij zijn 50ste verjaardag

Dankzij de voortgang in techniek komt dat Technocratische ideaal van top down geforceerd collectivisme steeds dichter bij realisatie.

Wat de rol van Trump ( = troefkaart, de Joker/de Boer) in dit verhaal is: lezers geef mij inhoudelijke voeding, tips, links en bronnen! Is hij de spel-veranderaar of de noodzakelijke schakel? Immers, wat is oppervlakkig natalisme, nationalisme nu inhoudelijk, wanneer je tegelijk het financiële systeem steeds hechter vervlecht?

2 Replies to “Eikenloof, Europa overwint”

 1. Hallo Rypke,

  Martin Armstrong. Denk dat je zijn site wel kent.
  Armstrong economics, schrijft interessante verhalen over US, economie, klimaatverandering en Trump. Trump is een counter beweging tegen het globalisme. Zie ook Brazilie en de zogenaamde populisten in Europa.

  Als Europa richting het oosten trekt staat chaos voor de deur.
  Napoleon ging naar Moskou…..werd zijn einde…..nieuwe indeling Europa.
  Dolfie ging naar Moskou en Stalingrad…..werd zijn einde…….nieuwe grenzen in Europa
  Verhofstad en Timmerfrans gingen naar Kiev— om daar een potje te brallen—, met in hun kielzog de rest van de EU….einde unie en euro is nabij.

  Binnen nu en 2030 is het crash en burn in Europa en de U.S.

  Al een nieuwe auto ?
  Wil wel een dagje rondrijden voor een mooi verhaal en een foto reportage.

  Groet, Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *