‘Onafhankelijke’ Jan Staman penningmeester stichting Frans Vera

De ‘onafhankelijke’ Jan Staman

Zodra onze overheid ‘onafhankelijke’ adviseurs benoemt bij gevoelige prestigekwesties- als de nationale Eco-Soap Oostvaardersplassen van Frans Vera en Staatsbosbeheer met hun kadaverdiscipline – dan moet je oppassen.

Afgelopen september kwam de ‘onafhankelijke’ Jan Staman opdraven uit naam van de Raad voor Dieraangelegenheden. Nadat we al minstens 12 jaar allerlei advies-water onder zeeniveau dragen als het ICMO-advies.

Eerder kwamen we al CDA-mastodont Pieter van Geel tegen van de Postcode Loterij, die zijn plasje over de Oostvaarders kwam doen als ‘onafhankelijke adviseur’ van de overheid. De term ‘onafhankelijk’ klinkt als aanbeveling vanuit onze overheid sterk als de ‘Democratisch’ in DDR. Je moet het er bij zeggen…

En de Heilige Franciscus Wilhelmus Maria Vera, schutspatroon van Moeder Aarde

Voor het afschot-advies met behoud van Vera’s Rewilding-experiment brak de ‘onafhankelijke’ Jan Staman (Almelo 1950) een lans op 25-9-2018 bij de Provincie Flevoland, uit naam van de ‘onafhankelijke’ Raad voor Dieraangelegenheden.

Werkte bij Ministerie LNV van 1982-2002

Staman was daarnaast directeur van het reeds op wetenschappelijke wangedrag betrapte Rathenau-Instituut tot pensionering in 2015.

Zodra onze leugenachtige en corrupte overheid iemand ‘onafhankelijk’ noemt klinkt dat als ‘Democratisch’ bij DDR

Staman zijn Linkedin vermeldt verder dat hij na pensionering een zelfstandig postpensioen-consultant werd, die voor de overheden zich laat inhuren die hem eerder zijn vette publieksalaris gaven.

Director
BedrijfsnaamStaman Consultancy
Datums dienstverbandfeb. 2015 – heden
Duur dienstverband4 jaar 1 maand
LocatieUtrecht en omgeving, Nederland
Consultancy investigation and moderation in;
agriculture, nature management and public health
Science, technology, innovation and society
Citizen participation and dialogue
Veterinary medicine, animal welfare and animal health
Ethics and disciplinary law of the free professions

Hij weet werkelijk O VE RAL wat van. Zelfs van ethiek heeft Staman verstand 🙂

Bij Fransie in het bestuur, met Ruben Smit als zijn ‘Riefenstahl’ om de Triumf des Wildernis te vermarkten

De Stichting Natuurlijke Processen van Heilige Franciscus
Maar hij werkte ook van 1982 tot 2002 bij …het Ministerie van LNV, net in de tijd dat Frans Vera daar als beleidsambtenaar met Fred Baerselman de op de Amerikaanse wildernis-ideologie (Ehrlich, Soule, Wilson cs) ge-ente Rewildingplannen uitdokterde die ‘Ecologische Hoofdstructuur’ zouden gaan heten (Natuurbeleidsplan).

Hoe onafhankelijk is Staman dus als hij namens de Raad voor Dieraangelegenheden dan adviseert?

U raadt het al; hij is een vriendje van onze Fransie. Sterker nog, Staman zat 4 jaar lang vanaf oprichting als Penningmeester in Frans Vera zijn Stichting Natuurlijke Processen, bij Fransie gevestigd aan de Nieuwe Pyramide 32 in Wijk bij Duurstede. Dus Staman zat op de punt van de pyramide zeg maar. Natuurlijk; ten tijde van het advies afgelopen september was hij daar al 3 jaar uitgetreden.

Maar de schijn van belangenverstrengeling kan Staman zo niet ontlopen, zeker ook gezien de aard van zijn advies (we zullen doorgaan, en heel veel dieren doodknallen grrr)

Bij Fransie in de stichting, toen hij nog Rathenau-directeur was

Maria inruilen voor Moeder Aarde
Dus kan ik een tip bevestigen door het checken van Franciscus Wilhelminus Maria Vera– Fransie- zijn post-pensioenbezigheid na zijn Akte van Verlatinge bij Staatsbosbeheer.Je ziet vaker dat ze dan als ‘adviseur’ verder gaan, bijvoorbeeld voor de organisatie waar ze eerst publiek betaald werkten.

Op 4 juni dit jaar viert Fransie al zijn 70ste verjaardag. Zijn Stichting Natuurlijke Processen richtte hij op 28 december 2011 op. Met WUR-filosoof Josef Keulartz en Adrianus Balthasar Ludovicus Maria Wittgen.

Nog zo’n ex-katholiek. Op de 1 of andere manier vullen geseculariseerde katholieken hun gemis aan Maria dan met de aanbidding van Moeder Aarde. En haar ‘Natuurlijke Processen’ als vervangende trans-substantieleer.

Freiherr Franz von Vera bij zijn Nazi-koeien (Heckrunderen). Laat je ze wegrotten dan heet je ‘visionair ecoloog’

De Groene Hostie die bij het avondmaal in subsidie verandert. Wat doe je dan, wanneer je adviseert in ‘Natuurlijke Processen’? Immers, ALLES is een natuurlijk proces tot de scheet uit je darmen nadat je wat te veelbier dronk. Een ‘proces’ (de tijd die voortgaat) is net als ‘natuur’ het ZIJNDE, maar dan anders aangekleed en vooral meer opgeklopt.

Je bent dus een ex-katholiek ziener, die de subsidiepotjes weet te vinden na 10 weesgegroetjes tot Moeder Aarde. Met wat mystieke Eco-turbotaal die je met academisch aplomb oppoetst tot ‘de’ wetenschap versus ‘zij met hun emoties waarmee we beter moeten communiceren’. De favoriete slagzin van harteloze bureaucraten met minachting voor de menselijkheid. ( = achteroverleunen en door met beleid)

Dit is wat Fransie doet, je moet bezig blijven, 10 Twitter-messages a day keep the doctor away 🙂

Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- adviesbureaus)Het vergroten van het inzicht in natuurlijke processen en natuurlijk functionerende ecosystemen en het verspreiden van de kennis daarover

Ik mag Fransie wel, maar….
Nu heb ik niets persoonlijks tegen de Heilige Franciscus Wilhelminus Maria, patroonheilige der Natuurlijke Processen, mysticus van Moeder Aarde. Fransie en ik gaan al even mee in de ecologische soapserie beneden zeeniveau die ‘Natuur in Nederland’ heet, heh Fransie? Of het meiske van ‘concerncommunicatie’ bij Staatsbosbeheer, Joke Bevergeil. Ook helemaal niets op tegen.

Wat Joke allemaal dagelijks in media recht moet praten dat krom is van de Staatsboskap-organisatie van Sylvo 30 duizend euro boven ambtenaar-norm; je krijgt haast met haar te doen…En wat die natuurkabouters op terrein van Staatsbosbeheer uitspoken. Het is hun terrein, zolang zij HUN idee van natuur niet opleggen aan anderen moet dat kunnen.

Alle bos van Staatsbosbeheer zou een Bosreservaat zonder houtoogst moeten zijn en kaplust

Ook ik vind, dat de natuur met rust gelaten moet. Daarom dient per direct het gehele bosbezit van Staatsbosbeheer uitgeroepen tot Bosreservaat waar niet langer gekapt en gezaagd mag. En zo komen we dus bij het probleem dat ik wel met deze hele soap heb;

Het meten met 2 maten, uitmondend in De Leugen. En de algehele harteloosheid, leugenachtigheid die van de groene sector bezit nam.

Wanneer je verstand van ‘ethiek’ claimt zoals Staman, dan kun je er een hoger inzicht zien in het offeren van dieren tussen hekken voor Moeder Aarde en haar Natuurlijke Processen. Dat is wanneer je ‘intellect’ tot enige maat maakt, terwijl je het ‘hart’ offert uit de hier beschreven 3-ledige mens die CS Lewis beschreef. Modernistische educatie maakt ‘Mensen zonder Hart’, aldus Lewis in 1943 zijn accurate voorspelling.

Jan Stammannetjes.

Het eigen Rewilding-experiment in De Tuin van De Abdij van Langweer

Mensen vullen dat gat in het Hart dan met allerlei wazige ideologie en surrogaat-godsdienst, raken gevoeliger voor propaganda omdat hun Honger niet is gestild. Ze gaan zelfs De Correspondent lezen, en BS uitkramen over ‘het klimaat’. ( = technocratisch globalisme).

Die surrogaat-religieuze bevlogenheid zien we ook bij Staman. Het blijkt ook uit het ‘onafhankelijke’ advies dat hij aan de Provincie Flevoland op bijna huilende toon gaf. De tipgever stuurde ’t filmpje. Je gunt ieder zijn geloof, maar als Rechtse Hippie is het de mijne niet. Laat staan de pretentie dat het experiment genaamd Oostvaardersplassen ‘wetenschappelijk’ zou zijn, en DAAROM komen we hier in opstand.

De Leugen mag niet onweersproken blijven.

Rewilding: het schijnt dat Leo Linnartz met de dochter van Frans Vera is getrouwd

De Daad van Opstand, Verzet tegen de Leugen is het doel
Daarom; ieder compleet mens dat naast intellect en een hongerend lichaam ook Hart heeft; kom ook in verzet wanneer De Leugen aan je deur staat. Het is een beetje David tegen Goliath, de tegenstander lijkt te groot en dus kun je denken ‘we geven op’ of je begint er zelfs niet aan.

Maar wanneer je een fraudeur ziet en niet schreeuwt ‘Fraude’, dan ben je zelf een fraudeur. Het is dus je plicht als Mens met Hart om tegen De Leugen op te staan. Die Opstand is de Goede Daad in zichzelf waardoor De Liefde voor Het Leven blijft branden en niet zwicht voor de ontmanteling van Nederland tot corporate tirannie.

Rechtse Hippie, de RIPPIE. Verlost uw organisatie van Bullshit zodat ‘Waarde’ met grote W voorop kan staan

Het sociale Rewilding-experiment sinds ’68
Daarom sympathiseerde ik ook- zie de meer dan 10 duizend maal gelezen en gedeelde reportage– met al die lieve mensen die de hekken van Serengeti Hollandaise (OVP) bestormden, met hooibalen om de levende wezens, paarden te voeren die nu op het altaar van een ideologie geofferd zijn. Want zij hadden De Liefde uit 1 Corintiers 13, en zonder De Liefde ben je niets.

Aldus spreekt uw Rechtse Hippie. En beste Fransie Wilhelmus Maria; toe, hou ’s op met die surrogaat-religie, zeg je zondaarsgebed en keer terug in de Moederschoot. Gaan we een Gregoriaanse litanie zingen in De Abdij. En daarna lekker abdijbier zuipen.

We zien hoe ’t eigenlijk dankzij de Babyboom-generatie en hun afscheid van de Westerse Traditie (christendom, De Liefde) is misgegaan. Zij werden ‘Van God Los’, hun Sociale Rewilding-experiment. Zo lieten ze ons  met een afgebrokkelde beschaving achter die zichzelf om zeep wil helpen (De Klimaatwet). Zodat zelfs op onze munt niet meer ‘God zij Met Ons’ staat en slechts de Mammon overbleef.

De wetten van de jungle, maar dan met de façades van geleende welvaart overeind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *