Facebook: Sharing all your shit with other strangers…

De eerste creatie van uw moderne kunstenaar vanochtend; ‘Morning Glory’.

Uw Rechtse Hippie heeft een nieuw carrieredoel gevonden. Hij wil ‘Modern Kunstenaar’ worden. Het enige dat daarvoor nodig is heet ‘sociale consensus’. Aanschouw hier zijn eerste productie; ‘Morning Glory’, zijn ‘ge-engageerde aanklacht tegen racisme, Donald Trump, het fascisme van Baudet en de Klimaatverandering’.

Dus vindt mij leuk, geef subsidie en dan kan ik zulke drollen op een sokkel tentoon stellen en tot de artyfarty-scene toegelaten.

Links kletsverhaaltje er bij over mijn ‘aanklacht tegen het populisme’. Zo ‘betrrokken’ bij abstracties als ‘de wereld’ zijn wij als links-liberale eigengeilers, om ons ego van planetaire proporties te deug-signaleren.

Mijn onwelriekende creatie deze ochtend zou ook ‘Facebook’ kunnen heten 🙂

‘Sharing all your shit with others.’ FB-vrienden zijn natuurlijk geen ‘vrienden’, maar (neuraal) ‘netwerk’, zoals liberalen ook geen echte vrienden hebben maar alleen een ‘netwerk’, inwisselbare kruiwagens. Het woord Facebook-vriend kun je slechts met de zelfde ‘aanhalingstekens’ zien als bij moderne ‘kunst’. Het is betekenisloos.

Gebeeldhouwde drol 1

Moderne Kunst is als een drol, een excrement, de omgeving waarin het gepresenteerd wordt bepaalt de ‘kunst’. Lag de drol niet in een WC-pot maar een galerie, dan was het ‘kunst’, rijp voor het stedelijk museum. Met zo’n ‘ge-engageerde’ slet van de PvdA of erger als directeur die ‘woest op racisme’ is/nogal met zichzelf verlegen. (haal door wat niet van toepassing is)

Er zijn daadwerkelijk ‘kunstenaars’ geweest die hun eigen stront/kots in blik als kunst verkochten. Als uiting van die menging van ondankbaarheid en slachtofferschap waar je liberale atheisten aan herkent, intolerante lieden die je van Safespacebook blokkeren wanneer je hun hoogste goed geweld aandoet; het EGO/valse zelfbeeld.

Wanneer een Liberaal een gloeilamp verwisselt, gaat hij met pitje op een krukje staan; en vervolgens draait de wereld om hem.

Geen ideologie is zo agressief als die van de liberale ‘tolerantie’, de dictatuur van lange tenen met De Staat als ultieme scheidsrechter. Bij seculier liberalen van ‘links’ tot ‘rechts’ geldt het zelfde waarheids-criterium als moderne ‘kunst’; de sociale consensus, versmald tot ‘belangen’ en ‘macht’.

Drol op een sokkel 2

Op een subtiele manier dwingt het door de CIA ontworpen Facebook zo een volksstam van miljarden gebruikers binnen de bandbreedte van het seculier liberalisme. Miljarden mensen die ‘gratis’ hun hele levens blootleggen.

Een hart- en zielloze ideologie waarvan ‘moderne kunst’ slechts een even Betekenisloze uiting is. Je heft het onderscheid op tussen publieke en private sociale ruimte, zoals ze via ‘duurzaamheid’ ook het onderscheid opheffen tussen publiek en privaat geld.

‘Duurzaam’ is immers privaat gewin op publieke kosten. Het woord ‘duurzaamheid’ is ook ‘wat de gek er voor betekenis aan geeft tot eigen voordeel’. Nihilisme, net als moderne nepkunst.

Stalen drol op een sokkel Steelhenge voor Staatsbosbeheer

Dat ‘einde der geschiedenis’ waarover de seculier liberalen prediken (Fukuyama 1992); daarin heet de grootste zonde dat je ‘fundamentalist’ zou zijn of ‘radicaal’. Ik merk het ook in mijn omgeving, je mag niet meer uitgesproken en duidelijk zijn. De hoogste deugd is iedereen de kont likken om zo steeds betekenislozer ‘gesprekken’ en nietszeggende ‘relaties’ gaande te houden.

Maar bij Kung Fu leer je juist om te ‘aarden’, om juist WEL gefundeerd te staan, in vaste grond. Dat is namelijk meer gezond. Toen hij dat nog NIET was, wiebelde uw Rechtse Hippie alle kanten op. Geen bal aan.

Radicaal betekent niets anders dan ‘geworteld’ zijn, afgeleid van ‘Radix’, wortel. Terwijl het secularisme/liberalisme en globalisme juist mensen ontwerpt die permanent vervreemd zijn, ontworteld en op drift. Aan mensen die ontevreden zijn kun je meer geld verdienen, dan aan een mens die met zonneschijn, een drankje en goed gezelschap/boek tevreden is.

Een goed boek/goed gezelschap van dit moment

Zeker nu in ‘the most wonderfull time of the year’. Het is voorjaar! Wees dankbaar dat je leeft, precies daar waar je nu bent. Na reeds geblokkeerd te zijn op Facebook, zien we steeds meer dat het als Satan is; het vergroot je bereik voor je digitale platform op het W(Vod) W(Vod) W(Vod) ( = 666) maar er bestaat niet zoiets als een gratis lunch. Tegenover wereldlijk voordeel staat het offeren van je Ziel als je niet oppast.

Zoals bij iedere verslaving, iets waar je niet meer zonder gelooft te kunnen.

www= 6 6 6

Big Tech wil je ‘data’ ervoor terug, vanuit de atheistische ideologie dat er niet zoiets bestaat als ‘(zelf)bewustzijn’, maar dat je in informatie-stukjes bent op te delen en zo te ‘managen’. Mensen die nog aan het infuus van massamedia zitten vinden dat ‘extreem’ klinken, omdat ze reeds tot seculier liberale zombies zijn opgevoed. Zo bijgelovig dat ze zelfs het NOS Journaal geloven of ‘De Krant’ 🙂

Dan treft mij hooguit de hoon der gehersenspoelden, mensen met een ‘mening’ (standpunten door anderen ingeprent), die ‘mensen van de wereld’ die zelfs in zichzelf geloven. Aangeleerde opinies als ‘huhu complotttetheorieeeee’ ( = ‘hier zie mij, kijk mij slimmer zijn’, kortom ‘zie mij seculier-liberaal rund’)

De Cyborg bestaat al

Wie zich reeds loskoppelde van de seculier-liberale Leugen snapt al wat ik bedoel. Het zelfde media-systeem hypete bijvoorbeeld al Yuval Harari zijn ‘Homo Deus‘, dat schetst hoe er voor U en mij GEEN alternatief is, buiten het accepteren van de seculier-liberale dictatuur waarin wij ‘data’ zijn, eenvoudig te mengen met machines.

Tussen alle rotzooi op internet vind je ook geinformeerde alternatieven; The Corbett Report, anarchisten en orthodoxe christenen delen het zelfde wantrouwen tegen De Staat haar bemoeienis in persoonlijke keuzes (wat Abraham Kuyper ‘soevereiniteit in eigen kring’ zou noemen)

Met De Leviathan/De Staat die uw ziel komt opeisen, als verlengstuk van Corporate BV. Er is maar 1 levensvatbaar alternatief voor het seculier liberalisme, dat hier niet vroeg of laat door opgeslokt wordt; religieus traditionalisme en wel het Orthodoxe Christendom.

Want wat is ‘vrijheid’ nu, wanneer Het Systeem de mensen voert wat ze gemakkelijker vinden en liever hebben, net als de Groot-Inquisiteur bij Dostojewski’s Gebroeders Karamazov (1866);

Veiligheid.

Iemand die voor je beslist, die je standpunten voorkookt, je smaken, voorkeuren. Wie kan zijn als Christus, die de verzoeking van de Duivel in de Woestijn weerstond?

Verplicht leesvoer, direct aanschaffen bij www.blauwetijger.com

Op termijn zullen we dus volledig van het WWW loskoppelen, ook wanneer dat (Openbaringen 13) tot gevolg heeft dat je niet meer kopen en verkopen kunt. Terwijl de maatschappij dus al ‘verslaafd’ is gemaakt aan een systeem, waar het niet meer zonder kan.

De Bijbel vertelt geen ‘mythes’ (sprookjes, verzinsels, kortom, de seculier-liberale interpretatie die onder vernis van ‘ruimdenkendheid’ geen concurrentie duldt) maar zaken die geestelijk geldig zijn en blijven. Of dat nu 2000 jaar terug is opgeschreven of nu. Iedere generatie leeft daar middenin op eigen wijze.

Ben je nog niet zo ver om dat te accepteren? Werk daar dan aan, want leven is urgent, niet ‘vanzelfsprekend’. Wie weet ben je morgen wel dood, terwijl je nu betekenisloze rapportjes poept als ‘Visie IJsselmeer 2050’. Het zal mij benieuwen, of ze me nu weer blokkeren bij Safespacebook:

De duivel is een hoogmoedige geest, zij verdraagt geen spot

Je kunt beter met ‘de juiste toon’ betekenisloze onzin verkopen. Dat is de moderne definitie van een ‘beschaving’, waarin het kappen van bos en verstoken als klimaatzaagsel in een klimaatcrematorium ‘groene energie’ kan heten. Absurdistisch Nihilisme, getolereerd door sociale consensus. Waarom zou je van zo’n Open Inrichting genaamd ‘het Westen in Verval’ enig deel willen zijn?

Wees liever deel van de Traditionele Revolutie, waar de opkomst van de FvD slechts 1 van de vele tekenen van is. Orthodoxie is de nieuwe rebellie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *