Klimaatmeisje & Watermeisje claimen ons land & water

Na klimaatmeisje Greta nu watermeisje Autumn

Sinds Lolita-eiland van Jeffrey Epstein is ontruimd duiken er kleine meisjes met Grote Boodschap op bij de VN en World Economic Forum. We hadden al Klimaatmeisje Greta, nu voegt zich een Watermeisje bij het planetaire gesmeek, 13-jarige Pocahontas. Een waterdeskundige ongehinderd door kennis, die eens geen vlechtjes in het haar heeft maar de resten van een dode vogel.

Zij claimen met alarmerend appel ons milieu voor het Globalisme-programma 2030 Agenda dat Rutte 3 uitvoert (bv Klimaatwet).

De morele chantage dient een financiele agenda, waarbij ons land, grondstoffen en water kapitaalgoederen en dekking worden voor de financiele markten, zogenaamde ‘Water Bonds’ en ‘Green Bonds’. Zo gaf ook de Nederlandse Waterschapsbank (NWB) op 12 november 2018 nog 60 miljard euro aan obligaties uit voor financiering van woningbouwprojecten, die voor 2039 afgelost moeten. 

Daarom moet er nu ook zo drastisch bijgebouwd worden, want de huizenbouw is de dekking van die obligaties. En (mede) daarom is er behoefte aan boerengrond, althans: dat lijkt de meest logische verklaring. Eerst komt het geld, en dan de morele chantage om dat publiek los te peuteren.

Let op, straks is ook ‘ons’ water niet meer van ons, maar bv ‘eigendom’ van Chinese investeerder…

De Mammon, ‘Groen voor Poen’ misbruikt kleine meisjes
Je moet een beetje afwisselen. Ieder seizoen z’n eigen pedo-lustobject voor klimaatkinderporno. Voor het warme jaargetij hadden we Greta en haar Klimaatstakkers om de mensheid op haar nummer te zetten. Met het bruinen van de blaadjes krijgen we Autumn opgediend.

Beide door de Club van Rome en professionele marketeers uitgevonden kinderen, Greta en Pocahontas hebben een zelfde functie: morele chantage om een zakelijke agenda van Wallstreet en The City te verkopen. Meryl Lynch, JP Morgan Chase, HSBC, noem ze allemaal maar op. Daar hoort ook ‘onze’ Wiebe Draijer bij als Blended Finance-bitch van de Rabobank, de fixer van het SER Energieakkoord (107 miljard euro publieke kapitaaloverdracht, al die windfarms op land en zee…).

Klimazi-jeugd. de geschiedenis herhaalt zich

Wat behelst die agenda?

Vaste lezers van IT zijn er al van op de hoogte: de privatisering van de publieke ruimte en publiek bestuur. Het installeren van een nieuw economisch model  (‘De Transitie’) waarvoor ook het Klimaatplan dient: 10 duizend miljard euro publieke investeringen om het wankelende financiele systeem in leven te houden. Privaat gewin op publieke kosten, en de kassabonnetjes zoek. ( = Blended Finance)

En voor de bestuurlijke amateurs in onze publieke sector een hoog gehalte ‘het zal mijn tijd wel duren’…

Dus is straks ook ons water niet meer van ons, maar van de Rockefeller FOundation en Wallstreet-haaien

Die privatisering van de publieke ruimte is een proces dat al loopt sinds Garrett Hardin die privatisering/collectivisering onder wereldbestuur agendeerde (Tragedy of the Commons, 1968) samen met de toen opgerichte Club van Rome. Toen hielp de globalistische financiele elite ‘het Milieu’ opblazen. En met het einde van de Koude Oorlog richtte die oorlog zich met ‘Klimaatverandering’ vervolgens naar de eigen bevolking.

Greta Thunberg het Klimazi-meisje

De ‘groene’ ideologie is de zelfde als die van de nazi’s met hun Lebensraum/Living Space: Thomas Malthus zijn landoppervlak-gecentreerde benadering van menselijke overleving. Alle nazi-bashing verhult, dat niets van hun ideologie een origineel Duitse vinding was, zij leenden gedachtengoed uit het Britse kolonialisme. (zie daartoe oa Alison Bashford, Global Population, Columbia University Press 2013)

En van de Theosofie, die weer met allerlei Vrijmetselarijclubs is verwant.

Het idee van ‘mondiale waterschaarste’ tussen de oren rammen

De gedachte achter het instellen van zo’n Soeverein die boven iedereen staat (wat Garrett Hardin ‘Mutual Coercion mutually agreed upon‘ noemde) die gaat al terug tot Thomas Hobbes (17de eeuw) en zijn Leviathan. De instelling van een krachtige ‘soeverein’ die boven alle partijen staat en soms ook de wet, die de lakens uitdeelt en de rechten bewaakt.

Het kapitaliseren van de natuur = Natural Capital.

‘Het Milieu’ is slechts een andere naam voor ‘grondstoffen & grond’. De Groene Leviathan wil onze grondstoffen en grond in bezit. Zijn protagonisten claimen steeds dat wij dankzij ‘de biodiversiteit’ en ‘de klimaatverandering’ zelf te slechte beheerders zijn van die ‘Global Commons’. Dus moet Leviathan de tent overnemen, en dat ‘Natuurlijk Kapitaal’ beheren en herverdelen. True Cost, True Prize, Belasting Onttrokken Waarde, ettelijke namen voor het zelfde idee.

Of je dat nu ‘communisme’ noemt of corporatisme of marktfundamentalisme, De Markt of Marx, de nuanceverschillen zijn klein wanneer ‘Kapitaal’ je kernwaarde is. Het gaat er om dat 1 centrale macht kapitaal en grondstoffen naar zich toe trekt. Hier dus: De Mammon, de God van het Geld.

Balans van de Waterschapsbank

Geld voor de Nederlandse Waterschapsbank (NWB)
Kortom, ons water, grond, vastgoed, het zijn ‘assets’ waar de bankenmaffia en investeringsclubs als de Rockefeller Foundation op azen. En de clubs die vanuit die maffia zijn opgericht als het World Resources Institute. Reeds vorig jaar op 18 november liet ik zien dat onze Waterhoofd-Waterschappen en de Waterschapsbank van onze leugenachtige corrupte overheid druk doende zijn, om ons Nederlandse water op de kapitaalmarkt te verpatsen.

Ons water als onderpand voor Wallstreet. Als zogenaamde ‘water bonds’ en ‘green bonds’. En reeds 2 jaar terug voorspelde ik die ontwikkeling al, en de reden: 2030 Agenda.

Waterschappen en waterbeheerders steken zichzelf nu in de schulden om klimaatpolitiek te financieren. Maar door onze grondstoffen als kapitaal-onderpand te verhandelen, komt dat niet direct terug op de publieke rekening. Zo kunnen ze veinzen dat hun klimaatplannetjes bijna niets kosten, het kassabonnetje wegmaken.

Maar ondertussen hebben ze dus bijvoorbeeld ONS water aan de kapitaalmarkt verpatst. Dus dat een Chinese investeerder als nieuwe ‘aandeelhouder’ in Water Bonds je waterkraan dicht kan draaien.

Met de Libor-affairebank als bemiddelaar, nou gelukkig, dan zit ’t wel goed

Zo geeft die zelfde Nederlandse Waterschapsbank (NWB) ook Housing Bonds uit voor 60 miljard euro, dus vastgoedobligaties om publieke prestigeprojecten te betalen. Dus dan snap je ook waar die bouwdrift van nieuwe woningen plots vandaan komt, en waarom wij al die kansenparels uit Afrika moeten opvangen uit het Marrekech-immigratiedictaat:

 • met de bouw van ‘sociale woningen’ (op bv ex-boerengrond) kunnen ze weer obligaties uitgeven op de kapitaalmarkt. Dat is althans wat die Nederlandse Waterschapsbank zelf aangeeft. ‘De Lead Managers zijn Bank of America Merrill Lynch, HSBC, Nomura en Rabobank
 • Heb ik het verkeerd begrepen? Trek aan de bel, en verbeter mij, maar dit is hoe het lijkt in elkaar te steken.

Vergelijk het met de snode plannen om ook de pensioenfondsen aan te wenden voor klimaatpolitiek; waarom denk je dat ABP-bazin Corie Worttman-Kool tot de Trilateral Commission van bankier David Rockefeller is toegelaten.

Uiteindelijk hebben we dan in 2030 niet alleen een failliet land net als Griekenland, overgeleverd aan de financiele industrie. Ook al onze grond en grondstoffen zijn dan onteigend. Zoals eerder onze energiebedrijven al aan buitenlandse grootmachten werden verpatst.

Lees mijn Watervoetafdruk-artikel HIER, ook een vorm van ‘toverij’ om op je geld en grondstofffen beslag te kunnen leggen

Voetafdruk als verkooptechniek
De architectuur van klimaatchantage en waterchantage is eender, ze hebben een zelfde ‘wetenschappelijk’ ogend marketingtool: de ‘Voetafdruk’.

Zo vestigden ze voor de handel in CO2-aflaten immers de ‘Ecologische Voetafdruk’-rekenmethode. Ettelijke keren al bij het wetenschappelijk grof vuil gezet, die CO2-voetafdruk. Maar hij blijft populair, en invloedrijke steun houden, want grote belangen er achter. Alsof je de CO2-zonden enkel kunt compenseren door de financiële industrie grond op te laten kopen voor bomenplant.

Zo zie je nu ook overal die filmpjes en reclame opduiken voor ‘we redden het klimaat door x miljarden bomen aan te planten’.

Het gaat ze om beslag op (goedkope) grond in de Derde Wereld, en via CO2-schuld kun je daarvoor kapitaal genereren. Je stopt de ‘Bruikbare Idioten’ op universiteiten wat kapitaal toe, en zo kun je hele discussies genereren over hoe je CO2-zonde nu berekent en compenseert. Het veinzen van wetenschap dient de verkoop: mensen geloven je meer wanneer er een academisch sausje over hangt.

Het geheel belangeloze Eneco en haar Ecologische Voetafdruk: wetenschappelijk onzin, maar wel effectief in marketing

Op gelijke wijze werd de ‘Watervoetafdruk’-methode gelanceerd. Daar zie je een zelfde idee achter liggen. Wanneer ze roepen dat de consumptie van 1 kilo rundvlees wel 15 duizend liter water vraagt…. dan is dat niet daadwerkelijk door de koe geconsumeerd water. Of water dat bij z’n voer zit inbegrepen.

Nee, dan zit daar alle regenwater bij verrekend dat op een weiland valt waar een koe kan lopen. Dus leg je iets positiefs- koeien in de wei met alle ruimte- dan als milieuramp uit. Hoe meer hectares ruimte de koe voor grazen krijgt, hoe groter de ‘watervoetafdruk’. Plots zijn de ‘Grazige Weiden’ uit Psalm 23 dan signaal voor de ondergang van de planeet.

‘Duurzaamheid’; de landen die het meest ‘ecologisch’ scoren volgens de ‘Voetafdruk’- daar vluchten de meeste mensen vandaan

Zonder kennis bent U weerloos
Wees eens eerlijk: had u van Thomas Hobbes gehoord en zijn ‘Leviathan’ gelezen, Thomas Malthus zijn Populatie-principe tot U genomen, Garrett Hardin’s Tragedy of the Commons uit 1968 in Science, kent U 2030 Agenda, of wist U zelfs maar dat de NWB-bank bestond en dat die 60 miljard euro schulden aanging op 12 november 2018?  Had U zich in onderliggende rekenmethodes van Water- en Ecologische Voetafdruk verdiept?

Nee heh 🙂

Het kost studie en tijd, voor je snapt hoe de zaak in elkaar steekt, bijzonder geraffineerd…. En voor je inziet hoe belangwekkend de idee-geschiedenis is om het huidige doen en handelen te begrijpen. Wie die tijd niet neemt, prima, maar heb dan ook geen ‘mening’… Meningitis is een ernstige ziekte.

Dan krijg je ‘Ach Gossie, die Pocahontas die zeg da-we ons water naar de verdoemenis helpen! Nou, stomme Mark Rutte de Politiek Doeniegenoeg, kijk dat wijze kind dat ons volwassenen zo aanspreekt, ons muljeuh ga naar de sodemietur!’

De Leviathan volgens Gustave Dore

Liever christendom dan alleen maar dom
Maar ja, zo lang mensen in massamedia en persbureaus klakkeloos blijven geloven, daar de mosterd halen in plaats van eens zelf na te denken, blijft het kinderlijk eenvoudig voor Global Finance om ons land onder onze kont vandaan te stelen. Mensen zijn nog nooit zo bij- en goedgelovig geweest als in seculier Nederland.

Je voert wat zielige dieren, jammerende meisjes en klimaatporno op, et voila: ‘het volk’ vraagt de regering om haar eigen slavernij, demonstrerend voor eigen afpersing.

De Mammon, Lucifer, het lijkt een bijna duivels plan, 2030 Agenda. Wij zijn hier daarom liever aanhanger van het christendom dan alleen maar dom. Het christendom is naast de klassieke filosofie het geestelijk en rationeel fundament onder het Westen.

Trudy drinkt wat Levend Water bij Bonifatiusbron, dorstige christenhond

Zonder het christendom snap je het heden niet, en roep je iets zwakzinnigs over ‘haha de groene kerk’, alsof ‘kerk’ en ‘irrationeel’ synoniem zou zijn. Dan ben je onbewust gelovige van het sciëntisme, Verlichtingsfundi en Luciferanisme: alsof alleen wetenschap ware kennis levert. En dat is wat de klimazi’s ook denken. Want daarom versmallen ze de grootste ingreep in Nederland ooit, tot de aangelegenheid van 1 klein clubje ‘deskundigen’..

Juist dankzij het Luciferiaanse idee van New World Order (HG Wells 1940, leidend tot oprichtingsdocument Verenigde Naties met ‘mensenrechten’, en Grondwetswijziging Nederland 1981)- is me steeds meer opgevallen, hoezeer de (Westerse) wereld werkt zoals de Bijbel die beschrijft. Of je Bijbelse verhalen nu metaforisch leest of niet, het werkt zo.

De geschiedenis en ons Bijbelse erfgoed doet er dus toe! Dus neem kennis van de Westerse idee-geschiedenis! In plaats van dat je wat ageert tegen de volgende mediascheet, omdat je eigenlijk niet weet wie je zelf bent of wat je gelooft.

Heilige Bronwater tappen doe je ZO! De Abdij van Orval

Het is nu nog aftellen voor ook een Biodiversiteitmeisje opstaat, die huilend de Verenigde Naties toespreekt over het ‘zesde massa-uitsterven’… om dan met al haar biologische kunde de wereldleiders te adviseren: zal dat nadat de Herfst voorbij is, en Greta het ijs breekt van de winter, de 11-jarige April zijn?

Wat had Epstein met VN-Eminent Person John Podesta (uit de Clinton-kliek) en zijn Luciferianen nog meer op voorraad?

2 Replies to “Klimaatmeisje & Watermeisje claimen ons land & water”

 1. Ha Rypke, als ik wat mag toevoegen?

  Ja, een klein meisje werd ook in de Irak-oorlog gebruikt. Das politiek hè? Dat werkt goed op de mensen, zo een dotje, lijken zij van boven te redeneren. Maar dat zei jij eigenlijk ook al.

  Ach, zij (van boven) lijken de mensen nu eens héél goed te gaan plukken. Ze gebruiken ál dat gedoe als breekijzer om te misleiden, op te jagen en angst te zaaien, vooral veel angst te zaaien, lijkt het wel. Of ze nou klimaatwaanzin bedenken, watertekort of teveel of te weinig buitenlanders of oorlog, bankencrisis of economische crisis, de ene smerigheid nog erger dan de ander, het een nog doortrapter dan het andere, het lijkt wel een spel van het soort.

  Tenminste als ik goed ben ingelicht. Al die vreselijke ellende wordt dus over de mensen uitgestort om te worden ze nu eens onwaarschijnlijk goed aan te pakken en ze voor lange tijd, zo niet voor eens en voor altijd, op hun plaatst te zetten.

  En, als zij van boven ‘het boek’ gebruiken als handleiding en agenda, dan is dat makkelijk en goed voor hun want ze hebben zich al eens bewezen hè, die tactieken uit zo’n boek? Ook leuke boeken zoals 1984 lijken de agenda te dienen. En Animal farm. En en en. Raar hè? Het lijkt wel of sommige dingen omgedraaid zijn? Als een satanische janiskop?

  Het lijkt allemaal (bijna alles!) misleiding en gegoochel, raderen voor de ogen draaien, abracadabra en nog meer (vaak boeken)-trucs.

  En er lijken zeer veel grote spelers aan het spel mee te spelen.
  ‘Engeland’ bijvoorbeeld, of liever: the Crown, is een zeer slimme staat met al die schrijvers, toneelspelers, bankiers, geheime dingen enzovoorts. Das fijn van zo een eiland, dat kan zich geestelijk goed en eigenaardig ontwikkelen, zo zonder dat vaste land. En als er ook samengewerkt wordt met nog wat van dergelijke partijen dan schiet het allemaal lekker op.
  (David Icke o.a. heeft wel aardige ideeën over zulks, vind ik.)
  Want de ‘goden’ regeren nu eenmaal. Misschien al 2000 jaar nu? Of nog langer? Lang hè? Dat leert toch de geschiedenis? Altijd gezeik. Oorlog en verderf.

  Maar ja. Kennis is -in deze- toch geen macht, denk ik. Van die kennis wordt men hoofdzakelijk alleen maar verdrietig en eenzaam. Tenminste van al die negatieve kennis dus. Al dat vreselijke gezeik, gelieg, duivelse smerigheid en vunzige egoïstisch manipulatie door het soort. Soms wordt ik er zelfs een beetje misselijk ervan.

  En daarom wint misschien de slechterik en de dwaas, de leugenaar en de sluwe lispelaar. Want wie wil nou al die klote ellende dat het tuig veroorzaakt gaan bestuderen of zelfs maar aanhoren? Niemand toch? De gewone lieve mensen willen immers leuke dingen. Gezelligheid. Gewoon fijne dingen wel men.

  Men hoeft in zo’n wereld vol met schapen maar een klein beetje wolf te zijn om de zakken al zeer goed te vullen. De mensen zijn zó goedgelovig en zó gehypnotiseerd. En worden dag in-dag uit steeds nog meer in de waan gebracht. En ze zijn zó druk. File in, file uit. Naar school, kinderen ophalen en verzorgen. Werken, drinken, eten en tv kijken.

  En daarom wil de leiding van boven ook kindertjes laten ‘meebeslissen’. Grappig hè? Als het niet zo triest zou zijn dan zouden we er om kunnen lachen. Zo kan men een hele volwassen groep mensen in één keer te kakken zetten. Gewoon kinderen laten ‘meeregeren’ of ‘mee laten denken’. Vernedering gegarandeerd.

  En daarom zeg ik dan maar: laat maar. Ze zijn toch niet ‘waarlijk’ ontzettend wijs. En ‘zij’ hebben de macht hè? En ‘zij’ (van heel boven) bezitten ook het land. En het water en de lucht. En wie de macht heeft, én het land, die wint.

  Het herhalen van wat zij bedenken lijkt mij (dus) geen goed plan. Negatieve reclame is immers ook reclame. Spreken is zilver en zwijgen soms goud. Ik denk dat nu goud beter is.

  Beter lijkt het samenwerken met moreel aardige mensen en het andere soort maar zoveel mogelijk te negeren.

  Ik heb het geloof al eens vaker geschreven, maar ik herhaal het graag: Vooral de geest verhelderen en herstellen lijkt mij wel goed. Elk mens lijkt wel een grote hoop troep in zijn geest te hebben, waaronder ook vreselijk egoïsme. Vooral dat laatste schijnt tamelijk heftig en met succes gebruikt te worden tegen de mens zelf. Zijn eigen egoïsme dus. Zijn eigen zelfzuchtige kleinheid. Zijn eigen ‘beestachtigheid’.

  Plato zei het al: wil men een gevecht voeren, dan zal men eerst de vijand(en) goed moeten leren kennen. Maar… als één van de (eerste en in wezen belangrijkste) vijanden -ongeweten- de eigen geest is, dan zal men daar (dus) mee moeten beginnen.

  Sloopt toch al die troep uit je hoofd. Maakt de geest vrij van onzin. Het is geen oplossing voor ál dat gedoe, maar zonder heldere geest kan men maar beter kaan kaarten of zo. De geest van meesten zijn nu eenmaal een beetje ‘onvolwassen’.
  Wanneer iemand zichzelf uit zijn eigen ‘dwaasheid’ bevrijd, dan is dat dus al heel wat, lijkt mij. Eerlijk waar.

  Het begint dus met jezelf -zeg maar- te bevrijden van de geestelijke boeien, ook al ben je die boeien in wezen… zelf. (!!)
  Immers, de geest kan (ook) als een soort vreselijk mooi, ingewikkeld en voortreffelijk gereedschap gezien worden.
  Wil men die geest goed gebruiken, dan zal de gebruiksaanwijzing goed begrepen moeten zijn, hij zal scherp en schoon moeten zijn, zonder vuil of slijtplekken. Men zal hem moeten leren gebruiken. En weet u: de meesten zijn tamelijk onwetend wat dit aangaat, denk ik.

  Zoekt misschien liever een goede ‘guru’, want van een waarlijk geestelijk leraar valt toch wat op te steken? Men heeft dus iemand nodig om de gebruiksaanwijzing door te nemen, toe te leren passen, uit te testen. De geest is als een spier: men kan hem trainen. De kunst is wel om de goede en juiste informatie te hebben.
  En een plezierige leraar die als een verliefde de ziel kan verheffen uit de put van verwarring en verdooldheid, uit dwaasheid, onwetendheid en zelfzucht, lijkt me wel raadzaam, om het maar wat aardiger uit te drukken.

  Dat is wat ik er wel aan toe wilde voegen.

  Ik besef, het klinkt raar: maar als u weet wat ik weet, dan begrijpt u het vast wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *