FAKENEWS: ’50 duizend vrachtauto’s nodig opdrogen Rijn’

FAKE NEWS

De Gelderlander – waar ik ooit als journalist begon (Ede/Wageningen)- bestookt haar slinkende lezerstal met klimaat-fakenews. Nu zouden dagelijks 50 duizend vrachtwagens nodig zijn om de Rijnaken te vervangen, die door ‘de klimaatverandering’ de Rijn niet zouden kunnen bevaren.

‘Hoog tijd dus dat overheden de urgentie gaan voelen’ zo lichten de klimaatactivisten van de Gelderlander uit voor ‘premium’-lezers die zo gek zijn voor Fakenews te betalen.ย 

We vernamen dat het Algemeen Dagblad dit ook al meldt, dus dikke kans dat het dan ook terecht komt in het Fakenews van Friesland, De Leeuwarder Courant. Alle media zijn namelijk in handen van een handjevol kapitalisten met belang bij publiek gelddiefstal, aka ‘duurzaamheid’. Daarover woensdag meer…

Dalafvoer Rijn bij Lobith, steeds MINDER extreme dalafvoer

Zouden we Nederlandse Leugenpers – de vijanden van het Nederlandse volk- moeten corrigeren, dan kwam je niet aan je dagelijks werk toe, met veel interessantere dingen.

In dit geval, waren we het FAKENEWS al een half jaar voor, je zag al wel aankomen dat ze ook de Rijnwater-afvoer zouden gaan gebruiken om mensen Klimaatakkoord-gewillig te stemmen. Het tegendeel gebeurt namelijk, er zijn niet MEER maar MINDER record-lage afvoeren geweest, zoals de metingen bij Lobith aantonen. De metingen zijn onverbiddelijk.

Je voelde het al aankomen, bij mij kon je op 30 mei al lezen hoe het WEL zit…

Dat kon je bij mij op 30 mei al gratis lezen in de cursus Bullshitdetectie, over Rijngodin Lorelei, en hoe Stichting Deltares (van het Ministerie van Klimaat) met haar GRADE-model de plank steeds nauwkeuriger missloeg. We herkenden hier Fout 2: Rotzooi er in rotzooi er uit, bij de meest voorkomende fouten die instituten begaan om bedrog te plegen.

Met modellen en meningen kun je alles beweren, ook dat je door een opdrogende Rijn plots met vrachtwagens moet rijden. Waarom niet die Betuwelijn als IJzeren Rijn dan inzetten?

We gingen ook op bezoek bij het meetstation Lobith, en zagen hoe eerdere prognoses voor HOGE waterstanden maar niet uitkwamen. Met een duidelijk belang: dan kwamen er miljarden euro’s publiek geld om uit naam van ‘Ruimte voor de Rivier’ boerengrond in uiterwaarden op te kopen.

Meetstation Lobith, op een meetschip van Rijkswaterstaat

Wij baseren ons liever niet op meNingen maar op feiten en meTingen. Voor FAKE NEWS als dit moet je echter bij de Gelderlander als ‘premium’-lid bij betalen. En als die NVJ-mediasukkels dan abonnees blijven verliezen, dan ligt het niet aan die linkse mediasukkels hoor.

Nee…’t is de ‘ontlezing’ ๐Ÿ™‚ En daarom blijft vrijwel maandelijks mijn lezerstal en aanhang sterk groeien, afgelopen week ongeveer 6000 lezers per bericht. Ook door ‘de ontlezing’ ๐Ÿ™‚

Trrrrriiiiing ๐Ÿ™‚

Komende woensdag daarom ook een onderzoeksverhaal naar de eigenaar van de Noordelijke Media, de NDC-mediagroep in handen van FB Oranjewoud en haar joint venture met de ‘groene’ Rabobank, ‘Oranjewoud Export Academy’. Waarom verkoopt het Fake News van Friesland, de Leeuwarder Courant de Friezen de Groene Leugen?

Geen ‘oprichters’ maar ‘Founding Partners’, en dat moet de Friese cultuur hoog houden…

Had dat te maken met de NDC-directrice Boonstra die commissaris en Vice-Voorzitter was bij Greenpeace? En de wens om ‘Energyhub’ te zijn als Noorden?ย Lees het woensdag op Interessante Tijden! En help Interessante Tijden groeien naar meer dan 10 duizend lezers per dag door ons te delen (afgelopen week 6000/dag), ‘liken’ en aan al je bekenden te verspreiden: het ware geluid in woord en beeld, uw Studiecentrum voor de Menselijke Natuur en Natuurlijke Historie.

Onvolprezen, beter dan ‘schromelijk overschat’…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *