Extinction Rebellion = Astroturfing

Professioneel activisme voor Corporate BV. Wageningen UR bazin Fresco is lid van de Trilateral Commission en kreeg va Rockefeller in de jaren ’80 een beurs

Vandaag een introductie voor dummies in ‘astroturfing’, kunstgras-grassroots protest en de historie van een eeuw elite-gefinancierde ‘rebellie’ van professionele activisten & terroristen, als strategie voor ‘Regime Change’. In het universiteitskrantje ‘Resource’ zet het Wageningen UR-management de astroturfclub ‘Extinction Rebellion’ op een schild.

Deze van bovenaf gefinancierde ‘grassroots’-club dient (al dan niet bewust) de belangen van Trilateral Commission-lid Louise Fresco (PvdA, Wageningen UR), de oudgediende linkse activist nu Rector Maginificus Arthur Mol en hun internationalistische technocraten-agenda: 2030 Agenda van de Verenigde Naties.

Echte rebellen gaan naar het Koningshuis om daar te demonstreren tegen hun Technocratisch Ecofascisme (2030 Agenda), dat de menselijkheid met uitsterven bedreigt.

2030 Agenda 🙂 Deze sarcastische interpretatie van VN-gestuurde wereldverbeteraars circuleert op het web. NWO = New World Order, de Liberale Wereldorde ( ook wel ‘multilaterale wereldorde’ genoemd)

Georkestreerde & risicoloze rebellie, kunstgras-grassroots
Plots uit het niets zijn ze overal sinds ze 12 november 2018 werden georkestreerd vanuit Groot Britannie, zoals Club van Rome-uitvinding klimaatmeisje Greta ook plots uit de VN-hemel viel op het bordje van Paus Franciscus, met haar klimaatspijbelaars.

Nog een klimaatdramclub, die schijnbaar spontaan lijkt te ontstaan. Representanten van uit de middenklasse-ambtenarij en academie-baantjes gerekruteerde Usefull Idiots, Teslarijders en hun studerende kinderen met veel vrije tijd, die zonder enig financieel of fysiek risico wat samenklonteren.

Het logo is overigens een gekantelde Rune (Germaanse mysterie-schrift)

Een gekantelde rune. Kanteling kan ook voor het tegendeel staan, zoals de Swastika tegen de klok in ook voor tegenspoed staat

Ze demonstreren als bruikbare idioten precies voor datgene dat de globalistische zakenelite ook wil, en wat Wageningen UR publiek wil laten financieren met bv haar ‘Climate Smart Agriculture’: 2030 Agenda, een ecodictatuur die voor 2030 liefst 10 biljoen euro klimaatinvesteringen lospeutert van regeringen, onder dwang via de Klimaatwet in Nederland, Zweden en Groot Brittanie. En nu ook via de Groene Staatsgreep in de EU onder Ursula von der Leyen.

Ze hebben een krachtig logo dat je direct herkent, en alle Systeemknechten van de oude media, van Volkskrant tot NOS hijsen ze als ‘goed doel’ en helden op een schild. Het Einde van de Geschiedenis (Francis Fukuyama) nadert!

Definitie astroturfing, astroturf = kunstgras, dus kunstmatige grassroots

Wanneer ze op Koningsdag in het water springen in Amersfoort voor de ogen van Willem Alexander en zijn bij de Verenigde Naties werkzame Maxima, noemt de presentatrice van de NOS nog speciaal even hun website ‘eks tinksjun rie bel jun PUNT NL!’

Volgens het script.

Wim Lex en zijn bij de VN-werkzame Maxima op RTL Nieuws ( = Bertelsmann) in India. Op de achtergrond….2030 Agenda de vrolijke kleurtjes van de NWO-agenda

Oranje = Ecofascisme
Was ik voor Wim Lex van O. zijn koninklijke ogen samen met broeder in het goede Marcel Crok van Clintel in het water gesprongen op Koningsdag, en hadden we een spandoek ‘Stop ecofascisme’: dan waren we direct door de politie ingerekend. En de NOS had ons als ‘klimaatontkenners’ en ‘terroristen’ geframed.

Nu meldde de Staatsomroep even wat voor Goed Doel die heroische activisten nastreven. En ook dat ‘Amersfoort aan Zee dreigt wanneer we niet een ecodictatuur omarmen onder VN-wereldbestuur, aka 2030 Agenda.

Maar XR kon haar gang gaan want, het Koningshuis is met haar Groene Draeck belangrijke steunpilaar van hun Ecofascisme. Zoals via de Club van Rome van de mondiale zakenelite, die ze sponsoren. En de European Climate Foundation in Den Haag, de klimaatgeldsluis die jaarlijks 30 miljoen euro van miljardairs als John Mac Bain doorsluist naar klimaatactieclubs.

Sponsoring van ecofascisme begon al met de WWF-oprichter (met Prins Philip en Godfrey Rockefeller), CIA-spion en SS’er prins Bernhard ‘Bilderberg‘ van Oranje. Zijn Juliana lanceerde een Club van Rome-conferentie na het rapport Grenzen aan de Groei (1971) toen de wereld in hun WORLD-computermodel richting verdoemenis ging.

Beatrix is ook van ‘groene’ huize sinds de Troonrede in 1988 en de lancering van het Earth Charter van Steven Rockefeller in het Vredespaleis (2000). Dus Extinction ‘Rebellion’ kan zo met ‘leve de koningin’-spandoeken de straat op.

Het bootje van Bea van O. Een toepasselijke naam; Oranje = Ecofascisme

Tempel van het Ecofascisme, het door Oranje opgerichte WWF

De link tussen grootfinancier van dit soort ‘rebellie’ via oa zijn Open Society Foundation, George Soros en het Koningshuis loopt via Mabel nat Broekje van Bruinsma van Oranje. Die is de voorzitter van George Soros zijn European Council on Foreign Relations, waar ook ex-Natoman Jaap de Hoop Scheffer bij zit en ING-bankier/klimaatactivist van de VVD: Robert Reibestein, afkomstig van McKinsey.

En McKinsey (Jules Kortenhorst) richtte die andere grote geldverdeler naar klimaatactieclubs op, in Den Haag: De European Climate Foundation, die kunnen PER JAAR…. 30 miljoen euro verdelen van rijke stinkerds als mediamagnaat John Mac Bain.

Extinction Rebellion protesteert voor de installatie van een Ecofascistisch Regime dat ‘De Aarde’ (een abstractie) boven echt bestaande mensen hier en nu plaatst. Ze bedreigen dus de menselijkheid met uitsterven, via totalitair bestuur (zie afschaffing referendum, overheid die zich met nieuws bemoeit, vrij internet afknijpen) en via technocratisering.

Dat je geen mens aan de lijn krijgt bij het (door een buitenlander overgenomen) energiebedrijf maar spraakrobot, omdat de ‘managers’ alle menselijke klantenhulp op straat smeten. Voor de bonus van de Sie Ie Oo, zo’n VVD’er/corporate aso die een pak slaag verdient. De Onzichtbare Middelvinger van de Markt en Marx werken sinds de jaren ’90 samen.

…groot-financier van Bill Mc Kibben), waarvan de Klimaatmars’ is gekopieerd

Logischerwijze is dat – die technocratische ecodictatuur- het doel waarvoor de Usefull Idiots- deels betaald- demonstreren. Een dictatuur die welvaart verplaatst van de midden- en onderklasse naar een kleine klimaatelite, met een speciale affiniteit voor Artificial Intelligence, 5G, Internet of Things en de 17 Sustainable Development Goals (SDG’) van de Verenigde Naties. ( = technocratisch wereldbestuur tot in de haarvaten van alle gemeentes en steden)

Je herkent die SDG-doelen aan de vrolijke kleurtjes, die je op de achtergrond ook in India zag bij het bezoek van Wim Lex en Maxima, zoals RTL Nieuws berichte. RTL is eigendom van het Duitse Bertelsman, tevens eigenaar van New York Times. Mediahuis Bertelsmann is erfgoed van een gerehabiliteerde Nazi, wie weet was’ t wel een vriendje van Bernhard, NSDAP’er en SS’er.

2030 Agenda: Globalisme-Fascisme in vrolijke kinderkleurtjes met leuzen waar je onmogelijk tegen kunt zijn, letterlijk.

De VN in New York kantoort op grond van de Rockefeller-dynastie, wat als het ware de Amerikaanse Adel is, waartoe ook de familie van Al Gore behoort. En de Rockefeller Foundation & Rockefeller Brothers Fund zijn belangrijke financiers van zowel Greenpeace als klimaatprotestclub 350.0rg. Niet alleen dat, die club van Bill McKibben hielp ook de Klimaatmarsen opzetten in New York, die vervolgens hier met steun van Milieudefensie uit Amerika overwaaiden.

Massa’s bruikbare en welvarende idioten die demonstreerden tegen hun eigen welvaart, voor een corporate dictatuur.

Sustainable Development Goal 11 van de Verenigde Naties/Rockefeller Foundation

Bankier David Rockefeller – tevens de Amerikaanse Bilderberggezant- richtte de Trilateral Commission op (1973). Dat is de elite-denktank van globalisten waarvan Wageningen UR-bazin Louise Fresco lid is. Louise Fresco komt van de FAO (Verenigde Naties) en kreeg in de jaren ’80 al een beurs van de Rockefeller Foundation. Ook Hans Wijers is lid, (ex-voorzitter Natuurmonumenten, Shell, ING) en de vrouw die de ABP-pensioenen aan Europa uitlevert/de ECB: Corien Wortmann-Kool.

Birds of a feather flock together.

Het zelfde spul van Wallstreet/The City en het Militair Industrieel Complex dat op Bilderberg-conferenties samenklontert, bijvoorbeeld (2017) om Boyan Slat met zijn plastic-hoax bezig te houden (een hype afkomstig van David de Rothschild, eigenaar The Economist, samen met de eigenaar van Reuters, Thomson)

Extinction ‘Rebellion’ protesteert voor de agenda van de zakenelite (2030 Agenda, Tristate City)

De samenbindende ideologie van Trilaterals  is Technocratisch Globalisme en sciëntisme: het heilige geloof dat ‘de’ wetenschap (en techniek) op al onze levensvragen het beste antwoord biedt.

Bij die technocratische inslag en ‘social engineering’ hoort ook de van boven gedwongen rassenmenging van multiculti bij van het Pan-Europeanisme (Coudenhove-Kalergi). Die ideologie (‘inclusie’) zie je ook bij de Sociaal Economische Raad (met Mariette Hamer PvdA) en de British Council, waar geen enkel blank kind meer op staat:

Daar begonnen ze bij ons vroeger bij Sesamstraat al mee.

Probeer nog 1 blank kind te detecteren; British Council

Op die British Council en haar technogedram komen we zo terug, vanwege de verwantschap met de vorige werkgever van Extinction Rebellon-oprichter en professioneel marketeer Gail Bradbrook: de BITC van Prins Charles…Ook een technodram-club die de VN-agenda er in hamert met 5G, Internet of Things, die wel ‘The Fourth Industrial Revolution’ heet.

Je kunt onderling levendig discussiëren over de invulling, zoals ook de leden deden van het VN-Higlevel Panel of Eminent Persons (samenstellers 2030 Agenda olv David Cameron), maar de ideologie ligt redelijk vast: wij van Internationalisering willen meer globalisering onder leiding van multinationals, banken, universiteiten en ‘ngos’ (niet gekozen organisaties).

Maak je dit boekenstapeltje eigen

Brave New World (Aldous Huxley’s techno-distopia)
Ook Milieudefensie is typisch Astroturf. Sinds 2016 krijgt Klimaatmars-medeorganisator Milieudefensie liefst 10 miljoen euro subsidie per jaar voor ‘pleiten en beinvloeden’ van Hugo von Meijenfeldt, de eerdere klimaatgezant in o.a. de VS, nu topambtenaar van Buitenlandse Zaken en World Connectors (dat is van Herman Wijffels en z’n maatje Herman Mulder van ABN Amro).

Dat geld verdeelt Milieudefensie weer onder andere linkse ragebolclubjes, zodat op straat iets spontaan, jeugdig en onderklasse lijkt, wat in realiteit de globalistische geldjongens dient.

De verantwoordelijke ambtenaar die 2030 Agenda implementeert. Top-Klimazi Hugo von Meijnfeldt, World Connectors is de club va Herman Mulder en Herman Wijffels, waar ook de Oranjes weer over de vloer komen

Dus vind je weer de usual suspects bij die klimaatdemonstraties, die op het eerste gezicht juist het tegendeel lijken van de boardroomjongens en topambtenarij die uiteindelijk hun geldbron is (vaak zonder dat ze dat zelf bewust zijn). Nederland (Buitenlandse Zaken) is Europa’s grootste financier van Friends of the Earth, de zusterclub van Milieudefensie. Dat doet dit ministerie omdat zulke professionele activisten hun doelen dienen.

Jaarverslag Milieudefensie

Zelfde financier, Hugo von Meijenfeldt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken stopt Milieudefense vol publiek geld (10 miljoen euro per jaar)

Zo hebben we nu al 3 elitaire globalistische financiers genoemd, die klimaatactieclubs sponsoren, allen met als doel om VN-Agenda 2030 te promoten: de instelling van een technocratisch wereldbestuur die 17 doelen dient, en die de democratische rechtstaat uit naam van ‘milieu’ helpt uithollen.

Dat is wat 2030 Agenda doet, en dat is ook wat Wageningen UR nastreeft met al die leerstoelen waar ‘Global’ en Planetary voor staat, als ‘Global Nutrition’ en ‘Planetary Health’. Ze zijn ‘fellow travelers’ van de ragebollen & usefull idiots op straat zoals dat in het Fabiaanse Socialisme heet. Maar dan in de boardrooms.

Gail Bradbrook (Extinction Rebellion) haar vorige werkgever, een club van Prinse Charles

Zodat iets dat ‘spontaan protest’ lijkt, dus eigenlijk van bovenaf wordt bewaterd. De moderne naam voor die minstens een eeuw oude Intelligence-strategie is ‘Astroturfing‘. WikiPedia geeft de volgende definitie:

Astroturfing is the practice of masking the sponsors of a message or organization (e.g., political, advertising, religious or public relations) to make it appear as though it originates from and is supported by grassroots participants. It is a practice intended to give the statements or organizations credibility by withholding information about the source’s financial connection.

The term astroturfing is derived from AstroTurf, a brand of synthetic carpeting designed to resemble natural grass, as a play on the word “grassroots”. The implication behind the use of the term is that instead of a “true” or “natural” grassroots effort behind the activity in question, there is a “fake” or “artificial” appearance of support.

Met dank aan de anarchisten van UN Extinction, in hun artikel ‘Astroturfing the way to the Fourth Industrial Revolution

Ja, waarom zouden milieuclubs in Nederland nu 200 miljoen euro marketingsubsidies krijgen, tenzij ze de doelen dienen van die financier, zijnde De Staat, de Koninklijke Oligarchie der Nederlanden. Op de foto een literatuurlijstje voor je, hoe bijvoorbeeld de CIA maar ook ‘filantropische’ miljardairs al decennialang op het wereldtoneel via NGO’s (niet gekozen organisaties) hun invloed laten gelden.

Wat het internationale milieu-actiewezen betreft is ‘Ecology, Ideology and Power’ van Bill Gibson een aanrader. Ben je afkomstig van de Naomi Klein/Linkse Hoek, lees dan ‘Dark Money’ van Jane Mayer, over hoe het Koch-imperium de Markt-aanbidding orkestreerde. Nu Vadertje Staat trouwde met Moeder Aarde (klimaatwet) werken Marx en Markt vrolijk samen.

Kinderen aanwenden voor Agitatiepropaganda mondiale elite-plan 2030 Agenda: opgezet door de British Council

Het Britse Koningshuis als speler
We lieten al zien hoe de Klimaatspijbelaars uit de hoge hoed komen van het netwerk rond de Club van Rome.

Dit dankzij het prachtige voorwerk van Victoria Kolbert, de alerte Duitsers van de Achse des Guten en Michael Kruger. Dan zien we dat daar ondermeer de professionele marketingorganisatie ‘Global Change Makers’ bij betrokken is met Katherine Hermans. Die zijn de aanstichters van ‘klimaatrebellie’-jeugd in 2015 al via hun Global Youth Forum.

We weten waar je zit!

Die Global Change Makers komen weer uit Britse staatsbelangen voort van de British Council, arm van Buitenlandse Zaken. En Groot Britannie was met Lord Stern en hun Koningshuis niet voor niets de eerste natiestaat met een Climate Change Act. De Klimaatwet waarop de onze is ge-ent.

Dus dan is het niet verwonderlijk, dat de oprichter van ‘Extinction Rebellion’, de professionele marketeer Gail Bradbrook afkomstig is van een club van klimaatactivist & Prins Charles, de BITC (Business in the Community).

Bangmakerij om De Macht te grijpen…

Prins Charles – vorige werkgever van Gail Bradbrook via zijn BITC- is ook voorzitter van een multinationalcollectief ‘The Prince of Wales Corporate Leaders Group’, waar ook Friesland Campina zich bij aansloot. De Multinational die op de campus van Wageningen UR zit.

Een club die ook 2030 Agenda nastreeft met haar technocratisering en de adoratie van Artificial Intelligence, 5G, het INternet of Things (waarin Wageningen UR ook investeert). Dankzij een anarchistencollectief genaamd UN Extinction, en hun artikel ‘The Brave New World of Professional Activism’ werden we zo getipt naar die Britse link met de Fake-Rebels van Gail Bradbrook.

Zielige meneer die met Prins Charles meedoet

Wanneer je vervolgens je verdiept in de historie van de bij de Rockefeller Foundation (Bellagio Center) vergaderende CIA (lees The Devil’s Chessboard van David Talbot over de erfenis Allan Dulles cs), en wanneer je ‘Confessions of an Economic Hitman’ leest van John Perkins: dan snap je ook hoe die intelligence-clubs via schaduw-ngo’s helpen bij het aanstichten van revoluties, dus regime change.

Wat ze in het buitenland doen, dat kan even goed in het binnenland.

John Elkington is ‘inventor’ of the PPP-principle (people planet profit)

Zoals Extinction Rebellion in het Westerse binnenland dus voor ‘regime change’ pleit. Of het nu het afzetten van premier Mossadegh in Iran was (Waar Alan Dulles en Kermit Roosevelt met MI6 samenwerkten), die de oliebelangen van BP bedreigde, of het was de Panamese regering die wegmoet. Of de ‘Oranje Revolutie’ in Oekraine, of de ‘Arabische Lente’…

Maar ook Vladimir Lenin kon met een zak goud van de Duitse regering de Russische Revolutie in 1917 aanstichten.

Om de Duitsers van een Oostfront te verlossen. Het idee van Astroturfing is al een eeuw oud, of nog ouder….

Raad voor Kinder-Indoctrinatire met WWF van Laurentien van Oranje: er moet nu ook een ‘Jeugdparlement’ in de Tweede Kamer komen dankzij de Familie van O

Manufacturing the masses…
Overal bij die Regime-veranderingen zit de hand achter van geheime diensten. En die geheime diensten hebben ook hun mensen bij de media & persbureaus. Neem de eigenaar van CNN, Ted Turner die ook connecties met de CIA had. En Ted Turner is ook weer grootfinancier van ‘groene’ clubs.

De Rockefeller Foundaton/CIA financiert bijvoorbeeld de New York Times, maar gaf ook miljoenen dollars aan The Guardian. Daar hielp George Monbiot weer personeel rekruteren voor… Extinction Rebellion. De Rockefeller Foundation/CIA financierde ook de BBC met miljoenen dollars voor een klimaatalarm-docu.

En dan is de cirkel weer rond: kijk hier eens naar met de ogen van een PR-professional en massapsycholoog

Wie de media beheerst, en wie miljarden euro’s pompt in ‘groene’ clubs als WWF, die heeft ook het wereldbeeld van massamedia-consumenten in handen. Dan is het dus niet meer dan logica en boerengezond verstand, om in Extinction Rebellion een klassiek gevalletje Astroturfing te zien.

Bruikbare idioten op straat die met professionele massapsychologie in de benen gebracht zijn, een beproefde techniek.

Van de godfather van moderne spindoctoring: Edward Bernays, de neef van Sigmund Fraud

De opvatting dat je volgens vastliggende mediatechnieken en procedures de massa opzweept, die stammen uit de zelfde technocratische geest (sinds Edward Bernays zijn ‘Propganda’), als het idee dat je vanuit een VN-kantoor de wereld optimaal kan besturen, met gebruik van ‘de’ wetenschap. Met instituten als Wageningen UR in de voorhoede van Trilateral-Fresco, zodat de schoorsteen mag roken dankzij CO2.

We citeren Bernays:

Democracy is administered by the intelligent minority who know how to regiment and guide the masses.

‘De wereld’ redden, maar het lokale fileprobleem om 5 uur is al te veel gevraagd

Dus zo is het cirkeltje weer rond. Ondertussen kunnen ze in Wageningen zelf nog niet 1 simpel probleempje oplossen als ‘iedereen gaat om 5 uur naar huis’. Want zodra je de Campus af wilt rijden kom je dan in de file te staan. Als het al niet lukt zo iets lokaals op te lossen, wat moet je dan met de pretentie dat ze ‘het klimaat’ gaan redden en ‘de wereld voeden’ via 17 mondiale doelen?

 •  De conclusie: Extinction Rebellion kan niet anders zijn dan Astroturf; kunst-Grassroots. Blijft nog wel een vraag staan: hoeveel van die pseudo-rebellen krijgen hier in Nederland betaald, en van welke tussenpersonen? Iedereen met tips en bewijzen is zeer welkom.

Had ik al niet gezegd dat het Interessante Tijden zijn? Het enige goede aan de Volkskrant en al de oude media die de Astroturf op een schild hijsen, is dat je ze vandaag nog op kunt zeggen. Laat je niet langer voor de gek houden door dat linkse mediatuig.

2 Replies to “Extinction Rebellion = Astroturfing”

 1. Onthutsend materiaal.
  Academisch van gehalte, in- en doorzicht.
  Waar haal je al die lijntjes en sporen vandaan?
  Links zal het framen als conspiracy idioterie.
  Morgen heb ik Hans Keuper een uur lang in Zwartewater FM Actueel.
  Zou jou ook beregraag een keer in het programma willen hebben.
  Rzzpct!

  1. @ Jan Blei, waarom bang zijn voor ‘Links’, waarmee je bedoelt ‘die eigengeilers en systeemknechten van oude media en hun corrupte graaivrinden’. Die kunnen een dreun voor hun leugenachtige harses krijgen. Wij staan voor het Goede, Ware en Schone, en STAAN daar dan ook voor als Klassiek mens ipv modernistische dweil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *