Ed Klimaatwet Nijpels schonk Vlissingen walvisdrol (1987)

Met de groeten van Ed Klimaatwet

‘Je mag hem van ons zo meenemen’, grapten voorbijgaande wandelaars over de dijk van Vlissingen, toen we deze walvisdrol portretteerden, een modern en dus liefde- en betekenisloos ‘kunst’-object.  Die walvisdrol zitten de Vlissingers mee opgescheept sinds Ed Nijpels als ‘Milieu’-minister in 1987 het ‘Jaar van het Milieu’ (= Frans voor ‘het criminele circuit’) wilde vieren met een moderne kunstroute.

De walvisdrol ‘vraagt blijvende aandacht voor de strijd tegen vervuiling van onze internationale wateren’. 

Je mag ‘m zo meenemen

Ed’s vroegere emplooi-gever in Friesland als Commissaris van de Koningin, Beatrix van Oranje maakt ook van die moderne ‘kunst’. De vrouw van Amerikaans Bilderberg-gezant in de jaren ’50-’70’, David Rockefeller, richtte voor zulke liefdeloze en betekenisloze rotzooi een heel museum in New York in.

Zo beschrijft deze baas (dood in 2017) van JP Morgan Chase, oprichter van de Trilateral Commission (waar oa Hans Wijers van Shell/ING bij zit) en Oranje-bekende in zijn autobiografie (2004).

De Rothschild-villa en tuin in Engeland – maatjes van de Rockefellers (en de Clintons) zit ook volgestouwd met zulke moderne kunst-rotzooi. Dat een Californische ‘kunstenaar’ wat met bruine drek gooit tegen een wand voor een half miljoen euro. En alleen omdat HIJ het doet is het ‘kunst’. Net als de satanist Marina Abramovic, ‘the artist is present’. Ik zit hier dus is dat kunst. Of had je wat?!

Een hele kunst om dit mooi te vinden… Geen kunst om er gewoon aan voorbij te lopen, net als een keutel in het gras.

Moderne Kunst 🙂

Het zal een Vrijmetselaarsdingetje zijn. Alleen ingewijden zien er de schoonheid in. Voor het niet in de Secret Doctrine ingewijde klootjesvolk rest weinig dan er grapjes over maken en het gewoon lelijk vinden. Had de titel van Nijpels zijn kunstobject niet beter zo kunnen zijn: ‘Je mag hem van ons zo meenemen‘. Dat zeg je als niet-ingewijde in de gnosis (geheime kennis) die gewoon waarneemt wat hij ziet.

Liefdeloze rotzooi, wel passend bij Ed Klimaatwet.

Er staat een modern en even liefdeloos frietkot bij, zo’n op terugverdientijd opgericht wegwerpgebouwtje van plastic kitplaten, glas en metaal. ‘Ja nou en, als ze er maar lekkere friet hebben’, stelde een toeschouwer op Facebook. Dat kun je natuurlijk van elk gebouw zeggen. Als de friet maar lekker is.

Net als moderne bouwkunst pislelijk

Ed Raket, in het Kabinet
Het jaar daarop bekeerde Nijpels zich in Toronto (juli 1988) op een klimaatconferentie tot het klimaatgeloof. Koningin Beatrix verkocht de Groene Angst & Boetedoening in haar Troonrede, als sponsor van de Club van Rome van Rockefeller cs. De Koude Oorlog (term door George Orwell bedacht in 1945) tegen De Rus had haar functie gehad.

De naar binnen gerichte Koude Oorlog tegen de eigen bevolking kon beginnen. ‘Humanity itself’ werd door de Club van Rome tot vijand verklaard.

Wisten wij als kindjes toen veel dat er zoiets als ‘opwarming van de aarde’ zou bestaan. Henk Spaan en Harry Vermeegen hadden op Veronica net hun eigen Nederrap-liedje ‘Koud Heh’ inclusief Koud Heh’-mutsen, na twee Elfstedentochten op een rij, en een ijsrijke jeugd. ‘Dat is nu de slagzin die past bij het Hollandse klimaat‘.

Viskotter en veer Breskens kruisen elkaar

De klimaatsprong van bijna anderhalve graad moest in Nederland ook nog plaatsvinden, zo eind jaren ’80. Maar ja, wij behoorden niet tot de ingewijden met de Geheime Kennis (gnosis) uit Klimaatmodellen. De glazen bollen voorspelden onheilstijdingen, slechts met een werelddictatuur via de Verenigde Naties gecoördineerd te pareren.

De ziener Nijpels wist dus wel beter, terwijl hij als ‘Ed Ra-ket, iiiin het Kabinet’ werd bezongen. Eerlijkheid duurt het langst, te lang. Ed had zich in 1978 in de Tweede Kamer mogelijk al gunstig in de kijker gespeeld bij de Oranjes met zijn pleidooi voor de legalisering van pedofilie. Met ‘Het Milieu’, het ecofascisme van het Koningshuis en de Bilderberg-elite, hun Club van Rome vond Ed Raket de lancering omhoog de boom in.

Oranje Boven!

Kotter in de sluis

Het Wereldbestuurfonds
Ed Raket mocht na het kabinet voorzitter worden van Prinz Von Bilderberg Zum Lockheedaffaire zijn Wereld Natuur Fonds. Terwijl Oranjevrind en Ed’s voorganger op VROM, Pieter Winsemius bij Natuurmonumenten aan het roer kwam. Met de Postcode Loterij (1990) werd een financieringsvehikel opgetuigd waarmee een Staat binnen de Staat gebouwd kon worden.

Zo – en met subsidies- zou de van geen klimaatprobleem bewuste bevolking dan De Transitie in geduwd worden die Pieter Winsemius voor Amerikaans Bilderberg-gezant David Rockefeller uittekende in Beyond Interdependence (1990) met Jim Mac Neill van de Club van Rome. Ach ja, de historie, wie zal haar volledig kennen. In 2012 moest de mondiale ‘Earth Council’ van wijzen geinstalleerd zijn, die het bestuurlijk punt van geen terugkeer zou formuleren.

Dat werd in 2012 uiteindelijk het High Level Panel of Eminent Persons, dat het nu overal uitgerolde 2030 Agenda opstelde.

Naar de visserijhaven van Vlissingen

De Rockefeller-Bernhard-link is evident. De opvolger van Bernhard als internationaal WWF-bestuurder was John Loudon, de president-directeur van Koninklijke Olie/Shell.Dat was ook Rockefeller’s eerste adviseur bij zijn ‘Chase Manhattan’-bank waar de Verenigde Naties bij bankiert (Nu JP Morgan Chase, met Tony Blair in de functie die Loudon in de jaren ’60 kreeg)

Na dertig jaar gedram is het de satansaanbidders dan toch gelukt, een hele prestatie.  Oranje Boven!

De Haven met Amels luxe-jachtenbouw

Might is Right
Ed Nijpels staat met zijn walvisdrol voor een nieuw bestuurlijk tijdperk, de New Age, waarin ‘macht’ en ‘waarheid’ het zelfde werden. Zoals moderne kunst ook enkel ‘kunst’ is door een kletsverhaal er omheen. Niet door een intrinsieke schoonheid of artistieke prestatie. ‘Dit is kunst, of had je wat?!‘, zegt zo’n walvisdrol. De Ingewijden zullen je smalend vermanen dat je niet zo hoog staat als zij.

Via de ontkenning van het Goede, Ware en Schone is dan de volgende stap de ont-menselijking.

De volgende geestelijke stap is nu ontkenning dat zoiets als menselijkheid bestaat. Zoals ze nu willen opleggen met hun ‘Fourth Industrial Revolution’, de ver-‘menselijking’ van robots, de ontkenning van menselijke natuur, vrouwelijk en mannelijk, het zogenaamde Transhumanisme’, hun 2030 Agenda. Alle mensen zijn van nature ‘goed’, maar sommige mensen zijn van nature meer ‘goed’ dan anderen: het gendergeklets.

…binnenvaren langs luxejacht,

En zo zijn we nu aangeland bij de 21ste variant op de VOC-mentaliteit waarmee een staatsgefinancierd piraten-imperium (Heren 17) werd opgebouwd, dat ‘De Gouden Eeuw’ ging heten. Vlissingen werd er groot mee. Anno nu wordt ‘De Groene Eeuw’ als het aan de Koninklijke Oligarchie ligt en haar CO2-mentaliteit. Daarin zijn abstracties als ‘Aarde’ en gebakken lucht (CO2) belangrijker dan mensen en de menselijkheid.

Alle abstracties, menselijke scheppingen die je in waarde verheft, betekenen dat de relatieve waarde van een echt bestaand mens evenredig afneemt. Zoals het op een voetstuk zetten van ‘Het Dier’ ook betekent dat je de menselijke waardigheid relativeert. Want die waardigheid bestaat ten opzichte van andere wezens. Alleen verklein je zo dus het spreekrecht van mensen tot een club ‘experts’, die zegt te weten wat ‘Het Dier’ wil.

Zoals dat ook bij het klimaatfascisme gebeurt. Wie geen 1000 miljard euro en het Nederlands landschap door het klimaattoilet van Ed wil spoelen, krijgt in de Tweede Kamer van de Christenunie de wedervraag: ‘dus jij weet het beter dan al die duizenden wetenschappers’. De Technocratie is geïnstalleerd, en Ed speelde een belangrijke rol als gezant van Oranje.

Oranje Boven!

..de Kettingmatten moeten weer ingesteld sinds pulsverbod om van garnalen op platvis te gaan.

Commissaris van de Groene Draeck
Ed Nijpels mocht als gezant van De Groene Draeck in Friesland komen wonen: al is Ed Raket al richting regenboogstad Amsterdam vertrokken, zijn Energielabel-G-boerderij in Langweer staat nog steeds te koop voor een slordige 1,7 miljoen euro. Zijn opvolger bij VROM, Hans Alders werd door de Oranje-familie in Groningen als gezant geïnstalleerd.

In Drenthe kwam de latere Rabobankier Wim Meijer op het koninklijk pluche, die met Pieter van Vollenhoven het ‘Nationaal’ (lees particulier) Groenfonds opzette van de Rabobank. Nijpels en Alders klusten voor ruim een ton euro bij hun publiek betaalde functie bij met allerlei commissariaatjes. Al die lobbyfuncties gingen in de tientallen lopen.

Ze werden voltijds-lid als tentakels van de Koninklijke Oligarchie met een vorm van diplomatieke onschendbaarheid.

Dat je een Noord Hollands statenlid onder druk zet om een publieke lening te accorderen van 100 miljoen euro aan 1 van de bedrijven waar je commissaris bent. Iedereen die geen gunsteling van de Oranjes was, die was dan al lang gewieberd.  Dat je als Kamerlid voor kinderseks pleit met kindjes jonger dan 12 jaar… Ieder ander was al lang in de media geslacht. Ed weet zich beschermd, wat hij ‘ik voel me onafhankelijk’ noemt.

Boom installeren

En zo schopte Ed het dus tot SER-Kroonlid, dus een door De Kroon, zijnde de Groene Draeck benoemd lid van het belangrijkste adviesorgaan van het Parlement.  Ook huidig Rabobankier Wiebe Draijer werd SER-Kroonlid, afkomstig van de kliek van Pieter Winsemius bij McKinsey, net als VVD-coryfee Robert Reibestein van de ING-bank.

Zo drukten zij de windmolens van het 107 miljard euro kostende Energie-‘akkoord’ (dictaat) door in 2013, de ‘groene’ droom van Oranje en het Bilderbergvolk, dat op internationale conferenties samenklontert. De gene die alles mocht betalen, de burger, mocht hier niets inbrengen, de groene droom was afgekaart door lobbyclubs.

En daaruit komen de mega-windturbines voort van Blauwwind: Borssele 3+4-windkavels die Shell met Eneco realiseert op de visgronden van Zeeuwse en Vlaamse vissers, vanuit de industriehaven van Vlissingen. Er blijft nauwelijks nog visgrond over voor de vissers van Vlissingen, en de veiling lijkt langzaam maar zeker weg te kwijnen. Zeker nu ze ook op kettingmatten moeten overschakelen, want de pulsvisserij werd verboden.

Dus schiet brandstofverbruik weer omhoog, terwijl de inkomsten afnamen. Medewerkers van de Visveiling somberden. Oranje Boven!

De Visafslag van Vlissingen

Het Poldermodel sinds 1945
Het mag duidelijk zijn, dat normale mensen als deze vissers de sympathie hebben. Hun gezinnen, de economie die door decennia heen met een locatie verweven is, geworteld. IN plaats van het ontwortelde globalisme, dat heel Nederland omkeert. Dit verhaaltje met foto’s, het wil slechts illustreren hoe een puntje van een pyramide ver weg op internationale conferenties besluit, wat lokaal op bordjes landt van iedereen, tot de haarvaten van NL.

Ja, tot zelfs de bij elkaar kneuterende amateurvissers-vereniging, die verkassen moeten voor een industriehal. Een maatschappij die overal de beetjes menselijkheid er uit perst.

Al te zeer de focus leggen op ‘de politiek’ versmald tot wat Kamerleden in Den Haag, dat leidt af van het feit dat Nederland nooit van (directe) democratie hield. Geen land dus ook waar je zo eenvoudig referenda kon afschaffen. Het is een Oligarchie geweest, en dat altijd gebleven.

Visveiling

Kamerleden die doen wat ‘baassie’ goeddunkt komen in het baantjes- en lobbycircuit terecht waar de werkelijke macht verdeeld wordt. De echte spreekbuizen van ‘Het Volk’, de PVV die zijn melaats zodra ze de Kamer verlaten. Ze komen nergens meer aan de bak.

Wat men in het buitenland netwerkcorruptie zou noemen, dat noemen wij met de mantel der eigenliefde toedekkend het ‘Poldermodel’. En het moet gezegd: wat zijn we welvarend, we hebben het beste wegennet op aarde, je moet wel erg je best doen om echt te mislukken. Dus je zou haast geneigd zijn dit poldermodel aan maatschappelijk succes te koppelen.  Wat wil zeggen: geen volksinspraak, het Geld beslist.

Zo werd dan in 1950 als poldervoertuig de Sociaal Economische Raad ingesteld, door het Koningshuis (Juliana) met Vadertje Drees van de Partij voor de Arbeid. Dat werd de publiek-rechtelijke evenknie van de reeds op 17 mei 1945 opgerichte ‘Stichting van de Arbeid’. Beide huizen aan de gezelligste straat van Nederland, de Bezuidenhoutse Weg in het SER-kantoor.

Medewerker afslag legt noodtoestand vissers uit vanwege pulsverbod en lage vangsten in de Zuid

Het fameuze Poldermodel werd zo een feit, 12 dagen na Duitse capitulatie in het Wageningse Hotel de Wereld. Nu had U waarschijnlijk, net als ik, nog nooit van die Stichting van de Arbeid gehoord.

Die Stichting bestaat dus al sinds 1945, en is de privaatrechtelijke evenknie van de SER. Met de zelfde bestuursleden uit werkgeversclubs, vakbeweging en LTO, maar dan zonder Kroonleden er in. Dus eigenlijk de SER minus koningshuis. Want Oranje benoemt de Kroonleden, zoals huidig voorzitter Mariette Hamer, Ella Vogelaar met Turbo Injectie. Beide organen dienden de opmars van de Seculiere Heilstaat.

Terwijl Prins Bernhard nog voor miljoenen guldens handelde in gestolen oorlogsmaterieel, werd toen als gevolg vanuit de ‘Rode’ en ‘Liberale beweging uit WO2, ‘De Doorbraak’ besloten tot een socialistisch-liberaal economisch model. De Verzorgingsstaat en ‘De Markt’. De PvdA ontstond in 1946 en de VVD in die zelfde periode als schijnbare tegenpolen. Maar met een gedeelde afkeer van confessioneel-christelijk.

Binnenwerk afslag

De Vereniging van Tegendelen bij Paars beloond
De Doorbraak was een coup tegen de confessionelen en hun Reformatorische en Katholieke zuil. De politiek moest ontkerstenen, zodat alleen een fictieve ‘links’-‘rechts’-tegenstelling overbleef. Met De Staat als God’s plaatsvervanger.

Die partijen gingen in de jaren ’90 als ‘Paars’ weer samen. Eeen kniesoor ziet de verschillen nog. Voor die Hegeliaanse opheffing van schijnbare tegendelen, werd de Stichting van de Arbeid in 1997 met een prijs beloond door het Bertelsmann-imperium van gerehabiliteerde nazi Reinhard  en papa Heinrich Mohn. Die zijn eigenaren van de grootste Amerikaanse boekenhuizen, de New York Times haar magazines, maar ook van TV-zender RTL, dus RTL Nieuws.

In 1989 begon RTL+ met de eerste softporno-uitzendingen, via hun station in Luxemburg. Duitstalig leerde ik in het bungalowpark in Duitsland, als prille tiener dat ‘Hinter ein schone Frau auch ein schone hinter geht‘. Dat klopt. En Dieter die in porno-Deutsch ‘ein Verbotene Stande annehmen‘ wol. Maar als het moment daar was hield de scene op.

Zat je daar teleurgesteld als door Bertelsmann opgegeild pubertje.

Eigenaar RTL

De prijs die dit Media-imperium uitloofde aan de Stichting van de Arbeid, die heet sinds Mohn’s dood nu ‘Reinhard Mohn’-prijs. Het werk was ‘volbracht’ als het ware, Nederland ontkerstend. Linksom via Rood gevloek en gedram in publiek gefinancierde media, en ‘rechtsom’ via de algemenisering van wansmaak en stupiditeit door ‘de commercielen’.

Vadertje Staat had als Verzorger de hand van God vervangen. Alles uit het buitenland dat niet arbeiden wil, daar smeet je 200 miljard euro Aardgasbaten tegenaan, zogenaamde ‘sociale zekerheid’. Typisch Stichting van de Arbeid en haar Partij. Alles voor stemvee.

Paars verpatste al onze nutsbedrijven. Ook Eneco gaat als laatste nu in de verkoop, aan Rabobank of Shell.  Paars implementeerde met Hans Wijers en Margreeth de Boer het groene geloof. Ze zetten de grenzen open voor massa-immigratie. Er kwam slechts 1 kink in de kabel, een oprisping van het klootjesvolk waarop het Huis van Oranje niet had gerekend.

Oude Marinehaven Vlissingen, hier komen nu appartementen

Betonnen blokken vormen samen 1 appartement voor een ‘gezin’

Die onfortuinlijke Kale sprak helemaal niet over prijzenswaardige zaken, maar oreerde over ‘de puinhopen van Paars’. Die stoorzender schoten ze dood in 2003. Je moet een voorbeeld stellen, wanneer ook ‘nazi nazi’ schelden niet helpt.

De PvdA’er die de onfortuinlijke premier-kandidaat voor joker zette, Ad Melkert, die kreeg eerst een troostbaantje bij de Verenigde Naties. En vervolgens een Melkertbaan bij zowel de SER als het rechtsorgaan van het Koningshuis, de Raad van State. Zo beloont de Koninklijke Oligarchie haar gunstelingen, na hun beoordelingstraject in de Tweede Kamer. Zo zal Geile Carola (Gristenunie) na de stikstofstrop bij boeren vast ook goed terecht komen.

De Leviathan moest eerst doorbreken sinds 1945. Om vervolgens echt los te kunnen breken. Dat gaat eenvoudig zonder de geestelijke weerstand, de Standaard voor Normaal, Waar en Goed die het christelijk geloof van mijn voorvaderen nog bood. Maar via de media sloeg je de tanden uit de mond van de kerk.

En nu kon Vadertje Staat dan eindelijk trouwen met Moeder Aarde, met de Klimaatwet van Ed als boterbriefje in de Groen Linkse Kerk, de partij die in het jaar 1987 werd gevormd uit de Communistische Partij. Om de Koude Oorlog nu warm tegen de eigen bevolking op te voeren..

…en weer terug naar zee, het geluk nog eens proberen

Het is volbracht, sprak De Groene Draeck, en Lucifer, de Heer van Oranje glimlachte. Zijn Toren van Babel kan nu gebouwd, Gidsland Nederland zal bij Tulpenmanie 2.0 de wereld de weg wijzen richting het Duurzame Avondland. Oranje Boven! Opdat Nederland even lelijk en onmenselijk wordt als deze Vlissinger walvisdrol, die ook in Timboektoe of Australie had kunnen liggen.

Veel geluk!

Zo sluiten we dan onze ‘Korte geschiedenis van bijna Alles sinds 1987’ af deze dag. Leve de Koninklijke Oligarchie, Hoera, Hoera, Hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *