Carola Schouten (‘Christen’-unie) publieke vrouw multinationals

…kleine visserijbedrijven in grote handen, en minder vrije visserij ten gunste van aquacultuur

 Voor Blue Tiger Media vertellen vissers van actiegroep EMK vandaag wat voor ‘Offer You Can’t Refuse’ Carola Schouten (‘Christen’-unie) met Jacques Wallage (PvdA) de visserij aandoet, uit naam van Agenda Noordzee 2030. Dat is de Noordzee-aftakking van het Verenigde Naties-programma 2030 Agenda; de privatisering van de publieke ruimte en het publiek bestuur voor banken, multinationals, ambtenarij en stichtingen.

Agenda Noordzee 2030

Van de multinational-agenda 2030 Agenda was Paul Polman van Unilever een belangrijk architect, als ‘Eminent Person’ voor die Verenigde Naties (2012), onder voorzitterschap van David Cameron. Met recht kun je Carola Schouten dus de publieke vrouw van multinationals noemen.

Schouten noemt iets een ‘Noordzee-akkoord’, dat niets dan een ‘dictaat’ is, waarbij deze meest destructieve LNV- bewindsvrouw sinds Cowkiller Brinkhorst (MKZ-koeienmoord) met haar ambtenarij inspraak veinst.

Terwijl doelen en belangen al in beton gegoten zitten. En wie niet aan dictaten mee wil doen, die staat op het menu van de multinationals, windmolenaars en actiemultinationals als Greenpeace.

Slikken of Stikken
Over de ruggen van vissersfamilies en boerenfamiliebedrijven faciliteert Schouten hun privaat gewin op publieke kosten, als boodschappenvrouwtje met de Topmanagementgroep. Ze scheept ze af met van burgers gestolen geld (200 miljoen euro publiek geld, na aftrek van giften aan milieuclubs van dik 50 miljoen euro blijf 119 miljoen euro over).

Onze vissers afgescheept met een fooi van waardeloos waardepapier dat deze overheid tegenwoordig gratis kan lenen. Omdat de Europese Centrale Bank de geldpersen aanzet en rentes kustmatig laag houdt.

Wie grijpt zo de macht ten koste van de nationale democratie?

De kongsi van ambtenarij, multinationals en milieuclubs, de onheilige drie-eenheid, waar ik voor Elsevier Weekblad al beschreef hoe die met elkaar samenwerken voor de macht en de subsidies.

Daarvan is Schouten haar Christenunie ijverig slippendrager.

6 Replies to “Carola Schouten (‘Christen’-unie) publieke vrouw multinationals”

 1. Ik dacht eerder, Schouten is een boerendochter maar ze is in de ban van groen en macht . Wat een vreselijk beleid word er in dit land gevoerd.

  1. Even terug kijken: typisch zwartewater van de eo op npo2 van dinsdag 11-2-20.
   Gaat over een vrijgezelle boer die verliefd is op carola schouten. Erg grappig en leuk om even op te zoeken !

 2. Kennelijk werken onze president en vice president nog steeds voor de ex werkgever van mark rutte…..hij kan altijd weer terug naar zijn oude nest unilever….die de vissers weg wil hebben om de grondstoffen voor hun produkten veilig te stellen….”vis”…rita verdonk is toch niet voor niets aan de kant gezet voor mark rutte……unilever en mark rutte zijn kennelijk door de bilderberg club tot elkaar veroordeelt in ruil voor en ten gunste van een andere bezoeker van deze machtige club….misschien dat een pvda hobby ook wel baat heeft gehad bij de inzet van de “joker” (mark rutte)

 3. Schandalig dat Schouten (CU) zich zo laat gebruiken,met wat meer boerinnenverstand had ze een dikke vinger kunnen opsteken naar Rutte en de harp aan de wilgen kunnen hangen,einde kabinet en ik hang de vlag uit : blauw-wit-rood Nederland in nood.

  Maar het pluche zit natuurlijk lekker en dat vinden de meeste politici.Mocht je alsnog het politieke loodje leggen dan wacht er een riante wachtgeldregeling.

  Beide Blue Tiger video’s geven een schrikbarend beeld hoe het gesteld is met morele besef in de politiek.
  Had er al nooit een hoge pet van op maar dit satanische plan tart elke beschrijving.

 4. De Kongsi van de Globaal Georganiseerde Misdaad, het zal je pooier maar zijn als politiek “progressief protestants” prostituée… maar goed je mag ze natuurlijk niet zo noemen want wie weet voelt ze zich dan beledigd…

 5. De GO 26 en de GO 22 zijn van Cor en Gert Lokker zonen van Jan Lokker . Deze mensen hebben altijd goed de kost kunnen verdienen maar na het pulsverbod stagneerden ook de besommingen. De mensen zagen hunkerend uit naar een sanering. Arma Lokker ( de vrouw van Cor ) heeft dit niet meer willen afwachten en heeft gister een eind aan haar leven gemaakt (zelfmoord) . Verschrikkelijk, echt ongelooflijk.
  Op YouTube staat een serie die heet Visserman dat ging over die vorige periode dat het zo slecht ging met de visserij , daar wordt zij ook in geïnterviewd, kijk maar moet je de aflevering; vissersvrouw hebben.
  Heel triest dit .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *