Koninklijke Oligarchie wil Wereldreligie: ‘Earth Charter’

Het Ministerie van Liefde

Vanuit het ‘Vredespaleis’ gevestigd aan het Carnegieplein voert onze elite oorlog tegen de autochtone bevolking van Nederland, uit naam van ‘duurzaam’. Daar lanceerde Beatrix van O. in het jaar 2000 de blauwdruk  voor een nieuwe wereldreligie: het Earth Charter, geredigeerd door Steven Rockefeller, neef van bankier David Rockefeller.

Daarin krijgt Moedertje de Planeet een naam met hoofdletter. Alles dat leeft krijgt ‘Intrinsieke Waarde’ en ‘rechten’. Dat betekent ‘afblijven & mondje dicht’, de Planeet (met hoofdletter) is van hun… maar dan wolliger geformuleerd. Je kunt het Vredespaleis zo zien als het globalistische ‘Ministerie van Liefde’, en Nederland is een epicentrum van dat ideologisch globalisme.

Bij hun Carnegie Peace Building Conversations (CPBC) was vredeshavik Hillary Clinton afgelopen oktober hoofdspreker. Die hielp ons met het platbombarderen van Libië aan al die ‘vluchtelingen’ volgens het motto ‘We Came, We Saw and he Died’. Is Vredespaleis dus een wollige deken rond het Militair Industrieel Complex?

Earth Charter (Steven Rockefeller/Unesco) Het Eerste Gebod van onze nieuwe staats-ideologie onder Rutte 3, gelandeerd door Beatrix van O. in het Vredespaleis

Staalgigant die capituleerde voor JP Morgan
Dat Carnegieplein is vernoemd naar de Schotse staalgigant Andrew Carnegie, wiens stichting dat paleis liet bouwen (1913 was het af). Carnegie verkocht zijn in Amerika opgebouwde imperium aan de grote bankier van die tijd, JP Morgan.

In ‘The Lords of Creation, the History of America’s 1 Percent’ van Frederick Lewis Allen kun je lezen hoe die onderlinge strijd tussen financiele giganten JP Morgan en Carnegie verliep.

JP Morgan was de ultieme bankiershaai, die het zakenspel keihard speelde. Groot was dan ook de verbazing toen hij bij zijn overlijden in het testament, stelde dat Onze Lieve Heer hem alles zou hebben gegeven, en dat hij voor Onze Lieve Heer alles had gedaan.

Carnegie capituleerde voor Morgan, hij wilde uiteindelijk liever golfen en voor filantroop spelen. En zo kwam het Vredespaleis er, als symbool voor de verzoening tussen (Europese) naties. Een jaar later brak de Eerste Wereld Oorlog uit, industriële slachtpartijen van ongekende weerga en gruwelijkheid.

American Cemetary Argonne (1919): ‘He Kept us Out of War’

Meteen na Vredespaleis breekt Wereldoorlog uit
Laten we stellen dat Carnegie zijn tijd nog wat vooruit was. Dankzij bemiddeling van ondermeer het Huis van Rothschild (Balfour Declaration 1917) werd tegen de belofte van President Wilson in toen het Amerikaanse volk ook nog eens die Europese oorlog in getrokken.

Zonder die hulp hadden de Duitsers de Frans-Engelse alliantie uiteindelijk nog verslagen.

Dus nu ligt in de Romagne (Argonne) het grootste Amerikaanse ‘veld van eer’ ter wereld buiten de Verenigde Staten. Dat bezochten we 2 jaar geleden bij de herdenking van 1914-1918. De oorlog beviel zo goed, dat het in 1939-’45 nog eens overtroffen werd in slachtoffers en gruwel.

Die Tweede Grote Oorlog werd uitgelokt dankzij de dubieuze deal, die ondermeer de advocaat Edward Mannes Baruch aan de Duitsers opdrong bij de ‘vredes’-conferentie van Versailles (1919)

Dat flikte Baruch als leider achter de schermen van de delegatie van President Wilson (met ondermeer John Foster Dulles, de andere Wallstreet-advocaat). Baruch leidde tijdens de oorlog ook de VS-oorlogsinspanningen met de War Industries Board: dus voor de bankiers die aan de oorlog verdienden, waar de VS niet in zou stappen.

…American Cemetery Argonne

Ach, we plakken er nog en Groote Oorlog achteraan
De belofte die de Duitsers was gedaan voor capitulatie (dus zonder onbetaalbare herstelbetalingen), die werd daar vervolgens gebroken, mede onder Engelse druk (En dus mogelijk Rothschild, hoe het liep zoeken we nog exacter uit). Opmaat voor Groote Oorlog 2 was geboren.

Een verslag daarover (en de rol van Wallstreet-advocaat John Foster Dulles bij vorming van de Verenigde Naties in 1945) ben ik nu aan het lezen. Dat komt van de hand van theoloog Martin Erdmann: ‘Ecumenical Quest for a World Federation’, the churches’ contribution to Marshal Public Support for World Order and Peace, 1919-1945.

Wereldfederalisme- Bezuidenhoutseweg 99

Oftewel: hoe ‘de macht’ van bankiers en hun acolieten- Wallstreetjuristen- de kerken gebruikte voor eigen geopolitieke agenda. Namelijk die van de vorming van een ‘wereldregering’, de Unilaterale Wereldorde met de Amerikanen als leider. Voor de wereldvrede.

John Foster Dulles is de broer van Allen Dulles, de oprichter van de CIA. (vanuit de Office of Strategic Services OSS) En waar vergadert de CIA in Europa? In het Bellagio Center van de Rockefeller Foundation. Dat schrijft David Talbott in ‘The Devil’s Chessboard’ over de rol van Allen Dulles bij Amerikaans buitenlandbeleid.

CIA houdt conferenties bij Rockefeller op de koffie….(Bellagio Center)

Rockefeller, Controlling the Game
En zo komen we bij die andere speler uit de tijd van Carnegie’s ‘vredestichting’. Je kunt vrede immers enkel afdwingen met oorlog. Zoals andere mensen ook niet naar je luisteren, wanneer je geen stok achter de hand hebt om ze mee te slaan.

Een andere grote speler in die tijd voordat de Eerste Wereld Oorlog uitbrak (1900-1913) was de Rockefeller-familie, onderdeel van die Amerikaanse ‘1 procent’, de eerste miljardairs. Met hun vele ‘liefdadigheid’-stichtingen als lief gezicht bij keiharde zakenpolitiek en geopolitiek, drukt die familie tot vandaag de dag nog een stempel op alle beleidsthema’s die nu Nederland domineren.

Die onwaarschijnlijk grote invloed van de Amerikaanse oliebaronnen & bankiers uit de Rockefeller-dynastie, daarover kun je lezen in ‘Rockefeller, Controlling the Game’ (2020) van Zweeds politicoloog Jacob Nordangard. Ga dus meer lezen!

Het Ministerie van Liefde

De gemiddelde Nederlander verspilt 2 uur per dag aan televisie kijken. Je kunt die zelfde 2 uur ook studeren en je kennis vergroten.  Domheid is (deels) een keuze.

Men geeft mij wel eens verwijten dat ik niet voldoende interesse in ‘andermans visie’ zou tonen. Wat natuurlijk onzin is, als je 3 boeken per week leest, 3 andere visies van (academische) auteurs die zich diep informeerden. In andermans televisie ben ik niet geïnteresseerd, dat klopt, tijd is kostbaar. Of slap gezeik vanuit een pikorde-intentie.

Voel je nu niet aangevallen, maar gemotiveerd tot andere informatiekeuzes!

Grote Broer van de Klimazi’s is Watching You: WWF-spotje

De Grote Bankiers staken onderlinge strijd via fusie
Ook het huidige klimaatbeleid komt uit die Rockefeller-koker, meest via bankier David Rockefeller en Henry Kissinger. Zij controleren als globalisten ondermeer de Verenigde Naties, het kantoor van die 1945 ontstane club voor wereldregering staat op grond van die dynastie.

De Verenigde Naties bankierde bij de Manhattan Chase Bank van David Rockefeller. Het financiële huis van JP Morgan zou met David Rockefeller zijn Manhattan Chase Bank fuseren tot 1 van de 5 grootste zakenbanken van de wereld: JP Morgan Chase. En daar kreeg Tony Blair van Rockefeller zijn baantje als adviseur voor 2 miljoen pond per jaar.

Die adviesrol werd in de jaren ’60 voor het eerst ingenomen door John Loudon, de president-directeur van Shell/Koninklijke Olie. Dat schrijft David Rockefeller zelf in zijn autobiografie (2004). De Familie Loudon is weer 1 van de UBO-families gelinkt aan de hier regerende Familie van O.

Voor of tegen ‘de wereld’ = ben je voor de globalisme-elite of voor je eigen mensen?

De connectie tussen David Rockefeller en de Koninklijke Oligarchie van de Familie van O, die loopt via ondermeer de Bilderberg-conferenties. Daarvan was David Rockefeller de Amerikaanse afgevaardigde.

Helemaal niets te zien hoor bij die Bilderberg-conferenties. Alleen maar een verzameling wereldbankiers, hoge NATO-militairen, CIA-personeel, uitverkoren politici en in de globalistische pas lopende ‘journalisten’ die met elkaar de agenda’s afstemmen, onder voorzitterschap van Wim Lex van O. Niets aan de hand.

Of had je wat?

Earth Charter (Steven Rockefeller/Unesco en Beatrix van O.) Het Eerste Gebod van onze nieuwe staats-ideologie, gelanceerd door Beatrix van  O. in het ‘Vredespaleis’, het globalistische Ministerie van Liefde

Wereldvrede via nieuwe wereldreligie
En zo na het schetsen van enige context met wat leestips ter studie, dan keren we dus weer terug aan het Carnegieplein. In dat Vredespaleis lanceerde Beatrix van O. in 2000 in bijzijn van Ruud Lubbers, Rockefelller-klimaatacoliet Maurice Strong, Steven Rockefeller enz het ‘Earth Charter’.

Dat zijn 17 geboden voor een op de vrijmetselarij en New Age geïnspireerde wereldreligie, mede gepromoot door de Verenigde Naties. Die religie werd gevormd, nadat in 1992 door de meeste landen al de mondiale klimaatafspraken werden gemaakt in Rio de Janeiro.

Het Earth Charter is dus verwant aan het politieke uitvoeringsprogramma van die religie, het SDG Charter waartoe ook de VNO-NCW zich committeerde. Dat Earth Charter werd geredigeerd door Steven Rockefeller, de neef van David Rockefeller. Die is godsdienstprof.

In die wereldreligie wordt ‘Aarde’ met hoofdletter aangesproken. De natuur wordt onaanraakbaar gemaakt via ‘rechten’ die deze elite dan toekent aan hun planeet. Dat ’t klootjesvolk er vooral afblijft, tenzij ze bijbetalen.

Zelfde boodschap

De zelfde boodschap, die zie je uitgedragen door het WWF; “Be One With Nature’, de verering van het geschapene, vrijmetselaarsreligie. Alvast een breuk met de Joods-Christelijke traditie, want pure idolatrie, overtreding van het Tweede Gebod.

Het WWF is een vehikel van de Familie van O. en de UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de multinationals der aarde. Zoals de Zwitserse farmagigant Roche van de familie Hoffmann, welbekend bij de Familie van O.

Instituties als World Connectors, Pakhuis de Zwijger, ze werden allen tot promotievehikel van dat Earth Charter opgericht. Het is het Koningshuis dat ons al sinds de klimaatconferentie in Noordwijk in 1988 de Klimaatagenda opdringt. Met hun latere commissaris van het Huis van O., Ed N. van de Nijpelitaanse Klimaatmaffia, die ondermeer ook voorzitter werd van hun WNF.

Nijpels werd daar opgevolgd door Hans Wijers… De typische carrierepolitici, die omhoog vallen nadat ze zich gedienstig toonden aan de Koninklijke Oligarchie BV.

Raad van Kinder-Indoctrinatire met WWF van Laurentien van Brinkworst

Volwassenen misbruiken andermans kinderen voor geopolitiek = Missing Chapter
Daarnaast zie je ook overal het pleidooi voor ‘kinderrechten’ opduiken. Plots kreeg je ook een Kindervragenuurtje in de Tweede Kamer. En tot bij de Nederlandse Bank aan toe mochten plots kinderen zich met beleid gaan bemoeien met een “Raad van Kinderen’. Dat lukt je alleen, wanneer je een zekere invloed hebt.

Dat volwassen misbruik van andermans kinderen voor jouw geopolitiek, het komt uit de koker van Laurentien van O. Dus vanuit de plaats waar de werkelijke macht zit in Nederland, namelijk het Huis van O, de baas van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV, gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg.

Resistance is futile

Laurentien van O. zit met haar Missing Chapter Foundation in het Vredespaleis gevestigd voor dat doel: de relativering van de rechten van volwassen toerekeningsvatbare burgers, en dan uit naam van ‘kinderrechten’. Zoals je burgerrechten ook verder uitkleedt, door alles van Moedertje de Planeet tot dieren ‘rechten’ toe te kennen.

Het netto resultaat is dat ‘rechten’ steeds minder betekenis krijgen voor het individu. Zoals je ook 10 geboden makkelijker handhaaft, meer betekenis geeft, dan 300 duizend geboden en regels die niemand onthoudt. Hoe meer regels, hoe lager de waarde van 1 voorschrift.

Voor of tegen ‘de wereld’ kiezen = ‘ben je globalist (voor ons) of populist (onze vijand)

Balkenende is toch nog goed terechtgekomen
Laurentien van O. huist daar aan het Carnegieplein samen met Jan Peter Balkenende. JPB mag, na zich braaf betoond te hebben aan de Familie van O., nu voorzitter zijn van de ‘Maatschappelijke’ Alliantie. Cees Oudshoorn (VNO-NCW-baas) zit met JPB in het bestuur.

Maatschappelijke Alliantie- opgericht in 2015 is de lobbyclub van de ‘filantropische’ aspiraties van de UBO’s van Nederland, de Ultimate Beneficiary Owners van het grootbedrijf, miljardairs en bonuskoningen, die buiten-parlementair politiek willen bedrijven. De ‘Maatschappelijke Alliantie’ doet SDG Doel 17: netwerken verknopen, alle neuzen de zelfde kant op duwen, hier in de filantropie.

Daartoe is- tegelijkertijd nog een andere stichting op gericht, het SDG-Charter dat in het Vredespaleis huist. Dat SDG-Charter is het manifest, verwant aan de door het Ministerie van Buitenlandse Zaken gefinancierde ‘Stichting SDG Nederland. Die zit in het Tropeninstituut in Amsterdam gehuisvest.

2030 Agenda: Globalisme in vrolijke kinderkleurtjes met leuzen waar je onmogelijk tegen kunt zijn, letterlijk.

Het ‘SDG Charter’ is een manifest, dat voorschrijft hoe je 2030 Agenda door het keelgat schuift van bedrijven. Dat manifest werd in 2014 weer uit World Connectors geformuleerd en ‘True Price’ van bankier Herman Mulder. (met zijn pupil Adriaan Ruiz) Bij de VNO-NCW huist (of huisde) ook zo’n aftakking van dat SDG-Charter. Herman Mulder is nog steeds de bestuurder.

De NCDO van wijlen Prins Claus stond ook aan de basis van SDG Charter. Die NCDO hield 2017 op te bestaan. Maar SDG Charter is dus een soort voortzetting in andere vorm. Want Herman Mulder was samen met Pieter van Geel (CDA, Postcode Loterij) weer Raad van Toezicht van die NCDO.

Jan Bouke Wijbrandi, voormalig directeur van subsidieclub Oxfam Novib was NCDO-bestuurder.

Die World Connectors (met oa Herman Mulder en Herman Wijffels) werden weer opgericht om het Earth Charter te verkopen, de nieuw wereldreligie van het globalisme. De Stichting SDG Nederland is zo dus weer een typische door De Staat gefinancierde club met ANBI-status, terwijl ze de politiek doordrukken van het Huis van O. en hun UBO’s.

Overal kom je het tegen (hier Bezuidenhoutse weg)

Daarnaast huist in het Vredespaleis nog een ‘Stichting 0.0’ die doel 16 uit die zelfde 2030 Agenda verkoopt. JPB is ook voorzitter van de ‘duurzame’ multinational-coalitie DSGC met Unilever en Shell, die over de rug van burgers, boeren en vissers dat zelfde beoogt.

Wie bij de Familie van O. in de gunst wil vallen, die moet iets geks roepen over ‘het klimaat’ en ‘de planeet’. Dat zijn namelijk de breekijzers voor hun globalisme, die Vrijmetselarij-achtige religie.

Zie Balkenende hier bij Piet Hein Donner staan, die leiding had over het UBO-beschermings-orgaan van ‘De Belangen’ van de Familie van O.: de Raad van State. Zijn functie werd ingenomen door de D66-bedrijfslobbyist Thom de Graaf. De man de Pim Fortuyn- politiek vijand van de Familie van O. en hun globalisten- het graf in criminaliseerde in de media.

….

Carnegie Peace Building Conversations (CPBC): ‘We Came, We Saw and he Died’…
Piet Hein Donner is nu voorzitter van de Carnegie Stichting Vredespaleis. Sinds vorig jaar organiseren ze daar jofele vredesgesprekken met NGO’s, wereldleiders en d’r mogen ook kindertjes bij zijn. Misschien had Epstein daar speciaal om gevraagd? We citeren de feestelijke aankondiging:

Vandaag overhandigde Jan Peter Balkenende, voorzitter Maatschappelijke Alliantie, het eerste Carnegie Peace Building Conversations (CPBC) – magazine aan Piet Hein Donner, voorzitter Carnegie Stichting Vredespaleis. Het magazine werd aangeboden in het Vredespaleis waar precies een jaar geleden de Carnegie Peace Building Conversations (CPBC) hebben plaatsgevonden.

Van 24 t/m 26 september 2018 kwamen meer dan 300 deelnemers uit de hele wereld samen om in het Vredespaleis, het icoon van Vrede en Recht, te spreken over nieuwe perspectieven van vredesopbouw en het voorkomen van conflicten.

Financiering van vrede, hulpbronnen, gezondheid, duurzaamheid, onderwijs, jeugdzaken en cyberveiligheid zijn enkele van de belangrijkste thema’s die werden behandeld.

Het was de eerste keer dat Carnegie-instellingen wereldwijd hun krachten bundelden om vredesproblemen aan te pakken. Onder de deelnemers waren kinderen, vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, NGO’s, filantropen en kennisinstellingen. De CPBC werden in samenwerking met alle Carnegie-instellingen, de Maatschappelijke Alliantie, SDG Carter, Missing Chapter en Stichting 0.0 georganiseerd

JPB hoort er ook eindelijk bij…

Bij de tweede editie afgelopen oktober in New York, was vredesduif Hillary Clinton de hoofdspreker. De ‘liberal hawk’ die Libie liet reduceren tot platgebombardeerde chaos, om vervolgens over Ghadaffi te stellen ‘We Came, We Saw and he Died’….

De gelegenheidsvrouw van serie-verkrachter Bill Clinton uit het netwerk van pedofiel Epstein, de vrouw die in de leer was bij links radicalist Saul Alinsky die zijn actiebijbel ‘Rules for Radicals’ (1971) opdroeg aan satan.

In 1 oogopslag de loyaliteiten van het Huis van O.

Een keer trek je de conclusie: democratie = illusie
Dankzij Hillary Clinton, de tot de tanden bewapende CPBC-vredesduif onder Obama, zitten we nu met al die ‘vluchtelingen’, die ons populistisch plebs met hun gesubsidieerde aanwezigheid komen verrijken. Daartoe is het Global Compact opgericht, waar nu de ambtenaar van Buitenlandse Zaken voor werkt- Hugo von Meijenfeldt- die eerder Nationaal Coordinator SDG Doelen was voor dat Ministerie.

De SDG-supportersclub met het Illuminati-oogje er in

Die import vindt vanuit zakelijk motief plaats: vanwege het plannetje van de UBO’s (Brenninckmeijer cs) om van Nederland een met +20 miljoen inwoners bevolkte stadstaat te maken: Tristate City. En vanuit ideologisch perspectief, ter verdunning van de nationale identiteit.

Omdat ‘nationalisme’ volgens de globalisten in de weg zou staan van hun wereld-utopie. Of had je wat: racist? Hun media schelden je immers direct uit, wanneer je niet in hun pas loopt.

Vredesduif Hillary Clinton 🙂

Oftewel: 1 keer trek je de conclusie. Democratie is illusie. Daarom stelden we afgelopen week al het ‘zo werkt de BV Nederland’-schema op. Als Rode Pil. Zo bezien, zou je het ‘Vredespaleis’ dus ook als ‘Het Ministerie van Liefde’ kunnen zien, uit de roman van George Orwell. Voor je het weet, nemen ze je met hun overheid te grazen.

Voor de wereldvrede. 🙂

Voor wie het gemist had, hier nog het Rode Pil-schema ‘zo werkt de BV Nederland’, de ceremoniële democratie in handen van het Huis van O. en de UBO’s. Het voelt zo wollig niet om pondje vlees onderpand te zijn van de Kredietwaardigheid van een BV op de kapitaalmarkt. In plaats van ‘vrije burger in een democratische rechtstaat’.

Maar het benadert de realiteit volgens ons beter dan het beeld dat hun media en hun overheid schetsen.

Het Rode Pil-schema

Mijn arrestatie spreekt in dat verband boekdelen. Nadat ik op 19 augustus 2019 al bij de Raad van de UBOs (Raad van State) mijn vertrouwen opzegde in de façade genaamd ‘Nederlandse rechtstaat’. ‘Het Recht’ in Nederland is ‘wat kromstaat voor De Belangen van de UBO’s en het Huis van O.’

Hun Ministerie van Veiligheid en Klassenjustitie helpt mij in mei aan een strafblad. En als dat niet naar wens werkt, dan zullen ze op andere wijze het varkentje Zeilmaker wel wassen. Mijn oorlog is reeds verloren. En toch zal Don Quichote doorgaan, want dat is de essentie van een klassieke levenshouding.

Voor wie Cervantes had begrepen… Laat je dus niet afstompen of demotiveren door de overmacht, want pas dan heb je verloren. Waardig leven, daar draait het om. Maar je ziet dus wel: onze ‘elite’ voert vanuit het Vredespaleis dus oorlog tegen de eigen bevolking.

3 Replies to “Koninklijke Oligarchie wil Wereldreligie: ‘Earth Charter’”

  1. Dank Rypke, voor de zoveelste opgraving van het satanische carrousel . tijd komt raad , hoop dat de mens zelf na gaat denken en die kranten plus tv de deur uitgooien( hebben ze namelijk geen macht meer) ieder doet gewoon dan zijn ding. Zonder angszaaien en indoctrinatie word alles veel natuurlijker . de mens reageert dan zoals het eigenlijk bedoeld is, vanuit instinkt

  2. Weer bedankt Rypke. Weer boordevol informatie. We stevenen af (of we zijn er al in beland) op een dictatuur. Jouw arrestatie en die van Jan Nieboer, allebei gepaard gaande met buitensporig geweld, toont aan hoe ver het al is. Hun boodschap is helder. In de pas lopen. Zo niet, dan zullen we iedereen die dat niet wil oppakken en opsluiten. Bizar. Ik zal em weer delen, dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *