Tristate City = Intensieve Mensenhouderij

Nederland moet stadstaat worden van VNO-NCW en de UBO’s

Voor Blue Tiger leg ik uit wat de rol van jaarlijks met 164 miljoen euro gesubsidieerde milieuclubs is, bij het groen wassen van de verdere be- en verbouwing van Nederland. 

De UBO’s (Ultimate Beneficiary Owners) van de pensioenfonds-, private equity en vastgoedmaffia als Clemens Brenninkmeijer (Medevco, 7.1 miljard euro vastgoed) en de VNO-NCW (Cees Oudshoorn) willen de laatste restanten van het mooie traditionele Nederland verbouwen tot Intensieve Mensenhouderij. Dat noemen ze Tristate City.

Een stadstaat waar het platteland tot energieplantage is van de stad, en bouwgrond voor ‘duurzame’ dichtgeïsoleerde woonkazernes (‘Parijs-proof’) voor het belastingvee, de Human Resources van de onderneming die Nederland is, de Koninklijke Oligarchie BV. Zonder vrije uitloopruimte.

Menselijke legbatterijen in Nijmegen zonder vrije uitloop-ruimte.

Parijsproof = dichtgekitte hoofdpijnhuizen zonder isolatie, groen of uitloop
In eindeloze dicht geïsoleerde woonkazernes, ‘duurzame’ Parijs-proof huizen, ongezonde hoofdpijnhuizen zonder ventilatiemogelijkheid, nieuw in de polders uit de grond gestampt, wordt het belastingvee/aka de Human Resources van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV en klapvee van de Postcode Loterij dan gemolken & uitgezogen in ’s Mammon’s naam.

Het enige doel: maximale winst per vierkante meter in zo kort mogelijke tijd voor de geldhonger van de UBO’s, bazen van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV, de Onderneming die Nederland is. Waarvan we 2 weken terug in ‘Zo werkt de multinational Nederland‘ een organisatieschema opstelden, om ‘De Macht’ hier inzichtelijk te maken.

Hoe meer ze het woord ‘groen’ in de mond nemen, hoe meer je jaarlijks het echte groen achteruit ziet gaan, omgezaagd, volgebouwd. Omdat zowel het vernielen van natuur (bv bomen voor biomassa) als het aanleggen van ‘groene’ projecten geld oplevert. Geld is de centrale noemer van de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Bomencrematoria Primco en van Nuon

Forest destruction for climate protection by State Forestry Service SBB

Of dat nu ‘links’ geld is (subsidie) of ‘rechts’ geld (‘de markt’) dat is om het even. Milieuclubs zijn hierbij de groene verfpotjes van de UBO’s en hun VNO-NCW. Zij zijn de publiek gefinancierde (164 miljoen euro voor 12 milieuclubs in 2018) marketing-entiteiten die publieke noodzaak vermarkten voor private zelfverrijking op publieke kosten.

En dat- publiek machtsmisbruik voor privaat gewin- is de essentie van wat Nederland anno nu is, de Koninklijke Oligarchie Nederland BV.

Zonnefarm langs de ‘Haak Om Leeuwarden’, een met de Crisiswet afgedwongen snelweg die +900 miljoen publieke euro’s kostte

Zo rukt de Randstad al naar Friesland op, worden sappige weidegronden van de Middelzee volgezet met giga-zonneweides, die 6000 euro per hectare aan pachtsubsidie opbrengen. Langs de ‘Haak om Leeuwarden’, die met de permanent gemaakte Crisiswet (2010) als juridisch breekijzer door het beste weidevogelgebied van Friesland werd aangelegd.

Zicht op oprukkend Leeuwarden vanaf Jorwerd met grutto, mei 2015

Je ziet hier wat de 2030 Agenda en ‘De Transitie’ in essentie is: de aanval van de stad op het platteland, de eliminatie van dat platteland, dat boerenland moet bouwgrond worden voor woonkazernes en energieplantage van ‘De Stad’ zijn, nadat het MKB om zeep is geholpen met de traditionele economische dragers van dat platteland: de boeren en de vissers.

Overal industrialisatie van groen = ‘vergroening economie’

Mocht U nog democratische illusies hebben, uw ongenoegen ventileren en daarbij man en paard met achternaam noemen?

Dan komt de politie je gewoon arresteren en je een strafblad aansmeren. (dat zal het Openbaar Ministerie in mei doen) Het doel dat De Staat voor ons heeft: Gij zult betalen om de Koninklijke Oligarchie Nederland BV kredietwaardig te houden op de kapitaalmarkt van de banken, als onderpand van de Staatsschuld van 24 duizend euro per Nederlander (in 2016)

Op eenzame graaihoogte, harkte 291 maal meer binnen dan de gemiddelde Unilever-werknemer

Je kunt beter een hoernalist zijn als Jeroen Smit, die 1 van de (internationale) voortrekkers van de privatisering van publiek bestuur en publieke ruimte op een schild zette: Paul Polman, architect achter 2030 Agenda. Waarover zo meer. Waarom pakken ze Smit niet op, maar mij wel, terwijl ik de waarheid schrijf en hij leeft van de groene leugen?

Of geven we zo het antwoord al?

Het Rode Pil-schema

Thought Leader = ‘teringlijer’
Om die toekomstdroom van winstmaximalisatie per vierkante meter te vermarkten in het buitenland, bedacht hun zogenaamde ‘thought leader‘ ( = ‘teringlijer‘ in Stads-Nederlands) Peter Savelberg de term ‘Tristate City’.

Nederland als 1 grote industriële stadstaat, ‘groen’ uiteraard in de valse zin van het woord (demonisering plantenmeststof CO2) een agglomeratie waar in totaal 30 miljoen mensen moeten wonen (met Keulen en Antwerpen meegeteld), zonder 1 toefje groen, met vernietiging van het traditionele boerenland tot gevolg.

Een reden waarom ze dus azen op boerengrond, en waartoe onze leugenachtige corrupte overheid met de door haar gefinancierde milieuclubs dan allerlei ‘crises’ verzint en opblaast. Zoals een stikstofcrisis, een klimaatcrisis. Zo ontwerpen ze instrumenten om op publieke kosten privaat gewin te faciliteren, zoals de in dit filmpje besproken boerengrondroof met subsidie.

De hele Randstad moet uitgerold tot in Friesland en Groningen toe, met Lelystad Airport als voorlopige tussenstap in die grote sprong voorwaarts.

Overal de zelfde glazen onmenselijke kolossen voor de UBO van Heijmans, hier Noordelijk havenhoofd Scheveningen

Sinds de inmiddels permanente Crisiswet (2010) zie je overal reeds een publiek gefinancierde bouwwoede, die overal van Nederland een bouwput maken. Overal verschijnt van die zielloze Fuck You-architectuur van glas, beton en staal waar de mensenhaat vanaf straalt. En windfarms in natuurgebied.

Mooie knipperlichten, straks ook langs de gehele Waddenzee-horizon op gelijke wijze

Dat is dus ‘Tristate City’. Oftewel, de 1 zijn ‘droom’ kan de ander zijn nachtmerrie zijn.

‘Het Grote Voorbeeld’ Via supranationale overheden maak je een pseudo-markt, en vervolgens onderwerp je via staatsdwang andere bedrijven daaraan, om met voorkennis zelf eerst te cashen = 2030 Agenda = Global Reporting Initiative (Herman Mulder) = Paul Polman

Economie geen natuurverschijnsel maar wilsbeslissing
Maar.. U voelt ‘m wel aankomen, ze zijn natuurlijk ook heel ‘duurzaam’, daar bij de vastgoedmaffia van Brenninkmeijer cs.

Om U een indruk te geven van het type ‘duurzaamheid’ waar dit soort corporate graaiers mee samenhokt, kun je het beste meteen DE ‘groene thoughtleader‘ pur sang er bij pakken, hun ‘Grote Voorbeeld’ Paul Polman van Unilever, de groene ziener van Multinationals die door Jeroen Smit is opgehemeld in een boek vol zelfbevlekking.

Polman de Ziener

Polman de Aarderedder.

En koploper van de Trouw Duurzame 100

Je kunt best anders naar de economie kijken, als je dat WILT

We citeren uit ‘Geld in de Bijrol’ van econoom Ad Broere, zijn pleidooi ‘voor een menswaardige samenleving’ “Geld in de Bijrol’ (2018, blz 78):

 “Paul Polman, topman bij Unilever spant de kroon (bij scheve beloningsverhouding RZ). Hij verdient zo’n 10 miljoen per jaar, een gemiddelde werknemer van Unilever 292 keer minder.

Polman wordt op de voet gevolgd door Heineken (277). Bij ReIX, Ahold Delhaize en Wolters Kluwer verdienen de topmannen allemaal tussen de 170-180 keer zoveel als een gemiddelde werknemer. Hekkensluiters zijn tankopslagbedrijf Vopak (21) en Fugro (14).’

Lid van he High Level Panel of Eminent Persons onder David Cameron

Paul Polman graait zelfs het dubbele van wat zijn duurzame voorganger Anthony Burgmans (Unilever, WWF) deed, als mede-architect van het blauwe MSC-vislabeltje met WNF: het ecolabeltje dat de macht van voedselmultinationals helpt uitbreiden.

Zo duurzaam is Polman, precies volgens de definitie die we hier hanteren: Criminaliteit. Duurzaamheid = privaat gewin op publieke kosten= Oligarchie. De wereld is mooier, eerlijker, beter zonder Polman’s aanwezigheid.

2030 Agenda: Globalisme-Fascisme in vrolijke kinderkleurtjes met leuzen waar je onmogelijk tegen kunt zijn, letterlijk.

SDG Doel 17 ‘Building Partnerships ( = alle neuzen de zelfde kant opduwen)
Polman was 2015 voorzitter van de World Business Council on Sustainable Devilopment en in 2012 Eminent Person van de VN-commissie die de 2030 Agenda opstelde. Die agenda met 17SDG Doelen rolt de regering nu op alle bestuurslagen uit, als opdracht van de hier vorige week al beschreven valse elite van Nederland, met grote rol voor de Familie van O.

Polman richtte de ‘duurzame’ multinational-coalitie DSGC op, waarvan ze JP Balkenende van de Maatschappelijke Alliantie voorzitter maakten. Die Maatschappelijke Alliantie implementeert doel 17 van Paul Polman en de VN hun plan 2030 Agenda: Building Partnerships, het eufemisme voor ‘alle neuzen in goededoelenland de zelfde kant op krijgen’.

De Pieter Winsemius-strategie, die Winsemius al bij de Groene 11 milieuclubs succesvol toepaste: alle voorheen onafhankelijke groene organisaties zo verknopen, dat ze allen ‘his master’s voice’ spreken, en van de zelfde financiering afhankelijk zijn.

Die zelfde verknoping vindt nu dus ook in de vastgoedwereld plaats, zo meldde een kijker van het filmpje bij Blue Tiger:

Hier leer je ‘dat de Noordzee niet alleen maar gevaarlijk is’….kindjes nu al geconditioneerd in groep 5 om de windmolens van Paul Polman en z’n DSGC geweldig te vinden

De Dutch Green Building Council (DGBC) werd op 1 juni 2008 op initiatief van de markt opgericht door founding partners ABN Amro, Redevco, Dura Vermeer, SBR en de gemeente Amsterdam. De meeteenheid “Paris Proof” werd door DGBC ontwikkeld om in Nederland de doelen van het Parijs Klimaatakkoord te halen.

Sinds de oprichting hebben zich bijna 400 organisaties bij de vastgoednetwerkorganisatie aangesloten door partners van DGBC te worden. De partners zijn o.a. TNO, Vattenfall, Wageningen University & Research, TU Delft, Ballast Nedam, Dura Vermeer, Ahold Delhaize, FSC Nederland, Eneco, Heembouw, Koninklijke BAM, Heijmans, PwC, Rijksvastgoedbedrijf, Royal HaskoningDHV, Nationale Postcode Loterij, Hogeschool Windesheim, ABN AMRO, ING, Rabobank, Triodos Bank, ASN Bank, Redevco….

Redevco is van Brenninkmeijer, deelnemer aan Tristate City. ASN Bank = het Ministerie van Financiën en het Rijksvastgoedbedrijf doet dus ook mee bij de verbouwing van Nederland tot Intensieve Mensenhouderij. Met ‘het klimaat’ als groen verfje om met publiek geld privaat te kunnen graaien,  en een aangeprate CO2-schuld als krediet om beslag te leggen op andermans geld en grond.

Extinction ‘Rebellion’ protesteert voor de agenda van de zakenelite (2030 Agenda, Tristate City)

Dus we sluiten af met de geweldige uitspraak, die de politieman deed toen ze mij met 160-200 km/per uur in de boeien geslagen naar de cel in Leeuwarden reden, voor ‘gedachtenmisdaad’.

Nederland is een fantastisch land, en als het je niet bevalt ga je maar ergens anders wonen.

Is er leven op Pluto, kun je dansen op de maan, is er een plek onder de sterren waar ik heen kan gaan?

15 Replies to “Tristate City = Intensieve Mensenhouderij”

 1. Zonderling clubje dat Blue Tiger clubje, waar de “overduidelijke leugens” etaleren kennelijk een dekmantel is om een genocideprogramma, in elk geval fearporn rondom een niet bestaand virus, te kunnen brengen. Met idioot Wathelet, die kennelijk als viroloog, veel weet van iets dat niet eens bestaat.
  Ik zou met zo’n clubje Blue Tiger idioten nooit iets te maken willen hebben ook al geven ze je dan een platform om welke reden ook.
  Overigens vinden in Duitsland de omvangrijke razzia’s nu daadwerkelijk plaats tegen de “rijksburgers”.
  En de massa heeft nog altijd niet door hoe de oorlog tegen het volk, en in de eerste plaats tegen de wat helderdere geesten, gevoerd wordt.

   1. Niet helemaal, de TS-plannen zijn zelfs van de originele webzijde verwijderd door een stroom negatieve aandacht. Wel worden de SDG’s nu met volle kracht opgelegd

 2. Zo Ko,je hakt er lekker ongenuanceerd op in,van mij mag het wel iets minder.

  Dat er oorlog tegen het eigen volk wordt gevoerd is voor mij overduidelijk , zowel geestelijk als fysiek.

  Dit heb ik uit eigen ervaring meegemaakt tijdens de laatste boeren demonstratie op de Koekamp in den Haag op 19 februari 2020.

  Er heerste een complete staat van beleg : massale politie inzet,voluit uitgedoste ME met de lange lat in de aanslag,
  een aantal “stillen”, politie te paard en vrachtwagens van het leger,misschien wel niet bewapend,om omliggende straten af te zetten om te voorkomen dat eventueel trekker naar het Binnenhof zouden kunnen rijden.

  1. Nou ja ongenuanceerd… het is toch al zeker 150 jaar bekend dat de “germ waan” van Pasteur geen enkele wetenschappelijke basis heeft, dat heeft Béchamps destijds uitgebreid wel wetenschappelijk aangetoond.
   Blue Tiger is FEARPORN dat heb ik al eerder gezegd en ik verdenk dat clubje daar sterk een of andere “zeer foute agenda” te hebben. Ik heb dat al zo vaak gezien en meegemaakt… 😉
   Dat jij en anderen wellicht in die “germ waan” geloven is al erg genoeg.
   Dit is wel handig voor een wat historisch perspectief.
   Béchamp vs. Pasteur & The Germ Theory Hoax Part 1
   https://www.youtube.com/watch?v=gZ3bL23bsiQ
   Béchamp vs. Pasteur & The Germ Theory Hoax Part 2
   https://www.youtube.com/watch?v=R46jzErpM0k

 3. Ik vind het op zijn minst behoorlijk bot om de grootste fearporn te verkopen die op minder dan niets is gebaseerd. Zelfs misdadig.
  150 jaar geleden weerlegde Béchamps als wetenschapper al de “germ theory hoax” van Pasteur bloot.
  Kijk de video’s op YT:
  Béchamp vs. Pasteur & The Germ Theory Hoax Part 1
  Béchamp vs. Pasteur & The Germ Theory Hoax Part 2

 4. Hallo Rypke, omdat ik die eerste twee met url erin niet meteen geplaatst zag worden, dacht ik dan doe ik het maar zonder url, onwetend dat er kennelijk nog een moderatie ging volgen op die eerdere.
  Haal dus dit en die laatste 2 (van na de middag) van de 3 maar weg. Staat zo stom… 🙂
  Ik zal het vanaf nu onthouden dat kennelijk iets met url “in moderatie” gaat of hoe dat ook moge heten.

 5. Ik ben blij met Blue Tiger Media. Maar het is altijd mogelijk dat daar ook eens een gast verschijnt, die iets controversieels brengt, of er naast zit. Dat staat echter in geen verhouding tot de propaganda-bullshit welke de NPO regelmatig over ons uitstort. De intentie van Blue Tiger lijkt mij duidelijk. De waarheid boven tafel halen. De intentie van de NPO is ook duidelijk. Het volk misleiden met groen-linkse propaganda. Het is een teken aan de wand dat de NPO, onderwijs, universiteiten en de rechterlijke macht, zijn geinfiltreerd door links.

 6. Geachte meneer Zeilmaker, (Rypke)

  Vooropgesteld wil ik even mededelen dat u erg goed bezig bent, ook de interviews bij Blue Tiger studio’s zijn zeer goed. Ik had de link met het financiële systeem en milieu nog niet gemaakt, bedankt daarvoor!

  Misschien loop ik alvast vooruit op SDG doel 11 maar hoe ziet u de huizenmarkt in 2030 in Nederland?

  Nog steeds financieel opgeblazen en heeft het nog zin om nu een huis kopen met een slecht energielabel?

  CO2 als betaalmiddel zou goed kunnen maar hoe willen ze dit concreet implementeren, kunnen bedrijven CO2 wel goed meten?

  Groet,

  O de Vries

  1. Beste Onno, je hoeft niets te meten, alles gaat op papier via rekenmodellen

   De tonnen CO2 bestaan enkel op papier, net als modern ‘geld’ trouwens

   De overheid verplicht je via de Klimaatwet tot dwanghypotheek om je ‘energielabel’ (hoe is dat in godesnaam bepaald) op te plussen. Dus nog meer bankensteun.

   Iedereen kan dat zelf vaststellen, logisch redenerend. en de vrome intenties negerend.

   groet RZ

 7. Ontzettend interessant stuk, de stijl waarin het geschreven is bevalt me volledig. De Tristate megastad blijkt geen verzinsel, al lachten we dat direct weg in 1977 -een megastad van Amsterdam naar Dortmund en Brussel stel je dat eens voor als het hoort in de jaren zeventig, maar daarna werd het plotseling muisstil rondom dit gerucht.

  Net zoals Esperanto werd er ineens niet meer over gesproken en het zal me niet verbazen als Esperanto bedoeld was zodat iedereen in Mega-city straks met elkaar kan communiceren. Het liep even wat anders toen de populariteit van alles wat uit de VS kwam dusdanig invloed had dat de Engelse taal dat had overgenomen. Esperanto kon van tafel, ten tijde dat Frans en Duits in Europa nog gigantisch, belangrijke wereldtalen waren.

  Capelle was in de jaren zeventig een gedeelte waar Rotterdam tijdelijk ophield, er was niets anders dan kleigrond en kastanjebomen. Daar konden wij als kinderen steeds minder spelen toen Capelle de nieuwe plek werd waar Rotterdammers hun toevlucht konden zoeken zeer te vergelijken met hoe Amsterdammers hun toevlucht zochten in het pasgeboren Almere.

  Capelle viel in die tijd niet onder Rotterdam, maar inmiddels is het er wel mee samengesmolten. De bossen waar wij vroeger gespeeld hebben; verschwunden, foetsie, met de grond gelijk gemaakt. Capelle was dusdanig snel volgepropt dat al het bos ook in de jaren daarna stapvoets is verdwenen. Barendrecht was in 1970 een dorp onder Rotterdam, men had daar niet eens een echt treinstation met een stationshal. In de jaren ’00 werd Barendrecht zo rap uitgebreid dat het al bijna zo groot is als heel Rotterdam-Zuid. Als dit in slechts twintig jaar tijd zo flink kan groeien, dan zegt dat wat over wat nog bijgebouwd kan worden in een aantal jaar.

  Ook de woonkazerne is geen grap. Of “Pod”woningen waar in San Francisco wordt geëxperimenteerd. Een vrijgezelle Franse vriendin heb ik ooit bezocht die woonde op twintig minuten lopen van La Défence te Parijs in een toen nog voor nooit eerder meegemaakt, beruchte bezemkast, eenkamerwoning waar ook haar bed stond, mini keuken, douche, toilet, hoogstens nog een balkon meer niet.

  Om te illustreren hoe krap de woonruimte was, een dvd in een hoes neerleggen voelde al meteen alsof de kamer volraakte…Nu wordt er vaak gezegd, dit zijn taferelen die alleen in Japan voorkomen. Ik heb daar meer dan een jaar gewerkt ik zeg objection. In Shinjuku misschien en de andere drukste delen van Tokio, maar in Japan kun je een half uur de trein nemen en geheel alleen zijn in de natuur. In Nederland is alles bebouwd, geclaimd, betegeld, bestraat, geürbaniseerd en geasfalteerd. Dat het in Japan drukker en volgebouwder zou zijn kan ik geheel ontkrachtten.

  Tristate megacity is niet alleen iets dat in Nederland speelt, ook in Noordamerika en Australie. Jeff-C uit Montreal, bekend als Jeff Censored of supremelordcommander, heeft jarenlang tevergeefs zich publiekelijk verzet tegen leugens en propaganda en had het vaak over megacities, todat hij op een zekere dag dood werd gevonden na een hersenbloeding. Een van zijn laatste uitspraken waardoor ik hem altijd zal blijven herinneren is: “”If you wanna find out who’s controlling you, find out who you are not allowed to criticize if you wanna know who runs the show, find out who you are not allowed to talk about.””

 8. ALS we het tuig niet uitschakelen worden wij uitgeroeid
  ========================================================
  Obbink: ‘Wij kijken uit naar een concept wetsvoorstel dat het mogelijk maakt om geld en goederen te ontnemen zonder dat er eerst een langdurig strafproces aan voorafgaat.’

  De weffer Obbink klapte al uit de WEF-school met bovenstaande uitspraak, dit is wat de boeren te wachten staat zonder verzet. Internationaal worden de Pdc-19 ambtenaren
  met naam en toenaam verder verspreid voor verdere vervolging en blootleggen van het
  Bilderberg-WEF-misdaadsyndicaat!

  Uit de wandelgangen van Justitie: ‘We studeren op het doelmatig criminaliseren van weerspannige boeren.’

  Als al die schulden zijn samengekomen bij een paar Rothschilds, Rockefellers, Oranjes, Wartburgs: Wel dan is de simpelste actie die lui alles af te nemen en op te sluiten in een werkkamp volgens hun eigen nazi-formules en ze zo lang te laten werken tot ze hun geld eerlijk hebben verdiend; Dat betekent miljoenen jaren werken en dat is goed want ze willen het eeuwige leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *