Windpark Fryslan bananengroene energie

20 minuten…

Als gepassioneerd natuurbeschermer van de Friese natuur gaan we er bij Blue Tiger studio met gestrekt been in, opdat de bouw van Windpark Fryslan gestopt zal worden. We noemen andermaal naam en toenaam en adressen van de verantwoordelijken. Al die mensen die voor eeuwig de Friese Zuidwestkust toetakelen, de ‘Dark Sky’ Wadden tot Redlight District Waddenzee, als gevolg van een loepzuiver staaltje corruptie van de windmolenmaffia en betrokken ambtenarij.

Het is Klutenpad VEERTIEN 14, niet 13 mijn fout
Bij mijn bezoek aan Reid in Workum heb ik nog gesteld, dat ik alles zal proberen om deze aantasting van onze Friese natuur te voorkomen. Ook als dit soort items er weer toe leiden dat de Gestapo met haar borderlinecowboys voor de deur zal staan, of opbelt dat meneer zich zo onheus bejegend voelt.

Ik heb dat er wel voor over, wil voor dit hogere doel best het Hotel in. Die cokesnuivende corpsballen van D66 + Groen linkse deeltijddames/’De Rechterlijke Macht’ zijn immers op de hand van deze agenda. Dus je belandt er zo, en bent vogelvrij in dit corrupte bananenland. Zo heb ik zelf al ondervonden, en velen met mij.

We eten heel toepasselijk banaan tijdens de uitzending

Opnieuw gecriminaliseerd worden, dat zou ook logisch gevolg zijn, wanneer je begrijpt dat de ware criminelen tegenwoordig in het openbaar bestuur zitten. Edoch: Waar onrecht wet wordt, is weerstand uw plicht. Als wij niet opstaan, wie dan wel?

Helaas heb ik een fout gemaakt, door te stellen dat de holding van Meulendijks/De Groot aan Klutenpad 13 zit, dat moet 14 zijn. Daarnaast is de verkeerde Harm Jan Bouwers getoond. Niet de ambtenaar die cruciale info voor volksvertegenwoordigers achter hielp houden, maar iemand van Stenden heet ook zo.

Dat kon de editor ook niet zo gauw weten, maar het is wel belangrijk aan te geven. Wij mogen geen feitelijke fouten maken, en moeten ze herstellen als dit gebeurt.

Dit is de correcte Harm Jan Bouwers

Het noemen van man en paard, namen en adressen heeft een belangrijke functie: wijzen op de persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen. Het is niet ‘het beleid’, of ‘het systeem’ of ‘de overheid’. Immers, ‘het systeem’ in zichzelf kan goed of slecht zijn, afhankelijk van wie het bedienen. Bij ‘de overheid’ is ook lang niet iedereen zo schandelijk en schadelijk als Meindert Smallenbroek.

Er zijn ook goede ambtenaren, gelukkig. Dus als je ‘de overheid’ zegt, benadeel je ook de meeste mensen die wel goed willen.

De burgers die alles moeten betalen waren er niet bij, maar hun vriendje Diederik S wel

Het zijn mensen die deze keuzes maken. Zij sturen immers ook zomaar de politie op mij af, die weten mijn adres dan ook zo te vinden. Wat maakt hen zo bijzonder dat ze onkwetsbaar, onschendbaar zijn en boven de wet mogen leven?

Wij zijn niet zo schandelijk als zij, die met misbruik van overheidsgeweld zichzelf aan 1,2 miljard euro van burgers en mkb geroofd geld helpen.

Of als Meindert Smallenbroek, door wiens hand mogelijk 73 miljard euro SDE+ subsidies werd toegezegd aan bedrijven die bomen opstoken in biomassacentrales, of die in natuurgebied wind-industrieterreinen bouwen.

En zijn baas-voormalig hoofd van de Rijksgestapo- Sandor Gaastra, nu Directeur Generaal Klimaat. De lijntjes tussen de windmolenmaffia, hun geldschieters en de politie zijn verontrustend kort. En hun lontjes ook, zo is de eigen ervaring.

Zulke mensen is dan de macht gegeven om je leven te kunnen ruïneren, en je mag slechts weerloos ja en amen roepen. (???!!!) Anders noemen ze je ‘windmolenterrorist’, zoals bijvoorbeeld de schandalig behandelde Jan Nieboer ondervond…

Sander de Rouwe houdt de contracten onder de tafel om onafhankelijke juridische toetsing tegen te houden

Het is veel te eenvoudig, om enkel de politici als Sander de Rouwe de schuld te geven, hoewel zij verantwoordelijk zijn. Die krijgen beleid op hun bord uit een reeds voorgekookt traject, waar ze tot behoud van hun carrière enkel ‘ja’ op kunnen zeggen.

In de moderne Oligarchie die Nederland is, wordt beleid voorgekookt door ngo’s, bedrijven en bureaucraten. Politici volgen hen slechts.

Het SER Energie-‘akkoord'(dictaat), waaruit het groen licht voor WPF voortkomt is daarvan een schoolvoorbeeld. Lobbyclubs aan tafel met de burger en de natuur op het menu. In zo’n leugenachtig corrupt land wil ik niet leven, noch wil ik dat de kindjes van mijn dierbaren daarin moeten leven.

wij sparen 800 duizend ton CO2/jaar (….) Een leugen, maar ze hoeven niets te bewijzen of aan te tonen

Een oplossingsrichting in deze nieuwe oligarchische realiteit zou zijn: stel ambtenarij weer persoonlijk aansprakelijk voor de schade die ze aanrichten. Nu staan ze nagenoeg boven de wet.

Sterker nog, als ze zich maar onheus bejegend VOELEN over wat je schrijft, kunnen ze de politie al op je afsturen en krijg je meteen een veroordeling en hogere strafmaat, dan de terroristen die Pim Fortuyn met een taart vol stront en kots in het gezicht sloegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *