‘Marionet Gates gaat World Trade Organisation (WTO) leiden’…

Meteen besteld…

Risico-analist F. William Engdahl meldt dat een Nigeriaanse marionet van Bill Gates, Ngozi Okonjo -eerder werkzaam bij zijn Gavi Foundation (vaccinatie-lobbyclub) waarschijnlijk baas wordt van de World Trade Organisation. (WTO).

Een Nigeriaanse helpt daarmee beleid doordrukken dat Afrikaanse landbouwers verder onder de knoet brengt van multinationals als Cargill en Unilever, passend in de lijn van The Great Reset van het World Economic Forum.

Pers van oude mediadraag vrijwillig een muilkorf

Wereld Terreur Organisatie (WTO)
De massamedia van Telegraaf tot Volkskrant masseren het argeloze volk dat hen (en de personen die zij papegaaien) nog gelooft richting derde golf staatsterreur: een nieuwe massa-opsluiting die via avondklokken en serieverboden steeds verder uitbreidt. Een fatsoenlijk geinformeerd persoon die het geopolitieke spel afgelopen 10 jaar ging doorzien,  die is hierover niet verbaasd.

Zie ook hoe Interpol zich conformeert aan hun 2030 Agenda via Global Policing Goals

Het steeds verder opsluiten van je bevolking, is onderdeel van de coup van globalistische instituties, die een centralistische economische agenda (2030 Agenda) doordrukken. Zo ontstaat wat Engdahl een ‘totalitaire democratie’ noemt.

De duurzaamheidspolitie van Interpol. Ook Harm Edens met z’n klimaatquiz draagt dat zelfde SDG-speldje (SDG-supporters) dat ook Bill Gates draagt, koning Willem Alexander, enz. 

Formeel op papier zijn de onderdrukte landen een democratische rechtstaat, maar in werkelijkheid bepalen ngo’s en multinationals, banken (het grote geld) wat de politiek mag doen met hun 2030 Agenda.

Engdahl schrijft al jaren over de macht van Wallstreet en Big Oil bij het controleren van het wereldtoneel. Uiteraard is de klimaatagenda, zoals wij al vaker schreven, ook hun uitvinding. Zo kun je aan het verbrandingsproduct CO2 ook nog eens geld verdienen en investeringskapitaal losweken, nu uit de publieke kas. Zie ondermeer mijn al 130 duizend maal bekeken uitleg:

Engdahl schrijft hier:

Okonjo-Iweala left the corrupt government of President Goodluck Jonathan in 2015 to become Chairman of GAVI-The Vaccine Alliance, where she sits until today. GAVI stands for Global Alliance for Vaccines and Immunization. It was founded in 2000 with an initial $750 million grant from the Bill & Melinda Gates Foundation.

Gates was joined by the World Bank and GAVI was all agreed at the Davos World Economic Forum, the globalist hub at the center of the Great Reset. GAVI claims to have spent more than $4 billion on vaccines. Its main target is vaccinating every child in Africa, India and the developing world.

GAVI declares on its website, “As part of its mission to save lives, reduce poverty and protect the world against the threat of epidemics, Gavi has helped vaccinate more than 822 million children in the world’s poorest countries.”

The Board of GAVI includes, in addition to Chairman Okonjo-Iweala, one of the world’s largest vaccine makers, GSK, as well as the Gates Foundation, World Bank, WHO and UNICEF.

Europol Den Haag bewaakt ‘De Belangen’…

En over de rol van de WTO bij het faciliteren van de Unilevers van deze wereld:

The WTO was created in 1995 to advance the Davos agenda of globalization, arguably one of the most economically destructive agendas in history. WTO rules on agriculture trade were drafted by the agribusiness cartel companies led by Cargill to force open agriculture markets in the developing countries to agribusiness products from the global food cartel companies.

Rather than eliminate food subsidies in the North American and EU producer countries, subsidies of over 40% on key products have allowed giant agribusiness companies like Unilever to flood local markets in Africa and Asia which bankrupt local small producers, forcing them to flood into urban centers for cheap labor

Dit is wat ze willen…

Climate Lockdown, virus helpt je er aan wennen
Kijk, dan hoort U het ook nog weer eens van een goed geinformeerde ander. Bij discussie met moderne mensen die nog de massamedia geloven, bots je altijd op ego’s. Dan zeggen ze ‘ja, dat geloof JIJ’. Nee, het gaat niet om ‘jouw’ of ‘mij’, maar om de juiste theorie van de wereld die met het beste bewijs is ondersteund.

Er is geen enkel bewijs dat er sprake is van het ‘killervirus’ van de World Health Organitaion (WHO< dus niet WTO). We zien een IFR (infection fatality rate) van slechts 0,05% bij mensen onder 70, waar de WHO sprak over 3%. Er is ook geen ‘tweede golf’ van ziekenhuisopnames, maar door de toename in testen worden meer mensen gevonden die ooit een virus onder de leden hadden.

En die PCR-testappels voeren Rutte en De Jonge op als waren het ziekenhuis-peren. Ze liegen gewoon tegen je. Wie meedoet en zo’n mondluier draagt gaat akkoord met liegen en totalitair handelen.

We zien dus hoe door de globalistische instituties (WHO, WTO, Wereldbank, IMF, World Economic Forum) gecontroleerde politici in Westerse landen hun bevolking zo een totalitaire democratie in helpen duwen.

Een tweede opsluiting is bedoeld als oefening, of de bevolking het dit keer opnieuw slikt. Dan wordt dat een gangbaar instrument in de toekomst, maar dan bijvoorbeeld vanwege een ‘climate lockdown’. Ze spreken al over de inzet van lockdowns vanwege de ‘klimaatnoodtoestand’.

De volgende editie is al uit

Leest U nog de krant???
Wij lezen Gezond Verstand

Tegelijk zie je dat de oude media het offensief opvoeren tegen de alternatieve media. Het scheldwoord ‘complot’ komt uit vrijwel iedere hoge hoed, alsof zij slimmer en beter geïnformeerd zouden zijn dan wij.

Voor het gelieg en meeloperij van journo-narcisten heb je geen diepte-psychologie nodig als verklaring. Ze zijn gewoon te dom, laten we het ‘andersbegaafd’ noemen: hun talenten liggen vast op ander vlak als kinderen Gods. Ik kan het weten als ex-NVJ-lid en ex-NVOJ-lid. Het heeft geen enkele zin daar energie in te steken.

Je moet bouwen aan de vervanging van de journo-narcistiek. We zijn er niet om deel te nemen, maar de media over te nemen.

Dus gaan we stug voort met het uitbrengen van echte journalistiek, als correctie op de uitzinnige leugens van de oude media, van NPO tot RTL en van De Telegraaf tot de Volkskrant, media in handen van twee rijke Belgen, Bertelsmann en De Staat.

De tweede editie van Gezond Verstand is alweer uit! Steun de echte journalistiek, kijk geen televisie meer en help de vijanden van vrijheid niet langer aan hun kijkcijfers. Iedereen vraagt me altijd: ‘wat kunnen we doen’. Denk in zulke kleine stapjes.

Vrijwillig een muilkorf dragende oude mediameneer

Geen Postcode Loterij meespelen (grootfinancier ‘foute’ clubs), geen NPO of RTL kijken. Iemand uit je kennissen- of vriendenkring motiveren dat ook niet te doen. Dus zeur niet dat de oude media je voorliegen, dan blaas je ze enkel op tot Goliath. Help David om die Goliath een steentje door de schedel te slingeren, 1 zo’n klein steentje is al een lidmaatschap van Gezond Verstand.

HIER kun je abonneren, als alle gemiddeld 4000 dagelijkse lezers van Interessante Tijden dat doen, omdat ik jullie dat opdraag. Goed zo!

En van Epoque, wanneer je liever een klassieke Glossy leest. Met in het volgende nummer mijn artikel met (Groningen Gothic) foto’s over de gnostische ideologie van mensen die streven naar een ‘wereldziel’, de transhumanisten.

Toen ik 10 jaar terug ophield met krant lezen, zijn we koortsachtig gaan studeren, boeken, boeken en nog eens boeken. Sinds ik geen tv meer kijk of krant lees ben ik beter geïnformeerd dan ooit. De belangrijkste ‘ontdekking’ van afgelopen jaren, is dat je de fout achter ‘modern’ denken nu volledig doorziet.

Zeg die krant toch op en bespaar je de onzin.

De Bullshitdetector

Je kunt daarnaast ook mijn cursus Bullshitdetectie boeken: leer weer gezond nadenken, een argument ontleden via de 4 niveaus spraakverwarring en de 4 punten misleidende wetenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *