Help mee, maak Sigrid Kaag (D66) Great Reset-premier!

Maak de (s)pion van Klaus Schwab onze premier

Mensen sturen ons dingen, zoals de oprichting van Team Kaag, een professioneel marketingteam a la ‘Extinction Rebellion’ dat Sigrid Kaag als pion van Klaus Schwab en zijn World Economic Forum tot premier moet helpen maken.

Astroturfing, kunstgras grassroots
Ze noemen zichzelf ‘grassroots’ beweging. Maar dat is natuurlijk net als bij Extinction Rebellion en ‘Fryslaaan Fosssielfraaai’ en de Klimaatmars, een kunstgras-grassrootsclub.

De PR-term daarvoor is Astroturfing.

De wens van een elite, waarvoor je draagvlak bij de bevolking veinst via het hersenspoelen van eigengeilers, zielepoten en mensen op zoek naar zichzelf, aka ‘argeloze mediaconsumenten’. Je wint je zieltjes bij al die mensen met gevoelens van zinloosheid, en daar plug je hun messias.

Nu moet Sigrid Kaag hun redster in emotionele nood worden. De ‘eurste vrrouwelijke premier‘. Wij wensen team Kaag veel succes bij hun seksistische campagne.

Voor Blue Tiger Studio maakten we al een filmpje waarin we in 20 minuten aan U kinderkens uitleggen wat Astroturfing is. Helaas heb ik met miljoenen mensen te maken die dommer zijn dan ik en veel trager van begrip.

Maar wat ik eerder zie komt meestal gewoon uit, niet omdat ik dat nu zo graag zou willen. Het is helemaal niet leuk om voor de kudde uit te lopen. Want voor die tijd heet je gek. En krijg je gelijk dan ben je ‘die eigenwijze’, dus het is nooit goed.

Ook Down Under schijnen er volgens lezers van Interessant Tijden R.Zeilmaker-lookalikes actief te zijn. Zie nogmaals, wanneer je mij beslist niet wilt geloven over The Great Reset, dat Skynews met die Rypke-lookalike (volgens de lezer) op 10 november je exact het zelfde vertelt dat wij U voor Blue Tiger Studio al in juli uitlegden.

Ze leggen gewoon open en bloot neer wat ze willen. De mondiale machtsovername door globalisten en de afschaffing van de laatste restanten nationale democratie. The Great Reset dus.

Bedenk dat Kaag bij meerdere van die coup-organisaties is betrokken, ook bij het Global Preparedness Monitoring Board. Die club bereidde zich in september 2019 al voor op de ‘pandemie’. Ja U leest dat goed, september tweeduizendnegentien. Alsof ze voorkennis hadden…

Neeuhh hoor niets te zien, gewoon doorlopen.

Sigrid Kaag komt aan met roversmasker, als (s)pion van Klaus Schwab

Daarnaast is Kaag betrokken bij Tax Inspectors Without Borders van de OECD in Frankrijk.

Ook gaf Kaag de WHO van Bill Gates nog eens 100 miljoen Nederlandse belastingeuro’s toen Donald Trump zijn bijdrage introk. Voor Kaag haar CV en geschiktheid als premier, kun je het beste bij Klaus Schwab zijn World Economic Forum zelf terecht op de website. 

Onze nieuwe premier haar CV

Na eerder bij Shell International actief te zijn waarvan de Oranje UBO’s aandeelhouder zijn (Koninklijke Olie) gaat ze U en mij onze CO2/bewegingsvrijheid dan halveren voor 2030.  Voor ‘de’ natuur, die menselijke constructie. Wiens natuur? Dat is een veel betere vraag.

En die sukkels van het Forum voor Democratie maar zeuren over ‘radicaliserende moslims’, van die VVD-achtige retoriek over kaaihard aanpakkuh. 

Terwijl ze weigeren om het belangrijkste van dit decade zelfs maar te benoemen. De 2030 Agenda en The Great Reset.

Van wie hebben we nu meer last? Van onze eigen valse elite. Van moslims heb ik nog nooit last gehad. Maar globalisten laten niet alleen de Islam binnen, ze vernietigen ook de laatste restjes volksdemocratie. Over radicalisering gesproken… Het zijn onze eigen politici die ons verraden.

Die Liberalen sind unser Ungluck.

In het globalisme en liberalisme zit geen toekomst. In conservatisme en populisme wel. Want zonder grenzen is er ook geen (persoonlijke) vrijheid. Daarover gaat ook mijn nieuwe boek, waarvan akte.

6 Replies to “Help mee, maak Sigrid Kaag (D66) Great Reset-premier!”

  1. Nieuw boek? Wel uitbrengen voor Armageddon he. Ik wil hem nog wel lezen namelijk. 😉

    Volledig eens met je punt over FvD ook. Als alarmist de problematiek benoemen van EU-uitvloeisels als massa-immigratie, klimaatwetenschap en LHBT rechten valt op dovemansoren als je de opzetters/bedenkers/uitvoerders ongenoemd laat. Daarom ook erg bedankt voor alle research die je gedaan hebt en met ons deelt. Waardeer het enorm.

    Zou wat zijn zeg, jij met je Peaky pak in de TK.

  2. Het is een oneerlijke strijd met jou: als ik 10 jaar geen kranten en ander online pulpnieuws zou hebben gelezen en alleen maar boeken zou het voor mij ook een makkie zijn om zinnige analyses te maken van wat er speelt. Jij bent blijkbaar net op tijd offline gegaan en niet verslaafd geraakt aan online snippers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *