Mark Rutte verraadt Nederland voor Klaus Schwab (WEF)

Landverrader en pathologische leugenaar Mark Rutte

Bij wie ligt de loyaliteit van het Rutte-regime en de Europese Commissie? Bij James Bond-boef Klaus Schwab (World Economic Forum) en zijn ‘Great Reset’: de machtsovername door de < 1% prive-jetset die een George Orwell-maatschappij installeert als vervanging van de huidige, wat Joe Biden ‘Build Back Better’ noemt. Naar de slagzin van Bill Clinton die ook al op de lippen lag van Boris Johnson.

Ursula, de berin van Klaus

Wereldregering, Utopia. Trump lijkt even opgeruimd, de weg is vrij, en we zijn als Nederlands volk dus goed de lul.

Het is nu ook officieel, zo kun je opmaken uit de toespraak van Eurocommissaris Ursula von der Leyen voor het World Economic Forum. Als voormalig bestuurslid van World Economic Forum voert Von der Leyen het plan van haar vroegere baas/maatje uit.

Je kunt de nieuwe economie ‘Surveillance Capitalism’ noemen, zie ons filmpje over SDG9. Ursula betekent overigens letterlijk ‘vrouwelijke beer’. Het World Economic Forum is haar beerput.

2030, ons 1984
De wens tot wereldregering is al zo oud als het Romeinse rijk. Nu zie je de uitrol van een oud technocratisch script dat al decennia in vorming is onder vlag van de Verenigde Naties. George Orwell wist hoe de technocratische elite van zijn tijd (1948) dacht, toen hij 1984 schreef.

Bekende technocraten toen waren John Maynard Keynes (‘New Deal’, nu ‘Green Deal’) en Julian Huxley, de eerste Unesco-directeur en eugeneticus- transhumanist. Zijn broer Aldous Huxley wist waar die met zijn geestverwanten naar streefde; Brave New World.

Trek een denkwijze over mens en wereld door naar de toekomst met hoogstaander technologie, wees begenadigd schrijver als Orwell (Erik Blair) en je weet wat voor maatschappij je krijgt wanneer die denkwijze macht opbouwt.

Die macht bouwden ze ondermeer op via de Verenigde Naties met de CO2-agenda, via ontelbare ngo’s.

Ken je klassieken, ken je (natuurlijke) historie. Wees niet langer een rund. Ga zelf op onderzoek uit, in plaats van je te laten voorliegen door progressieve nepintellectuelen van D66 of erger, die zich met een politieke voorhoede identificeren (‘kwaliteitsjournalistiek’).

De ‘regse’ media als De Telegraaf zijn overigens geen haar beter.

De massamedia kun je zien als een samenzwering van domheid, volgzaamheid en intellectuele luiheid, ook de krant waar ik ooit (2001) mijn eerste wetenschapsjournalistieke artikel voor schreef: Het Parool.

Massa-opsluiting is gezondheid, waarheid is ‘desinformatie/complottheorie’

Oorlog is vrede, massa-opsluiting is gezondheid!
Alleen mensen die nog geloven in de oude massamedia als de Volkskrant/NRC Damesblad, NPO, die valselijk het verhaal van een ‘pandemie’ hielpen verkopen van de WHO (er was niet sprake van een klasse A-virus, er was in 2020 geen oversterfte in NL, IFR was geen 3% maar 0,23%),

..dezelfde media die valselijk een ‘tweede golf’ verkochten (oorzaak: opvoeren aantal PCR-tests), media die positief getest’ verkochten als ‘besmetting’, de media die medisch gezien volstrekt onwerkzame vrijheidsberoving (lockdowns, avondklok) aanprijzen…

…die mensen zullen er nog nooit van gehoord hebben. Of die zullen ‘huhu gekkie’ reageren, menende nuchter te zijn. Terwijl ze hooguit bang en dom gehouden zijn.

Dat overkomt de besten hoor, of ze nu academisch geschoold zijn of levenslang succesvol ondernemer geweest zijn. ‘IK kan MIJ niet voorstellen’….reageren ze dan als afstopper van iedere op basis van bewijs gevoerde discussie, die los van de persoonlijke rangorde waar kan zijn.

Vanzelf willen mensen vervolgens uit angst voor prestige-verlies niet geloven, dat ze totaal voor de gek zijn gehouden. ‘IK kan toch niet zo stom geweest zijn’… Aantoonbare bewijzen, feiten, dat noemen ze dan vervolgens ‘jouw ideeën’…

Alles dat ik hier vermeldt kun je open en bloot op het web vinden, in beleidsdocumenten, rapporten. Ze verbergen het in het openbaar, vanuit de arrogantie van de macht. Bijvoorbeeld: omdat ze weten dat Macron, Merkel, Rutte, Johnson en al die volksverraders toch al bij ze in de tas zitten.

Maar volgens de spelregels der massa-psychologie weten ze ook: U neemt informatie niet voor ‘waar’ aan op basis van bewijs, maar op basis van herhaling en autoriteit van de afzender.

Maak een leugen maar groot genoeg, en herhaal hem zo vaak mogelijk. Oorlog is vrede, vrijheid is slavernij, Ignorance is Strength, massa-opsluiting is gezondheid, waarheid is ‘desinformatie’, onderzoeksjournalistiek is ‘fake news’.

Dat Antifa-tuig kreeg politiebescherming in Berlijn, uit ons publiek werden lukraak mensen opgepakt

Orwell had kennis van de massapsychologie.

De Burgermeppers van Rutte en Halsema (‘De Politie’) weten ook zeker dat ik wel gek moet zijn, en gerechtvaardigde straf verdien. Daarom lezen ze Interessante Tijden met rode oortjes.

Het is slechts aftellen voor de gewapende tak van de Leugen (‘De Politie’) hier weer op de stoep staat ‘voor wat je schrijft op internet’. Je moet die ervaring van fysieke vrijheidsberoving kennen, jullie bange schapen.

Abonnees van Epoque weten al sinds vorig jaar september met mijn verhaal ‘George Orwell in de Polder’ wat ons te wachten staat. Wacht er dus niet langer op, maar acteer.

De grootste bron van desinformatie, de Rijksoverheid: Pot Kajsa verwijt de ketel…

These-antithese-synthese (problem-reaction-solution)
De (pseudo)pandemie moest toen nog afgekondigd worden, maar zou niets veranderen aan de reeds bestaande voornemens die al met de CO2-agenda bestonden. (2030 Agenda) Of je via een medische tirannie nu tot je doel komt of CO2-tirannie.

De Great Reset is allebeide.

Je wedt altijd op meerdere paarden, zodat je linksom en rechtsom tot je doel komt. These-antithese-synthese.

Nu kun je niet met 100% zekerheid bewijzen, dat ze expres dit virus loslieten. En dat ze er misschien nog een dodelijker variant overheen gooien, om bevolkingen te dwingen tot gehoorzaamheid aan de overal ingestelde tirannieke maatregelen.

Het rapport – een half jaar voor ‘uitbraak’ dat de geesten rijp maakt voor de aanstaande plandemie. Sigrid Kaag zat in de ‘board’

Maar een optelsom van aanwijzingen, doet je geïnformeerd speculeren dat de mogelijkheid bestaat. We toonden herhaaldelijk hoe ze al jaren anticiperen op een ‘pandemie’, als extra zetje richting technocratische tirannie.

Inzet: iedereen een digitale identiteit als voorwaarde voor economische deelname, met vaccinatie als instap. Dan afschaffing cash. Dan de halvering van je bewegingsvrijheid met ‘klimaatlockdown’ om Timmermans zijn CO2-doelen (halvering voor 2030) te halen.

Vluchten kan niet meer. Heb je iets onaardigs over Kajsa Ollongren geschreven, dat haar niet aanstaat en wat ze dan ‘desinformatie’ noemt? Dan kom je bij de benzinepomp en kun je plots niet meer tanken/betalen.

Bijvoorbeeld.

Femke, voorzitter van de regioburgemeesters van de 10 ‘Veiligheidsregio’s’

China is ons voorland met het social credit-systeem. Dat land kreeg na Mao’s ‘Grote Sprong Voorwaarts’ en ‘Culturele Revolutie’ ook de huidige technocratie onder de Communistisch Partij. Wij Westerlingen krijgen na de Culturele Revolutie van Rutte (die eigenlijk al sinds 1968 plaatsvindt) dat zelfde systeem.

En dus moet U braaf uw bekbeugel dragen en de kop dicht houden van Rutte, opgesloten in je huis zitten of de wapenstok van hun politie mept je tot de orde, of het waterkanon spuit je dochter een schedelfractuur.

Straks kan misschien zelfs Bureau Jeugdzorg samen met de Burgermeppers (Politie) je kinderen claimen, omdat je weigert ze aan hun medische massa-experiment te onderwerpen.

De menselijk slechtheid kent geen grenzen, zo weet iedereen die de Bijbel kent. Opnieuw: ken uw klassieken!

Voor wie mept de politie op de eigen bevolking in..voor wie zet deze leugenachtige en corrupte overheid het leger tegen onze boeren in?

Dus, voor wie werkt onze leugenachtige en corrupte Rutte-regering, voor wie slaat de politie met wapenstokken de eigen bevolking in elkaar, terwijl het personeel van veiligheidsregio-voorzitter Femke Halsma (Antifa, BLM/Kansenparels) vrij spel krijgt voor vernielingen:

Voor James Bond-boef Klaus Schwab (World Economic Forum): de 1% die hun George Orwell-maatschappij realiseren, The Great Reset, Ursula von der Leyen (ongekozen baas van EU) is er klaar voor!

U ook?

11 Replies to “Mark Rutte verraadt Nederland voor Klaus Schwab (WEF)”

 1. Wat moeten we doen? Niets. Het monster zal zichzelf uitroeien. Elke volgende stap van het monster maakt het zwakker, immers steeds meer regels, steeds meer contrôle, Big Brother is de computer en de telefoon, die moderne zonder snoertje met G5, en als de stroom uitvalt, daar wordt onbedoeld hard aan gewerkt, is die Bolle Big Brother zijn aagjes kwijt. Als er geen voedsel meer aangevoerd wordt, gaan we met z’n allen naar de boer, die ons dan vraagt om op het land te werken. Kunnen we niet meteen, maar als de honger maar groot genoeg is leren we het wel. De natuur roeit alles uit wat niet levensvatbaar is en niet geschikt voor het in stand houden van de soort, dus politici gaan er het eerste aan, samen met hun hele gevolg. De mens zal niet langer boven de natuur staan en zijn vergissing inzien, de vergissing die begon met de kennis van goed en kwaad.

  1. Het is onze plicht ons sociaal te gedragen en de aarde te verlossen van vervuilende individuen volgens Klaus Schwab, de kakkerlak voortgekropen uit de krochten onder de Bilderberg. Help de agenda en doe mee aan het groot genocidespel. Wat heb je nodig? Dartboards met de plaatjes van de supervervuilers en superrijken: leden van koningshuizen, Schwabtypes, Sorossen, Kaags, Ruttes, Ollongrens, Buffets. De regels zijn simpel meer punten
   met een schot in de roos op een grotere crimineel. Het spel is uit de handel wegens leveringsproblemen, maar een beetje knutselvaardigheid doet wonderen. Goede voorbereiding op het realiseren van een schonere en rechtvaardiger wereld. Met dank aan het WEF en hun inspirerende plannen!

 2. Plaats dit evt op andere plaats, dit gaat over verkiezingsfraude:

  Verkiezingsfraude en de wet van Newcomb
  —————————————

  De wet van Newcomb spreekt zich uit over verdeling
  van de begincijfers van grote getallen. In feite is
  de wet simpelweg een gevolg van onze manier van tellen.

  Als we zouden tellen met een zeer groot aantal verschillende
  cijfers, bijvoorbeel driehonderdmiljoen cijfers, die allemaal
  verschillend zijn in uiterlijk en we gooien ze in een tombola,
  dan zou de kans dat we cijfer 7 trekken 1 op 300.000.000 zijn.
  Voor ieder ander cijfer eveneens als we het voorgaand getrokken
  cijfer hebben teruggeworpen.

  Echter omdat veel mensen niet in staat zijn driehondermiljoen
  verschillende symbolen te onthouden en in de westerse wereld
  al moeite hebben met twaalf, wordt in het dagelijks leven een
  systeem van tien cijfers gebruikt van 0 tot en met 9.

  Stel, we houden verkiezingen en de telmachine kan slechts
  een stem tegelijk verwerken, dan zet die machine tekens een
  streepje bij een nieuwe stem op de opeenvolgende rij van
  natuurlijke getallen. Op een discreet moment eindigt de
  verkiezing en het laatste streepje is gezet. A heeft
  ergens tussen de 0 en de x stemmen gekregen want
  er zijn in de staat Fraudisia exact x stemgerechtigden.

  Wat is de kans dat op een willekeurig moment het aantal
  stemmen op A een getal geeft dat begint met het cijfer
  1? We gaan hierbij uit van ‘voldoende’ grote getallen.

  Bedenk hierbij dat het getal genoteerd word op een logarithmische
  schaal. Waarom? Omdat iedere uitslag mogelijk is en daarom
  een kleine score evenveel kans heeft als een geweldige score.
  In beeld:
  ! ! ! ! !
  |———|———|——–|——–|——–|——-|

  1 10 100 1000 10.000 100.000

  De logarithmische schaal maakt meteen duidelijk dat een
  uitslag, of een trekking bij een tombola, de kans op
  een begincijfer 1 bepaald wordt door de horizontale afstand
  tussen de uitroeptekens (12, 120, 1200, 12.000, 120.000)
  en de machten van 10.

  In formule is deze afstand d = log 2 – log 1 en omdat
  de lengte van het interval 1 is, is de kans P(1) = 0,3
  afgerond. De kans P(9) = log 10 – log 9

  De algemene formule is dan P(x) = log (x + 1) – log x

  De wet van Newcomb wordt ook wel de wet van Benford genoemd.
  Benford toetste deze wet op talloze gegevensverzamelingen en
  wordt door sommigen ten onrechte beschouwd als een empirische
  wet. Dat is echter niet het geval, want het is gewoon een
  gevolg van ons getalstelsel. Ellenlange afleidingen zijn niet
  nodig en de wet is bij uitnemendheid geschikt voor de controle
  van verkiezingen, cijfers van overheden, willekeurigheid van
  priemgetallen. Eigenlijk een beetje overbodig dat werk van
  Benford. Voor drijvende komma getallen werkt de wet ook en
  het is voor de handliggend dat meetnauwkeurigheid net zo
  goed kan in micrometers, inches of zelfs hashvalues bij de
  wet van Zipf. Voor meer hier over, zie “Staats-trollen
  ontmaskerd in n-dimensionale vectorruimten”.

  Het is opvallend dat net voor de verkiezingen in Amerika de
  wikipedia is aangepast met een verwijzing dat de wet niet
  toepasbaar (sic) zou zijn bij stembus fraude. Uiteraard is
  fraude slecht te controleren indien een stemmachine frequent
  een stem voor A verdraait naar een stem voor B.

  De beschuldigingen dat bovenstaande gebeurde in de race tussen
  Trump en Biden lijkt niet onwaarschijnlijk. Op het einde
  van de verkiezingen zien we dat Trump een grote voorsprong
  heeft en werkt het verdraaien van de Trumpstemmen naar Biden
  schijnbaar of blijkbaar niet meer. Te elfder ure worden heel veel
  poststemmen binnen gebracht en schieten de stemmen voor Biden
  in een korte tijd zeer snel omhoog. Wellicht was dit het
  laatste redmiddel voor Biden, die ook nog in zijn seniliteit
  zich beroemde op fraude. Het is net zo onwaarschijnlijk als
  een kilometerteller in een auto waarvan het linker cijfertje
  sneller draait dan het rechter cijfertje.

  Onder de dictatuur van Schwab en trawanten is echter alles
  mogelijk en de meest fundamentele wiskunde wordt tot
  nepnieuws verklaard.

  Gauss had meer vrijheden en inzicht dan in onze huidige
  tijd en daarbij tot besluit de stelling dat de laatste leugen
  van Mark Rutte met 30 % kans begint met het cijfer 1.

  (C) ing. J. Onno Dekker

  ontleend aan “Het nieuwe normaal van de waarheid”
  op het forum “Techniek Tegen Dictatuur en Fascisme”

 3. Wellicht is Mark Rutte al lang voorzien van hersenimplantaten uit de stal van Gates en Schwab.
  Dit gezien zijn functioneren. Stel dat hij na een kort tribunaal Neurenberg II de strop om de nek krijgt,
  dan zal de vraag rijzen na autopsie tot welke diersoort het lichaam behoorde. Niet alleen transhumaan,
  maar zelfs transdierlijk. Net zoals Klaas Dilling, ‘op de hoek van de straat hangt een farizeeer, het was geen
  mens, het was geen dier maar een NSBer!’
  Nu was Dilling geen lid van de NSB, maar werkte voor de voorloper van deze biotoopverbrander, de Heidemij, als hulpje van 6 en 1/4.
  Het tuig verloochend zich niet en zal niet door het huidige recht veroordeeld worden. Het varken van justitie
  spaart altijd de medevarkens in animal farm.

  Dat het genocidetuig gestraft zal worden is duidelijk, maar de tijd dringt nu pasgeborenen en jongeren al
  met ‘programmerspuit’ van Gates worden bedreigd. Che Guavara’s zijn nodig!

 4. Actueel nieuws door een zekere Irene Lap-Blatenskoe
  De destabiliseringsagenda voor de europese natiestaten is in volle gang dankzij Sigrid Kaag uit de bilderberg-schwab-sekte. Maar er is hoop dat de ontsnapten aan Vlad Tepes uiteindelijk het armelijke stulpje van Klaus Schwab bereiken en het gezellige genocide theekransje met Ploumen, Kaag, Rutte, Hugo Mengele zonder Diploma, Wopke Wezenloos, Sigrid Untergang des Abendlandes, Jesse Klaverkop, Grapperhaus, Ursula Schutz-Staffel, verlevendigen voor een heel kort ogenblik met het uitdelen van bonbons.
  Naast vele stille gaatjes in het verenigd intellect van de erfopvolgers van het verdrietige rijk wordt gejoeld over varkens, hoeren en sharia! Ver voorbij de poorten van Wenen werd een
  theekransje voortgezet met tulband en alleen nog mokka uit Mekka. De inflatie na een zakje muntthee!

  91-93 Route de la Capite
  CH 1223 Geneve Suisse

 5. Typ eens: wef profiel Femke Halsema
  Respons op https://www.weforum.org/people/femke-halsema

  Zo vindt je het hele demissionaire kabinet terug en vele kamerleden en vaccinmoordenaars en biotoopverbranders.

  Lieve schapekoppen wordt toch eens wakker en jaag het tuig uit je omgeving, schoonmaak in eigen land.

  Nog een voorbeeld van een niet voorbeeldig figuur:
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  en nog een:
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum

  Een andere methode is met wget onder linux de sites van de maffia-organisatie binnen te halen en
  rustig alle data te analyseren.

  Ga ook over op linux en mijdt (gebiedende wijs) de moordenaars van gezondheid en vrijheid in het corrupte
  multinationale

  1. Geachte heer Dekker,

   Dit overzicht van kabinetsleden die participeren is zeer belangrijk.
   Kunt u mij de bron van deze informatie ter beschikking stellen.

   Met vriendelijke groet,

   ing. E.J. (Ed) Kuijper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *