SDG 5 = Marx zijn vernietiging van het gezin…

Het communisme van Kaag (D66), Ploumen (PvdA), Hamer (SER) en het Koningshuis. Woorden zijn voor machtsmensen slechts wapens voor invloed

In The Killing Fields neemt het Marxistische regime van Pol Pot het land over (1975-1978). Iedereen moet op straffe des doods het verleden uit wissen. Voortaan is alleen het Nieuwe Normaal nog toegestaan, en zoals bij alle Marxisten hebben ze het op je kinderen voorzien, die moeten alleen door De Partij opgevoed. 

Op 1:33:28 zie je de uitvoering van SDG 5 van de 2030 Agenda/Great Reset/Groene Transitie/Rode Revolutie maar dan in Rode Khmer-stijl, de vernietiging van het gezin. Kinderen krijgen geleerd dat man en vrouw niet bestaan of een natuurlijke ouder-kind-band,

Vernietiging van het gezin = klassiek marxisme op 1:33

Ze krijgen ‘gender’-onderwijs van De Partij in het nieuwe Curriculum, precies zoals D66 nu dicteert met Polder Pot (Kajsa Ollongren), dat door De Kroon benoemde PvdA-monster van de SER (Mariette Hamer) en Sigrid Reset Kaag.

De Partij is de vervanger van God bij de Rode Khmer, want religie is verboden.

Net als in Nederland waar de christelijke eredienst met samenzang nu illegaal is gemaakt. Ook Nederland krijgt met ‘Samen tegen corona’ geleerd dat we het samen met De Partij alleen kunnen.

Polder Pot, de Minister van Waarheid

Via de tot ‘corona’ omgedoopte jaarlijkse griep, claimen overheidsinstanties nu ook gezag over de kinderen van ouders, ja zelfs het fysiek binnendringen van je eigen kind met verplichte tests. Terwijl kinderen nul risico lopen op die tot corona omgedoopte griep (immers, wij dienen te geloven dat Influenza plots niet meer bestaat).

Dus: die tests zijn niet bedoeld voor de test/gezondheid, maar voor de toegang tot je kinderen, om die van ouderlijk gezag los te weken. Immers, wanneer je als ouder de school dat gedrag verbiedt kan Jeugdzorg op je stoep komen, en als je ze thuis houdt pakt dit terreurregime je dan via de Leerplicht.

Een nieuwe lijst Corona-maatregelen tegen mkb en persoonlijke vrijheid

Zoals bij al die andere voorgaande marxistische operaties tegen de menselijkheid. Als ‘links’ de tent overneemt krijg je totalitaire terreur. (En de VVD = links, neoliberalisme = marxisme, kapitaalconcentratie met staatsmacht)

Genderideologie, landgoed Zonheuvel

Wie slechts voorbij de praatjes kijkt, of ze nu ‘gender’ of ‘corona’ of ‘klimaat’ of wat ook uitkramen… Bij marxisten zijn woorden slechts wapens om de macht naar zich toe te trekken.

Kijk nu eens voorbij de beleden INtenties en beschouw de logische CONsequenties. Hoe nu ook uit naam van Nieuw Normaal/Transitie/Revolutie/Het Nieuwe Jaar Nul (zo noemde de Rode Khmer het) steeds weer de zelfde politiek wordt uitgerold van ontmenselijking, die altijd weer tot de zelfde lijkenbergen/Killing Fields leiden.

De meeste mensen kennen dit werk uit de jaren ’30 vorige eeuw niet van Marxist Reich, pupil van Freud

Het is andermaal steeds weer het zelfde marxistische ontmenselijkingsproject dat al zovele ettelijke malen in de moderne geschiedenis tot zovele rampen heeft geleid. Iedereen met enig historisch besef ziet toch dat de Linkse beweging in het Westen nooit welverdiend is uitgeroeid, maar sinds ’68 haar mars door de instituties maakte.

Terwijl in China toen de traditionele maatschappij werd vernietigd onder de Culturele Revolutie van Mao.

Genderneutraal = 2030 Agenda

College voor ‘Mensenrechten’ is College voor Marxisme
Bij marxisten zijn woorden slechts wapens, waarmee ze de macht naar zich toe trekken. Een zelfde geldt voor ‘gendergelijkheid als mensenrecht’.

Gezond Verstand berichtte op 10 maart 2021 over het ‘College van de rechten van de Mens’, (bestaat sinds 2008) waarin een 16-tal leden zijn benoemd door De Kroon, dus de koning, met als voorzitter een rechter (dus D66’er) Adriana van Dooijeweert, die overal discriminatie ziet, met name als dat massa-immigratie in de weg zit. (Ze doet Asielrecht)

‘Discriminatie’ (zelf waarnemen wat je ziet) is niets dan marxistische agitatie. Het betekent dat mensen niet zelf mogen waarnemen wat ze zien, wie ze op het werk aannemen, maar dat alleen zo’n linkse troel met vertekend zelfbeeld (morele superioriteit) dat voor jouw mag beslissen op de stoel van De Staat.

Kortom, klassiek ‘Linksche Thuigh’, iemand die etnische groepen als wapen voor eigen macht inzet

Van Dooijeweert gaf ook een nominatie (NPO december 2019) voor de Mensenrechtenprijs van dat college aan Stichting Fairspace van Eve Aronson, de zelfde idioterie als Safe Spaces (kwetsmijniet-isolatiecentra) op de Campus. Maar dan verlegd naar de openbare ruimte.

Dat je overal voor normaal menselijk gedrag kan worden aangeklaagd, op basis van de perceptie van iemand met slachtoffercomplex.

Een rechter in migratierecht die de openbare ruimte op de schop wil, Adriana van Dooijeweert

Dit College moet met Mensenrechten als woordwapen juist bereiken, dat de traditionele rechtsopvatting wordt uitgehold. Dus dat De Staat over al onze omgangsvormen het Salomonsoordeel velt. En dat wij onder het mom van ‘discriminatie’ niet meer mogen kiezen met wie wij op welke wijze zelf wensen om te gaan.

We vinden daarin de advocate van Volkert van der G, de moordenaar van Pim Fortuyn. Britta Bohler, wiens juridisch bureau voor Wijnand Duivendak ook de Klimaatwet hielp opstellen.

We vinden daar Nicola Jagers die zich ‘hoogleraar Mensenrechten’ noemt, die zoals Gezond Verstand schrijft ‘de taak heeft het college te verbinden met de SDG’s, de Sustainable Development Goals die de Agenda 2030 vormen.’

Zoals we verder lezen:

‘Opvallend lid van de raad van advies, is Kathleen Ferrier, oud-Kamerlid van CDA, die in 2012 op haar blog schreef dat Mao Tse Toeng zich bijzonder heeft ingezet voor de positie van de vrouw. Met deze uitspraak had ze zich ongeloofwaardig gemaakt. Onder Mao zijn 75 miljoen Chinezen omgebracht.

Ferrier stapte in 2011 uit de Kamer vlak voor de invoering van een nieuwe regeling van het wachtgeld. Het leverde haar 780 duizend euro op, die ze uitbetaald kreeg in haar nieuwe woonplaats Hong Kong. In strijd met de regels voor wachtgeld was ze hierdoor niet beschikbaar voor arbeid in Nederland.

Bij haar vertrek in 2012 werd ze ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Genderneutraal-activisme was in de rosse buurt van New Orleans al decennia normaal

De Groene Khmer
Het lijkt counter-intuitief dat het Koningshuis met het communisme dweept. Maar ‘macht’ werkt zowel linksom als rechtsom.

Zo verklaar je ook waarom Mabel van Oranje de voorzitter is van George Soros zijn European Council on Foreign Relations (met daarin oa Marietje Schaake, Europarlementarier D66), en waarom Soros met zijn Open Society Foundation groot-financier is clubs die ‘Mensenrechten’ als politiek breekijzer gebruiken, en van etnische agitatieclubs BLM.

The Bolsjevik Led Movement/Black Lives Matter.

Als het om prenatale kindermoord gaat, dan geldt die slagzin bij D66/PvdA of erger wel, maar als ze de spuit in je lijf willen zetten weer niet

Ze zijn anti-menselijkheid en anti-leven. Want zodra het over abortus gaat, dan roepen ze bij D66/PvdA of erger ‘my body my choice’. Maar de zelfde communisten die dat roepen, die willen wel met staatsgeweld de vaccinatiespuit in je lijf zetten en ze willen je organen roven (Donorwet)

Meteen van twitter af en ‘onafhankelijke factcheckers’ zouden het dan beter weten

Dan is je lichaam plots weer van hen. En zodra je daar kritiek op levert word je meteen gecensureerd.

Kijk hier de video met de hele presentatie!

Alles moet met de grond gelijk bij deze marxisten in groene vermomming, zo kun je ook lezen in ons handzame overzicht van de 17 SDG Doelen van de 2030 Agenda: de Epoque 11. Die moet je in huis hebben, om ver vooruit te zien wat het Kaag-Rutte-Kabinet tot 2030 uitvoert. Het communisme in ‘groene’ vermomming en ‘het nieuwe jaar nul’ van de Cambodjaanse Rode Khmer als ‘Het Nieuwe Normaal’.

Haal ‘m vandaag nog in huis! En sluit je aan bij de mensen die menselijkheid nog op waarde weten te schatten. De linkse beweging is uiteindelijk gewoon een bende goddeloze satansdienaren. Dat is geen scheldwoord, maar feitelijke constatering. Kijk maar wat ze hebben aangericht op aarde, en wat ze weer aanrichten als ze de macht overnemen.

Groningen Gothic, Hornhuizen

Killing Fields.

Zoals het peilingbureau Ipsos Mori (dat exitpoll verkiezingen NL doet) de Latijnse samentrekking is voor ‘zij gaan dood’. Denk immers aan ‘Memento Mori’ (Gedenk uw sterfelijkheid) Wie gaat zijn peilingbureau nu ‘zij gaan dood’ noemen…

‘Zij zijn gek’, dat zou een betere naam zijn. Wat is daar de Latijnse samentrekking van?

9 Replies to “SDG 5 = Marx zijn vernietiging van het gezin…”

 1. Het was PvdA opper-marxist pot Hedy d’Áncona die ook kinderen onder staatstoezicht wilde stellen, omdat “mensen geen goede opvoeding” konden geven. Ze bedoelde natuurlijk een staatsopvoeding om daar gehoorzame marxistjes van te maken die later natuurlijk het marxistische stokje konden overnemen en doorgeven. Uiteindelijk is de PvdA een beetje uit beeld geraakt, maar kennelijk is links onkruid moeilijk uit te roeien.

 2. En daarom, lieve kinderen, streed eene Adolf Hitler ook uit alle macht tegen het Bolsjewisme.

  Vergeet ook deze niet, uit de door ons geliefde D.D.R. Die Partei hat immer recht!

 3. Waarde heer Zeilmaker heeft alles weer even voor ons op een rijtje gezet. Ik mag het graag even doorlezen. Zeker nu ik net een paar dagen geleden de gehele reeks SDG-doelen uitgezonden door de Blauwe Tijger Studio heb bekeken. Een lidmaatschap van Gezond Verstand en Epoque houden mij tevens in het Nederlands op de hoogte van al het importante dat speelt. Mooi compleet stuk over de aanval op het gezin en de ‘afklauwing’ van onze kindjes teneinde ingezet te worden als ‘janitsaren’ voor de Linkse Groen-Technologische Nieuwe Banken Orde tegen de eigen familie. Kindermisbruik op alle fronten.

  Nieuw voor mij was dat Kathleen Ferrier nu blijkbaar ook al naast Paul Rozemöller (Ik noem ‘m vaak Raoul Pauzenummer), Wouter Bos, Pol Pot en Stalin de ‘Internationale’ staat te zingen in het meest bloeddorstige koor dat ik ken. Dit is geen ‘Kinderen voor Kinderen’, de leden van dit globalistengelegenheidskoor, dat regelmatig Jeffrey Epstein als gastdirigent heeft gehad, noemt zich in de wandelgangen van hun ‘Island dungeons’ waarschijnlijk ‘Kinderen voor ouwe vieze linkse mensen’.

  Zelfs Wilhelm Reich kwam nog voorbij, een naam die ik een tijdlang niet gehoord heb. John Taylor Gatto haalt hem meende ik nog aan in zijn boek “Weapons of Mass Instruction”. Voorbeeldige man, deze oud-leraar.

  Het spijt me nog steeds dat ik jaren geleden al mijn encyclopedieën, bijbels, concordanties en woordenboeken bij het ‘oud papier’ heb gezet. Voor duizenden euro’s de vuilnisbak in. Toch op internet nog even gezocht naar ‘ze zijn gek’. Asterix en Obelix gaven uitkomst:”sunt deliri, isti Romani” (ze zijn gek, die Romeinen). “Romani” is gemakkelijk te vervangen door “politici”…of is het “politicusi(i)”?

  In ieder geval, waarde heer Zeilmaker, uw werk wordt zeer gewaardeerd. Maar daar kunt u natuurlijk ook geen patat van kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *