Grapperhaus schoffeert parlement inzake staatsterreur

Zo worden we nog beroemd šŸ™‚

Ferd Grapperhaus schoffeerde op 10 mei als minister van Veiligheid en Justitie het FvD-parlementslid Van Houwelingen. Die had 19 april Kamervragen gesteld over mijn alweer tweede gewelddadige arrestatie, en de wijze waarop zijn vriend Pieter Jaap Aalbersberg Uitgeverij de Blauwe Tijger met zijn NCTV belasterde tot ‘terrorist’. Zodat de ING nu de bankrekening van de uitgeverij opzegde.

Staatsterreur als staand beleid
Met de dooddoener dat er ‘te weinig informatie’ beschikbaar is, verzaakt Grapperhaus nu de termijn van beantwoording van Kamervragen. Nooit is een dossier helemaal compleet. Het kan altijd beter.

In dit filmpje op Twitter van Justitie-klokkenluider Huig Plug kun je Grapperhaus innig gearmd zien lopen me Aalbersberg.

Het is hun Ministerie haar bewuste beleid, het demoniseren en criminaliseren van de politieke oppositie bij bijvoorbeeld windmolens in de natuur.

En alle beleid dat voortkomt uit het door de regering gepushte 2030 Agenda-denken en haar 17 SDG-doelen. Wij zijn slachtoffers van staatsterreur, aangevallen door het staatsapparaat vanwege onze kennis van hun plannen.

De Staat op bezoek, vanwege het Hoger Beroep dat dient op vrijdag 18 juni in Leeuwarden om 10:45

Een compliment als terroristische overheid je belaagt
Als wij nu maar zomaar wat riepen was er niets loos. Hun probleem is dat wij te goed snappen wat zij uitspoken. Dus bedrijft De Staat een vorm van terrorisme, het uitschakelen van de oppositie via demonisering en criminalisering.

Zie ook hoe FvD-Kamerlid Wiebren Van Haga door ‘justitie’ in prive nu wordt belaagd via de banken, dat hij plots zakelijke problemen krijgt. Zoals Van Haga ook overal bij interviews van Youtube wordt gegooid, gecensureerd, van Linkedin gegooid. Een bewijs van zijn effectiviteit.

En… De zelfde strategie als tegen Tom Zwitser. Wie de Oligarchie in de weg zit, wie inhoudelijk sterk is, die pakken ze ook privĆ©. De OM-procureur generaal die voor deze staatsterreur verantwoordelijk is (RIEC, ‘Ondermijning’) is heet Gerrit van der Burg, woonachtig in Rotterdam.

Oftewel: de echte criminelen werken bij de overheid. Het beschuldigen van ‘terrorisme’ door de NCTV is dus het zelfde als: zelf een scheet laten en je buurman zeggen ‘je stinkt’. Zoals ze mij criminaliseren tot-Ā  roep eens wat: bijlzwaaiende antisemitische dreigblogger- een Red Herring om maar van de inhoud af te leiden, die onmiskenbaar toont:

 • Corruptie, afpersing en leugen, is het nieuwe normaal bij de Nederlandse overheid. Dat heet nu alleen anders: duurzaamheid.

De valse elite wil koste wat kost hun totalitaire technocratie vestigen (Great Reset, 2030 Agenda, Build Back Better enz)

Helemaal bont maakt Grapperhaus zijn Ministerie van Justitie het bij de Groninger accountant Jan Nieboer.

Die kreeg van drie van Grapperhaus zijnĀ  D66’ers/rechters een half jaar cel opgelegd. Voor als ‘dreigbrieven’ uitgelegde brieven aan een grote speler in de overheid haar klimaatoligarchie: Raedthuis Energie in Enschede.

Lees zelf de tekst van die brief, en zie dat er niet 1 bedreiging in fysieke zin wordt geuit. Het is een ludieke tekst met dringend verzoek. De enige reden waarom ‘Justitie’ Nieboer terroriseert is dat hij een slimme communicatieve kerel is, die veel aanhang verwierf. Politieke vervolging dus.

Als dit al een ‘dreigbrief ‘ is die je een jaar cel kan opleveren en drie jaar stalking door staatsterroristen

Volgens Nieboer had hij die brief niet eens verstuurd, hij gaat dus ook in hoger beroep. Maar ondertussen werd hij al zes weken in de cel gegooid, zonder officiƫle aanklacht. En hij wordt nu al drie jaar door Grapperhaus zijn borderlinecowboys via de telefoon afgeluisterd.

Daartoe dienden de staatsterroristen een (ingewilligd)verzoek in bij Diane Roggen van hun Openbaar Ministerie. We zien hier het klassieke tunnelvisiegedrag van het Openbaar Ministerie dat al door Ton Derksen werd beschreven in ‘Het OM in de fout’…

Het niet dragen van je mobiele telefoon bij ontmoetingen in de lokale Mac Donalds maakte Jan Nieboer en Jan Hendriks al bijvoorbaat verdacht. Ze hebben iets te verbergen! Dus eigent de afdeling staatsterreur zich de toegang toe tot al je prive-communicatie.

En kwamen ze bij Jan Nieboer thuis reeds het huis en zelfs de tuin overhoop halen.

Vergeleken bij hem is wat mij overkwam dus klein bier, hoewel zeer vergelijkbaar.

Ik ben immers gewelddadig gearresteerd en vervolgens valselijkĀ  veroordeeld voor ‘bedreiging’ van hun groene provincie-oogappeltje Bouwe de Boer, door hun politierechter Monique Dijkstra. Het Openbaar Ministerie kweekt hier bewust een valse indruk om een ‘feit’ te creeren, alsof zou ik een hele week emotioneel met die ‘energiecommissaris’ bezig zijn geweest.

Nu had ik me bij dat vonnis kunnen neerleggen, en 750 euro kunnen lappen.

Maar ik laat mij niet valselijk veroordelen. Nu vraagt Gerard Spong alweer 2500 euro extra, bovenop het vorig jaar gestorte depot van 5000 euro. Omdat hij dat verwacht nodig te hebben om het Hoger Beroep in Leeuwarden op vrijdag 18 juni om 10:45 te kunnen doen.

Dus ben ik tien maal zoveel kwijt aan advocatenkosten, dan wanneer ik schuld had bekend.

Op vrijdag 18 juni om 10:45 is het zover : Hoger Beroep in Leeuwarden bij de Juridische Gokkast van D66 (‘Rechtbank’), fans en volgers, komt allen!

Financieel gezien is het gunstiger je neer te leggen bij de corrumpering van ‘justitie’ en de corruptie van de rechterlijke macht, die voorgenomen CO2-politiek van de klimaatmaffia van Sandor Gaastra (Ministerie EZK, voormalig directeur-generaal Politie) beschermen moet.

Maar ik buig niet voor leugens en corruptie, en dan moet je dus de financiƫle consequenties nemen. De lezers van Interessante Tijden strijden mee met hun donaties, hun aanwezigheid, support en de vele kaarten met steunbetuiging die ik mocht krijgen.

 • Dus toe, gun Gerard Spong zijn nieuwe Maserati en doneer in de oorlogskas via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv ‘Rypke’s Hoger beroep’.

Glastonbury tor op Isle of Avalon: ‘Good will conquer Evil’

Misschien heeft dat hoger beroep geen enkele juridische zin, als je het uitgangspunt wilt bewijzen dat de rechterlijke macht is gecorrumpeerd. Maar het heeft wel moreel zin.

Laat die omgekochte D66’ers met hete aardappel, aka ‘rechters’, maar zelf hun ware aard tonen voor het aanzien van iedereen. En als er nog integere rechters zijn, laat dat dan ook maar zien

Laat mij dan tenminste al procederend ook feiten creĆ«ren, zoals Viruswaarheid met Jeroen Pols dat bij de Avondklok deed, toen hun Marie Tan de Sonneville Rutte’s probleempje (een nog onafhankelijk oordelende rechter) even ‘oploste’ met hete aardappel in de keel

 • aantonen dat er geen morele reden is deze leugenachtige corrupte overheid – de Staatsmaffia- nog als legitiem gezag te erkennen.

De schadelijkste man van Nederland van dit moment, samen met Sandor Gaastra van het Ministerie van EZK

Dat een jongen van een duur advocatenkantoor zo Minister van de overzijde, ‘justitie’ kan worden is ook zo’n aanwijzing: er is geen Trias Politica, Nederland is een corrupte oligarchie, geen rechtstaat noch democratie. Van de procureurs-generaal hun kantoor in Den Haag van Gerrit van der Burg, daar loopt ook rechtstreeks een gang buiten door naar de rechterlijke macht.

Dankzij jullie steun kan ik doorgaan, en de vele steunbetuigingen hier zijn alvast hartverwarmend. Good will conquer evil, Grapperhaus zal voor het hemelse hekje verschijnen moeten. Wij winnen, hoezeer zij ook het geweldsmonopolie tegen ons blijven misbruiken. Moreel zijn ze al verliezer.

12 Replies to “Grapperhaus schoffeert parlement inzake staatsterreur”

 1. Op 28 april plaatste Patrick als reactie op “NOG meer juridische pesterij door Taalpolitie” een link naar een krantenartikel, waarin stond:

  Zeilmaker, die zich ”uw rechtse hippie va Fryske grĆ»n” noemt, is zo vertelt Patrick van der Werf deze keer bij Leiden opgepakt omdat hij niet heeft meegewerkt aan het afnemen van DNA. Dit was door de Officier van Justitie bevolen naar aanleiding van de eerdere veroordeling.

  Verzet bij aanhouding
  Hij stond daarom gesignaleerd maar wilde volgens de politie zijn voertuig niet stoppen na dat hij daarvoor meerdere malen een teken had gekregen. Tegen zijn uiteindelijke aanhouding verzette Zeilmaker zich zo liet de politie weten. Hij deed de deuren op slot, waarop een autoruit werd ingetikt en er pepperspray werd gebruikt.

  1. Sinds wanneer is een inbreuk op de lichamelijke integriteit zonder toestemming van de persoon wettelijk toegestaan? Zet dan meteen een streep door het grondwetsartikel! Werkelijk waar, in wat voor een Gestapo wereld leven we?

 2. Als je er een totaalplaatje van maakt dan werken er nogal wat personen mee
  in de adviesbureautjes voor SDG-doelen. Honderden…..duizenden.

  Dezen hebben mij nog nooit iets gevraagd, dus kan ik ook kort zijn. Zij stelen mijn geld en plaatsen zichzelf boven mij. Ik zal dit niet vergeten.

 3. Justitie? Je krijgt gerechtigheid in de volgende wereld, in deze wereld heb je de wet.

  De kracht ter verdediging van de vrijheid is groter dan de macht ten behoeve van tirannie en onderdrukking, omdat macht, echte macht, uit onze overtuiging komt, die daden voortbrengt, compromisloze daden.

  Trots op jou Rypke dat je niet buigt voor dit Tuig

 4. Mooi die PostNL auto op de foto. Misschien conditionering voor (kleine) webwinkels dat ze straks niet meer mogen verzenden via derden of benzine/diesel/gas auto’s maar dit ofwel zelf electrisch (bakfiets of electrische brommer/auto) moeten gaan doen of alleen nog maar in hun eigen regio mogen versturen zodat de uitstoot beperkt wordt? En straks ook gigantische opslag voor verzending (extra belasting) voor kleine webshops?

  Onertussen krijgen bedrijven als Coolblue/amazon/bol.com etc geld van de overheid (veel geld) om zelf de verzending te gaan doen op zogenaamde groene manier zodat het milieu wordt gespaard, hiervan worden de kosten uiteraard ook verhaald op de kleine webshops die daarmee binnen enkele jaren allemaal op zullen moeten houden.

 5. Met interesse volg ik Reiner Fuellmich!

  Geen kleine jongen! Gaat hij het redden met zijn Neurenberg 2.0?
  Het is de hoop. Als ja, dan gaat het kaartenhuis instorten en dan ook jij Rypke zult zegevieren.
  “Wa wit kinne jo dan minister wurde yn in nij kabinet”
  Daar is echt mijn hoop op gevestigd. Op diverse sites, roep ik al op te mediteren en te bidden voor de goed afloop.

  Succes Rypke!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *