Volkskrant masseert geesten voor CO2-bonkaart (SDG 13)

Een klimaatnbonkaart

Voor Blue Tiger Studio en hier op Interessante Tijden in onze satirische serie ‘George Orwell in de Polder’ (aflevering 10) voorspelden we al de komst van de persoonsgebonden CO2-bonkaart in combinatie met klimaatlockdown in de CO2-stoelendans van Frans Timmermans.

De halvering van je bewegingsruimte voor 2030 (55% CO2-reductie) bereik je alleen in een totalitaire bureaucratie waarin De Staat al je reizen en consumptie volgt, om daar vervolgens een ‘cap’ op te leggen: zit je over die cap/tax, dan moet je bijbetalen en je moet al je CO2-zonden maandelijks afkopen onder dreiging met staatsgeweld.

Je hele leven inzichtelijk voor de ambtenarij

Een andere naam is ‘tradable energy quotas’ (TEQ). Wie denkt ‘ze kunnen dat toch niet serieus menen’ , bedenk dat hun leugenachtige corrupte overheid al lockdowns toepaste en dat hun leugenachtige corrupte overheid de bevolking al middels avondklok opsloot in huis. Terwijl er sinds mei 2020 van geen epidemie meer sprake was, zoals Jaap van Dissel (RIVM) nog liet zien bij de laatste persconferentie.

De Volkskrant (Bard van de Weijer), het beschamend sneue propagandablaadje van Christian van Thillo maakt voor zo’n persoonsgebonden CO2-bonkaart nu al de geesten rijp , je hele leven, verplaatsing, consumptie en energieverbruik moet inzichtelijk worden voor De Staat.

Ze verwijzen naar een ‘onderzoek’ (opiniepeiling met vragen die het gewenste antwoord opleveren voor beleids-PR ‘de bevolking wil het best’) dat TNO (Joost Gerdes) uitvoerde voor hun leugenachtige en corrupte overheid.

Net als in WO2, nu voor de CO2 in de strijd tegen klimaatverandering

Dus stel je leven voor als nummer in de totalitaire bureaucratie van Orwelliaanse proporties in 2030. Dat op je COV-ID staat of je braaf De Spuit nam, en – heel handig- dat daarop ook je persoonsgebonden CO2-budget geregistreerd komt te staan, of je de milieumaffia wel hebt gehoorzaamd: die registreren je resterende bewegingsvrijheid voor die maand voor je in lockdown moet, of aan integere bankiers en ambtenaren bij betaalt om je kont te kunnen keren.

Told you so.

Bevolking wil geen windmolens en biomassa, wel kernenergie
Stichting Clintel van Marcel Crok en Guus Berkhout liet Maurice de Hond ook een peiling houden onder een representatieve groep van 3000 personen, over hun kennis van klimaat en hun voorkeuren bij ‘klimaatbeleid’. Crok presenteerde op de Ontgroeningsdag van de Groene Rekenkamer enkele voorlopige resultaten van de enquete.

Daaruit blijkt de kracht van misleidende propaganda, slechts een minderheid weet dat de wereld afgelopen anderhalve eeuw 1 graadje opwarmde, een fors percentage gelooft nu al 2 graden of meer.

Door alle misleidende propaganda in ‘kranten’ als de Volkskrant en de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) van hun leugenachtige corrupte overheid is slechts een minderheid op de hoogte van de correcte zeespiegelstijging van afgelopen eeuw: 18 centimeter.

Een meerderheid gelooft dat dit veel meer is (bv 80 cm) dan wat de metingen daadwerkelijk aangeven.

Maar ook opvallend, de bevolking ziet in windmolens, biomassa en zonne-energie geen brood, een overweldigende meerderheid (30%) is voor kernenergie. En biomassa, het kappen van bos om dat tegen hoge CO2-emissie op te stoken, daar ziet slechts 2 procent van de ge-enqueteerde groep brood in. Hun leugenachtige corrupte overheid, RVO en het Ministerie van Klimaat (Sandor Gaastra handhaaft de inzet op ‘biomassa’ met tientallen miljarden euro’s subsidies voor bomencrematoria.

Forest destruction for climate protection by State Forestry Service SBB

Omdat dit de enige manier is om de bevolking van gas los te rukken, terwijl de kunstmestfabriek OCI Nitrogen gewoon per jaar het jaarverbruik van alle Nederlandse huishoudens mag verbruiken voor NH3-productie. Omdat de UBO’s (bovenbazen) van het grootbedrijf dat willen, en die zijn eigenaar van hun overheid

Daarnaast blijkt de meerderheid van de bevolking per maand maar 25 euro voor klimaatbeleid te willen betalen. Terwijl alleen al het Energieakkoord een gezin per jaar 1500 euro kost, om bijvoorbeeld de 107 miljard euro subsidies en netwerkverbouwing te bekostigen. En daar komt het ‘klimaatakkoord’ (dictaat) nog bij op: het onder staatsdwang met gedwongen hypotheek laten verbouwen van je huis (van gas los) voor 40 duizend euro.

Ook in de bestseller Epoque 11, alle SDG’s bij Uitgeverij de Blauwe Tijger kon je al lezen wat de klimaatmaffia van plan is. Ze hebben geen geheimen meer voor wie zich bij ons informeert, de Epoque is een doorslaand succes waardoor steeds meer mensen ‘de vijand’ leren doorzien.

Zonder radicaal schoon schip in bestuurlijk Nederland en de bezem door de maffiapraktijken die ik beschrijf (privaat gewin op publieke kosten/’duurzaamheid’) is er geen morele noch legitieme reden deze leugenachtige en corrupte overheid nog 1 seconde serieus te nemen.

5 Replies to “Volkskrant masseert geesten voor CO2-bonkaart (SDG 13)”

  1. Verhip je bent me voor. Ongetwijfeld komt er een wet op het gebruiken van je eigen vergiste stront voor het koken en verwarmen van je huis! Het laten van scheten is een terroristische daad, het verhoogd de risico’s op vergassing van 70 % van de kamerleden die tot de bilderberg-schwab-misdaadgroep behoren. Kamper uien zijn thans ook verboden!

  2. Aanvulling. De volgende personen worden vrijgesteld van belasting op CO2-uitstoot omdat reeds bij geboorte
   is gebleken dat de opname van O niet plaats vond:

   Mark Rutte
   Hugo deJonge
   Sigrid Kaag
   Lilianne Ploumen
   Wopke Hoekstra
   Ferdinand Grapperhaus
   Mabel van Oranje
   etcetera

 1. CO2 is een ramp! CO2 moet weg. CO2 is een drug. Bomen zijn drugsgebruikers. Drugsgebruikers zijn een gevaar voor de hele wereld. Het is daarom een heilige plicht voor iedere fundamentalist elke boom, struik, graspriet met wortel en tak uit te roeien!

  Pas op voor de valse profeten die van plan zijn de natuur te laten voortwoekeren en daartoe zelfs bereid zijn het
  genie van Schwabenland op te sluiten in het gesticht Drakensteyn. Vreselijke gevechten, die al in Zwiterland plaatvonden, met prinses Irene zullen het gevolg zijn. Over de trias Ollongren, Trix, Klaus kunnen we slechts
  spekuleren!

 2. gelukkig zien jullie de humor er nog van in. Het maakt bij boos en angstig. het is een regelrechte aanval op ons bestaan. Ik voel me ook erg machteloos en beschaamd omdat ik hier schrijf en geen actie onderneem, maar wat kan ik, alleen, doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *