Wiebe Draijer draait uw broekriem aan (SDG2, ‘Voedselakkoord’)

‘We must act now’ = we moeten nu graaien, dat noemen ze public private partnership (geld verdienen met staatsgeweld)

Na een Energietransitie-politie en een Woke-politie krijgen we mogelijk nu ook de Barbecuepolitie. De door de UBO’s (bovenbazen multinationals) vooruitgeschoven pion Wiebe Draijer (Rabobank) kwam van 19-21 juli in Rome samenzweren met andere globalisten van het grootbedrijf, ngo’s en bureaucraten op de UN Food Systems Summit van 19-21 juli.

Daaruit moet een Voedseldictaat (‘akkoord’) voortkomen, even dwingend als Draijer’s eerdere ‘SER Energieakkoord’ (dictaat) dat al die bomencrematoria (biomassacentrales) en windmolens gaf.

De ‘dis met vlees noch vis’ (SDG2, zie Epoque 11, ‘alle SDG’s‘) wordt realiteit voor het gros der Europeanen, terwijl de bewoners van globalistisch vergaderland Conferentiestan als Rabo-CEO Wiebe Draijer en Goldman Sachs-bankier/Italiaans Premier Mario Draghi (gastheer UN-summit) zich volvreten aan buffetten bij Verenigde Naties (VN)-vergadersessies.

Hier was Draijer op bezoek

SDG 2: Dis met Vlees Noch Vis
De FAO, voedselautoriteit van de VN huist in Rome, dat verklaart de locatiekeuze. De term pre-summit, betekent dat ze het op publieke kosten volgevreten en volgezopen redden van de planeet in november nog eens overdoen: op de alweer 26ste COP-klimaatconferentie.

De term ‘food systems’ die helemaal over de kop gegooid moeten (transform) verraadt de technocratische kijk van VN-bureaucraten op voedselvraagstukken.

Zo is de wens om top down allerlei plannen op te leggen vanuit op zulke vergadersessie bepaalde ‘doelen’ voor 55% CO2 voor 2030-reductie ( = halvering consumptievrijheid at gunpoint door De Staat): zoals het redden van De Planeet.

Via wat zij ‘Global Governance’ noemen, via public private partnerships (geld verdienen met staatsgeweld) een nieuw mondiaal bestuursmodel afdwingen zonder democratische natiestaten, een mondiale oligarchie met VN-goedkeuringsstempel.

Voor die Hunger Games nodigde Carola Schouten op de LNV-borrel in januari al de Transitiecoalitie Voedsel uit met daarin de ‘usual suspects’ als complotdenker (‘De Twijfelbrigade’) en Vrijmetselaar Jan Paul van Soest, schrijver van het grappigste klimaatboek aller tijden (‘De aarde heeft koorts’ haahahahaha’).

Net als in WO2, nu voor de CO2 in de strijd tegen klimaatverandering

Niet voor niets maakte zowel Nieuwsuur als De Volkskrant in deze periode al reclame voor het persoonsgebonden CO2-budget. Een puntensysteem voor consumptie per persoon, waarbij expliciet werd vermeld dat vleesconsumptie a priori als ‘zonde’ moet worden aangemerkt.

Dat doen de gecontroleerde media en hun ambtenaren altijd in aanloop naar VN-conferenties. De geesten masseren voor wat daar zonder enige inspraak onzer zijde wordt afgehandeld.

Want in de aanloop naar klimaatconferenties komt er van een tal aan ‘ngo’s’ – allemaal ‘onafhankelijk’ (uit 1 koker gefinancierd) een reclame-offensief. Zodat het lijkt alsof een grote hoeveelheid partijen wil, wat maar een klein club je rijke stinkerds goed uitkomt: groene dictatuur. Die PR-tactiek heet astroturfing, kunstgras-grassroots.

De Europese Commissie geeft zo minimaal 30 miljoen euro propagandabudget per jaar aan zulke groene clubs, om de eigen voorstellen toe te juichen . Of om juist te roepen dat het nog niet genoeg is. Daarom krijgt het schatrijke Wereld Natuur Fonds EU (van oa Roche-UBO Andre Hoffmann) nog eens 8 ton euro lobbysubsidie, om het Europese Parlement te belobbyen.

Daarom is het Ministerie van Buitenlandse Zaken ’s werelds grootste donor van Friends of the Earth EU (via Milieudefensie) en van IUCN.

Hunger Games

Hungergames (Voedselakkoord), 1 miljard mensen mogen als Amerikaan leven
Hier in Rome ging het om een ‘Voedselakkoord’ (dictaat) dat volgt op het ‘Klimaatakkoord’ (dictaat) van Parijs in 2015. Andermaal hoef je het ‘akkoord’ (dictaat’) niet helemaal te lezen, alle details, aanspraken op wetenschappelijkheid, technische discussies. Het is afdoende de ideologie (misantropie, technocratie, theosofie) te kennen van waaruit zij vergaderen, en dan weet je wat je boven het hoofd hangt.

Als je het woord ‘technocratie’ onthoudt als simpele lezer, de ‘regering door experts’, dan is dat voorlopig afdoende. Dan hoef je ook niet zo met ruis en bijzaken bezig te gaan, die journo-ambtenarij van zelfbenoemde ‘kwaliteitsmedia’ dan ‘de feiten’ noemen.

Hoe denken VN-technocraten over de relatie ‘hoeveelheid mensen’ en ‘de planeet’?

Lees het zelf in de Global Biodiversity Asessment 1995 blz 773

Dat kun je lezen in de Global Biodiversity Assessment (1995) op bladzijde 773: Zij menen heel wetenschappelijk te hebben berekend, dat moedertje de planeet maar 1 miljard mensen met een Amerikaanse leefstijl aankan, 3 miljard mensen met Europese leefstijl.

Maar als er 7 miljard mensen leven, dan moet hun consumptiepatroon teruggebracht tot dat van arme keuterboertjes.

Zo berekende ecoloog Robert Whittaker in 1973 in Human Ecology, een publicatie die in een boek herverscheen in 1975: en dat is wat de Verenigde Naties vervolgens als ‘staand feit’ citeert over de gewenste bevolkingsomvang in relatie tot consumptie en de vermeende primaire productie (NPP, plantaardige productie) op de planeet.

Oftewel, de massa zal de broekriem moeten aandraaien voor moedertje de planeet, en dat is wat SDG2 ‘zero hunger’ werkelijk betekent: The Hunger Games.

Dit is hun denkwijze

Prik door filantropenproza SDG’s, zie de misantropie
Er zijn vele meetlatten die een zelfde pretentie in technisch jargon verpakken. Je hebt nog de HANPP (Human Appropriation of Net Primary Productivity) uit de denkschool van misantroop Paul Erhlich (the Population Bomb) en zijn pubil Vitousek, Gretchen Daily is een andere pupil van Erhlich. (uitvinder ‘True Cost’/Natural Capital)

En natuurlijk hun Ecologische Voetafdruk van Matthias Wackernagel. Ik zit al zo lang in het dossier dat je al die begrippen uit de mouw kunt schudden. Ben je nieuw op het dossier, dan tolt het voor je ogen en denk je ‘te moeilijk, laat maar’. En dus staan zij steeds met 10 nul voor.

Esther Ouwehand, Marcel Schuttelaar en de journo-ambtenarij van de NOS geloven dat die voetafdruk wetenschap is, in plaats van misleidende propaganda. Dus vieren ze ieder jaar gezamenlijk rond deze tijd Earth Overshoot Day.

De naakte keizer van de CO2-voetafdruk; Vooral het NOS-journaal stapelt de ene misleidende claim op de ander…

De zelfde manier van denken: gij zijt teveel, draai uw broekriem aan. Alleen wie dat nog betalen kan krijgt nog lekker eten voor de neus.

Wanneer zij spreken over ‘duurzaam en eerlijk voedsel’, dan bedoelen ze dat bureaucraten en door hen betaalde milieuclubs jouw samen met Unilever (met nieuw kantoor op Campus Wageningen UR) en World Economic Forum je hun oneerlijk vlees opdringen van hun ‘Vegetarische Slager’.

Het VN-persbericht van maart: ‘bold new ambitions’ = top down totalitair, CO2-dictatuur

Gij zijt teveel, een planetaire kanker = duurzaamheid (zuurzaamheid)
Er ligt al een hele productenlijn van soja-gebaseerd maanvoedsel voor je in de stellingen klaar. In Alkmaar ben ik aangevallen door een vegetarische bitterbal, die in mijn handen explodeerde zodat de mosterd op mijn schoongewassen shirt uiteen spatte.

Bij berichten van de Verenigde Naties moet je altijd eerst door het wollige filantropen-proza prikken. Lees de vrome intenties niet letterlijk- iedereen wil wereldvrede en gratis eten.

Maar doordenk de consequenties, filosofie en kijk naar geldstromen zoals ik deed voor de Epoque 11, Alle SDG’s. En neem gewoon waar wat je ziet; een club internationalistisch levende rijke stinkerds, bankiers, bonuskoningen van multinationals die voor anderen bepalen wat zij eten mogen, of zij reizen mogen enzovoort, met buitensporige invloed op nationale bureaucraten bij ministeries.

En die vreten zich bij VN-conferenties vol met professionele marketeers van door hen betaalde ‘ngo’s’ op publieke kosten. Dat noemen ze ‘het redden van de planeet’.

Dat is wat de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties werkelijk behelzen. Misantropie, een anti-humane kijk op mensen (‘kanker voor de planeet’ Club van Rome 1974, Eduard Pestel) verpakt als filantropie.

De spareribs van Hollandse makelij gaan tot verleden tijd behoren, dat verplaatsen ze naar Oost Europa

Changemakers, ‘veranderaars’ van Milieudefensie
Het heugelijke nieuws over ‘ambitieuze’ afspraken (totalitaire aanspraken) komt tot ons via de Nederlandse tak van een SDG-propaganda-eenheid van de Verenigde Naties: ‘Changemakers’ met Nederlandse tak Change.inc, waarbij ‘.inc’ staat voor het woke-woord ‘inclusief’ en haar internationale slogan ‘Noone Left Behind’ (iedereen MOET mee, of anders slaat de politie er op los…)

Verandering klinkt fris, variatie is de motor van het bestaan, zou je denken. Tot je andermaal door hun PR-proza prikt, namelijk ‘operatie broekriem aantrekken voor het weer op aarde’.

Zo rekruteerdeen ze ook ‘veranderaars’ -zoals Milieudefensie ze noemt -in een campagne in bushokjes en langs wegen. Dit gefinancierd met 10 miljoen euro propaganda-budget PER JAAR (….) van het Ministerie van Sigrid Kaag (BUZA, ontwikkelingshulp). De klimaatoligarchie bestaat dus uit een laag van academia, ngo’s, ambtenarij en het grootbedrijf.

Zij zijn de feitelijke bazen van Nederland, samenkomend bij Klimaattafels voor ‘akkoorden’ die wetsvoorstellen worden en regulering waar Kamerleden hun krul onder zetten. Kort gezegd: lobbycratie. Of meer volks omschreven: maffia.

Changemakers, een VN-propaganda-unit voor de SDG’s

Ze noemen zich ook vaak ‘kwartiermakers’, ‘aanjagers’, dan zijn het ambtenaren met geldingsdrang.

Wees Woke of anders…..Change.inc

Wie de Nederlandse site ‘Change.inc’ binnenkomt, krijgt een banner te zien, waarin je moet akkoord gaan met het in de Grondwet verankeren van ‘Woke’-denken (SDG 5 en 10), dus dat je geen grapjes meer mag maken over mensen met een seksuele afwijking of kolder in de kop. Op scholen leggen ze die Woke bij kinderen al op, in Weesp wapperen de Woke-vlaggen met de kreet ‘wees jezelf’.

Rond het Binnenhof wapperden vorig jaar oktober de Woke-vlaggen, en eerder gingen Shell en ABN Amro al Wokke, nadat de NS ‘dames en heren’ veranderde in ‘Beste Reizigers’.

Heerlijk biologisch vlees, hmmmmmm

Er is al Woke-politie, straks Barbara Baarsma’s barbecuepolitie?
Zeg daar niets dan goeds over op je FB-pagina. Anders komt de Woke-politie bij je langs, voor wat je op het internet ventileerde. Die andersbegaafde borderlinecowboys hebben dankzij de Korpsleiding zo hun eigen prioriteiten kregen, namelijk ‘fuck de burger’ (zero tolerance, zie de BPOC-verhoren) via intimidatie en geweld.

En net als je dacht ‘neeeh, zo gek zijn ze toch niet’.

Woke Politie

Krimpenerwaard heeft al een Woke-politie, zoals Groningen al Klimaatpolitie heeft. Dus dan krijg je straks de Barbecue-politie (?), die controleert of er vlees op je barbecue ligt, en of je daar nog wel voldoende CO2-credits voor op je digitale ID-kaart hebt staan.

Want je moet dan verplicht die vegetarische ‘slager’-hapjes met soja voor manboops afnemen, overgenomen door Unilever op de Campus van Wageningen UR. Louise Fresco ‘CEO’ van Wageningen is afkomstig van een hoge bureaufunctie bij de FAO. En zo is het cirkeltje weer rond.

Energietransitiepolitie

Rabo Carbon-politie
Kom je tekort, dan kun je opgesloten worden of je betaalt Wiebe Draijer zijn Rabobank dan CO2-compensatiegelden bij. Immers, er is al een Rabo Carbon Bank voor dat doel – opgelegde CO2 schuld afkopen- opgericht met Barbara Baarsma als ‘CEO’.

Heb je niet voldoende bijbetaald, wie weet komt dan de Rabo Carbon-politie bij je op bezoek. Die innige samenwerking tussen ambtenarij en grootbedrijf, dat is wat ze Public Private Partnerships (PPP) noemen: hun verdienmodel van privaat gewin op publieke kosten met staatsgeweld, ook wel ‘duurzaamheid’ genoemd.

De maffia is zo al eeuwen heel duurzaam bezig. En als je denkt ‘dat kan IK mij niet voorstellen, dus is het niet waar’. Wie kon zich tot vorig jaar een avondklok voorstellen? Je eigen voorstelingsvermogen of gevoel over jezelf (iedereen wil zichzelf altijd een hele beste vinden) is geen sleutel tot de realiteit, kennis van die realiteit wel.

Daarom een kijktip voor een filmpje vandaag, wanneer je toch niet veel meer doet dan wat met je meisje op de bank rotzooien. Het is ook te combineren: kijk ‘The Hunger Games’.

Wiebe Graijer, zelfverrijking met staatsagressie. De Maffia ging de ‘cooperatieve’ Rabobank al eeuwen voor

Wanneer ze bij de Rabo Carbon Bank roepen ‘climate change’ bedreigt ‘de planeet’, is dat niet meer dan een ideologische kreet uit de stal van de Vrijmetselarij, Moeder Aarde-aanbidders. Klimaat IS verandering, al zolang de planeet bestaat.

Bedreigt de planeet zichzelf?

Wie is ‘de planeet’ en is Wiebe Draijer van die klomp lava, water en een schilletje biosfeer nu het occulte medium, waaraan de vertoonde planeet haar wensen doorgeeft? Op zijn best weten ze bij de Rabobank dus niet wat ze uitkramen, en denken ze ‘ha fijn, lekker graaien, bonus, nu met hulp van staatsgeweld’.

Maffia redt de planeet jongens. Zoals via dwanghypotheken omdat De Staat je huis van gas los komt rukken, dankzij de Klimaattafels van Diederik Dramsom.

6 Replies to “Wiebe Draijer draait uw broekriem aan (SDG2, ‘Voedselakkoord’)”

 1. Deze “mensen”hangen van paradoxen aan elkaar en het enige waar ze één in zijn is het zaaien van angst, verdeeldheid en hysterie. geholpen door een apparaat van staatsterreur. Het doel de volkeren te onderwerpen als slaaf. Ik wensU allen een fijne barbeque zolang het U nog toegestaan is.

 2. Hallo Rypke,

  The Hunger Games.

  Wat was ook alweer de dresscode bij de inauguratie van Joe Biden?

  Precies , die van de Hunger Games.
  Met een hoofdrol voor de zangeres van de duivel……Lady Gaga.

  Ze doen het recht in ons gezicht.
  Ze laten de mensheid zien wat er aan zit te komen. Helaas, we zitten nog maar in het begin van de film.

  Groet, Jan.

 3. Ik vraag me af hoe de “berekeningen” van hen er nu na 48 jaar uit zou zien.
  Boeren weg CO 2 …grote Vervuilers mogen blijven met hun Megaton uitstoot. Het Hambach bos moet weg omdat…
  Moet je nog peultjes?
  En ga zo maar door!
  Ennuh.. wat zou er nou in zitten ,in dat “lekkere” namaak vlees?
  Kippenvel….krijg ik van ALLES.
  En toch blijf ik positief samen met de groei van de Alerten.
  Mooier woord dan De Wakkeren, zit toch iets van een wak in..hoewel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *