We worden overladen met onzin, dus ook besproeid?

Uit het WOO-document, de technieken die voor geo-engineering onderzocht worden

Interessante Tijden TV besteedt deze weekuitzending aan de vraag of contrails (vorming van cirruswolken uit vliegtuig-uitstoot) eigenlijk doelbewust veroorzaakte CHEMtrails zijn. Deze roemruchte complottheorie circuleert overal op webfora, en heeft een fanatieke schare aanhangers.

Wie de bewijsvoering en logica achter de theorie dun vindt, heet al snel ‘kontrold oppozisjun’… Waterdicht bewijs van het tegendeel bestaat ook niet. En er zíjn de meest bizarre (militaire) experimenten met de atmosfeer, stratosfeer en ionosfeer gedaan. 


CHEM staat bij de echte complot-diehards gelijk aan ‘gif’ dat ‘ze’ over ons zouden sproeien. Terwijl giftigheid in de dosis zit, niet in de vraag of het chemicaliën zijn die door mensen zijn gesynthetiseerd. Het geestelijk gif dat de massamedia op de mensheid loslaten lijkt me erger.

Bij schrijven staat de radio aan en die speelt Andre Hazes: Dit is de laatste keeeer…

Aanhangers van de chemtrail-theorie verwijzen naar de meest bizarre ‘geo-engineering’-experimenten, die voor militaire doeleinden zijn bedacht om ‘het weer’ als wapen in te zetten. Die experimenten hebben daadwerkelijk plaatsgevonden, met als doel om via klimaatmanipulatie de vijand te verzwakken, bijvoorbeeld via mislukte oogsten.

Boven het weer vliegen, Tenerife

Het weer als wapen inzetten
Bewijs met authentieke ‘declassified’-documentatie is zeer welkom, maar vooralsnog vond ik voor de ‘sproeien met civiele luchtvaart’-theorie weinig meer dan wat gezwollen verhalen. Zoals over Operatie Indigo bij The Millennium Report, een militair sproeiprogramma waarover een piloot uit de school zou zijn geklapt. De atmosfeer zou dan getest moeten worden op haar mogelijkheid als reflecterend schild, tegen vijandige wapens.

Of zoiets.

Normale mensen zijn gek en misdadig genoeg om zoiets tot uitvoer te brengen. Denk aan de plannen van Herman Kahn, die ‘de bom’ als civiele toepassing wilde gebruiken om zo een baai in de kust van Alaska te vormen: Operation Ploughshare.

Of denk aan het detoneren van kernraketten op 200 km hoogte, na afvuren vanaf marineschepen van de US Navy. (Operation Hardtack) Er zijn documenten vrijgegeven uit de late jaren ’50 en vroege jaren ’60 waarin de CIA de mogelijkheid onderzocht om het weer in te zetten als wapen. Daar schreven we al in 2018 over.

In de Koude Oorlog voerde de CIA met de Navy en DOD vele klimaatexperimenten uit

De start van CO2-metingen op Manua Loa in 1958 in de Pacifische Oceaan, viel samen met een serie nucleaire raket-lanceringen vanaf mariene-schepen van 27 augustus tot 6 september boven de Pacifische Oceaan, bekend als Operation Argus (3 lanceringen), volgend op Hardtack (35 explosies,’57-58, inclusief 3 vanaf schepen)

Die in totaal 6 mariene lanceringen van Hardtack en Argus veroorzaakten een wekenlang aanhoudend ‘elektronenschild’ rond de aarde door de magneto-sfeer rond de aarde te verstoren, vergelijkbaar met de Van Allen belt.

Zo bleek uit een halve eeuw later in 2013 vrijgegeven documentatie

Dat je storingen krijgt bij elektrische apparaten na een zonnestorm, in die hoek kun je het zien. Alleen veroorzaakten nucleaire raketten in 1958 dus die artificiele zonnestorm, een ‘artificiële aurora’. Die tests volgden op 3 andere Hardtack-lanceringen boven de Pacifische oceaan begin augustus.

Daarvan bestaat gedocumenteerd bewijs uit na 50 jaar vrijgegeven documentatie. Of denk aan de massamoord door de Amerikanen op Irak, Afghanistan, Syrië, Libië, en eerder Vietnam waar ze gif sproeiden (Agent Orange) om de vegetatie van een half land te doden. Dat noemden ze eufemistisch ‘bomen ontbladeren’…

Zelfs de hemel is technisch bewerkt tot technosfeer

Er is ook een motief: De boven ons gestelden en hun Club van Rome zien ‘de mensheid’ als gemeenschappelijke vijand, zo schreef Alexander King van de Club van Rome al in 1991:

Het motief voor gif sproeien: De mensheid is hun vijand…Mankind at the Turning Point, Alexander King 1991 Club van Rome

Maar heeft de civiele luchtvaart hier mee te maken, en die aardige piloot van TUI die ons tijdens de vakantievlucht leuke weetjes meegaf over de vlucht? Zo niet, dan zijn contrails gewoon een neveneffect van de in een halve eeuw vertachtigvoudigde civiele luchtvaart…

Een oplossing kan dan liggen in nieuwe vliegtuigbrandstoffen die minder kleine ijsdeeltjes veroorzaken in de pluim van de vliegtuig-uitstoot. Wie weet keren dan de heldere luchten terug, die je tijdens de lockdowns in 2020 en 2021 zag, toen vliegverkeer plat lag…

De civiele luchtvaart heeft alvast geen belang bij het contrail-probleem, die willen er juist wel vanaf…

De nieuwe Batch van StrijdT komt met meer CO2 er in opgeslagen

Bestel je StrijdT-bier bij de webshop van Liever dood dan Slaaf
https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/RESERVEER-NU-STRIJDT-Het-Bier-12-Stuks-per-kist-Vanaf-APRIL-weer-Leverbaar-BESTEL-HIER-UW-KIST-JES-p425871393/

Het boek met schutbladen van historisch Frisia

Mijn hoofdwerk (fotografie en tekst) Liever dood dan Slaaf bestel je hier
https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/Het-Boek-LIEVER-DOOD-DAN-SLAAF-door-Rypke-Zeilmaker-GRATIS-VERZENDEN-p404128655/

Chemtrail???? Of gewoon een condensspoor

Technische verdieping van het onderwerp deze week op Interessante Tijden
https://www.interessantetijden.nl/2024/03/19/contrails-vliegtuigen-66-meer-opwarming-dan-co2-34/

Steun Interessante Tijden TV en ons onderzoek

One Reply to “We worden overladen met onzin, dus ook besproeid?”

  1. Chemtrails komen niet van de civiele luchtvaart. Chemtrails komen van speciale toestellen, omgebouwd om tanks en vaten met allerlei troep mee te nemen en te spuiten in de lucht. Je herkent ze makkelijk aan de “figuren” waarmee ze beginnen (ook te zien op jouw foto), een kruis en dan evenwijdig aan die banen wordt er een soort raster gespoten die naderhand in elkaar overvloeien. Dit wordt met meerdere toestellen tegelijk gedaan, vaak beginnen ze al in de vroege ochtenduren. Op b.v. flight radar zijn de toestellen niet te traceren. Als de nl defensie hun werk zouden doen, hadden ze er al een paar uit de lucht moeten schieten, maar die weten blijkbaar van de hoed enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *