Hoe te leven tussen media-gehersenspoelde slaven?

Corona Lisa

Vanavond op Interessante Tijden TV vieren we het zevenjarig bestaan van ons weblog en studiecentrum Interessante Tijden. Bij oprichting in 2017 zagen we aankomen, in welke dictatuur het van oorsprong vrijzinnige Nederland langzaam werd gerommeld.

De Klimaatwet werd ingevoerd, oftewel de openlijke opheffing van nationale soevereiniteit en vrij ondernemerschap. De familiebedrijven in de visserij werden gesloopt en de boeren.

Maar dat het zover zou komen, dat hun liegende en stelende overheid zelfs een Avondklok zou invoeren… Dat hadden we bij oprichting in april 2017 niet voorzien. Nu lijken mensen die bizarre gebeurtenissen te verdringen, en zelfs moreel apathisch te zijn geworden.

Coronasociallsme bij de Protestants Kommunistische Kerk Nederland (PKN)

NSBderlanders
De coronatijd heeft bij veel meer mensen de ogen geopend voor de kwaadaardige Agenda (Global Goals) die schuilgaat achter schijnbaar losse eindjes in de meest bizarre beleidsmaatregelen. En dat is een goede zaak. Toch blijven we nog een select gezelschap, dat moet zien te (over)leven tussen door Future Shock moreel apathisch gemaakte mensen, die op zijn best slachtoffer zijn van eigen denkluiheid. Want je kon het best doorprikken, met zelfs maar een beetje logica en rationeel zelfvertrouwen.

Of erger: Collaborateurs met De Leugen, de mensen die we NSBderlanders noemen.

De mensen die je van het terras afjaagden of toegang tot het museum weigerden wanneer je als kerngezond mens geen spuit van Pfizer had genomen. De mensen met hun louter op agitatiepropaganda gebaseerde ‘mening’, die je voor gek/wappie/complotdenker uitschelden, omdat ze te lui zijn om verder te kijken dan wat ze door reguliere media en de liegende en stelende overheid is aangereikt.

Wappies

Blokkeer-Friezen
Met onze in Coronatijd door God aangereikte broeder in het goede, Henk Hakvoort (en de vele goede mensen die op ons pad kwamen) vraagt Rypke zich na bijna 2900 blogs af, hoe verzettelijk het selecte gezelschap van in afgelopen jaren ontwaakte mensen is.

Hoe leef jij tussen een massa van media-gehersenspoelde en moreel onverschillige zombies, die tijdens het coronabedrog gewillig collaboreerden met een liegende en stelende R(ijks)overheid? Hoe communiceer je daarmee? Hoe ver wil je eigen waarden verwateren, voor je van sterke koffie in slappe thee verandert?

Discussieer vanavond mee.

Discussieer vanavond mee, drink er een biertje bij en rook een sigaar

Reserveer je kistje StrijdT-bier via deze link. We krijgen ze komende week weer binnen, en staan op 14 april in Sneek weer op de Fan Boer nei Minsken-markt
https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/RESERVEER-NU-STRIJDT-Het-Bier-12-Stuks-per-kist-Vanaf-APRIL-weer-Leverbaar-BESTEL-HIER-UW-KIST-JES-p425871393/

De kroon op zeven jaar Interessante Tijden

Mijn Meisterwerk Liever dood dan Slaaf, kroon op het werk van zeven jaar Interessante Tijden kun je hier bestellen
https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/Het-Boek-LIEVER-DOOD-DAN-SLAAF-door-Rypke-Zeilmaker-GRATIS-VERZENDEN-p404128655/

Je kunt weer een tshirt bestellen

Sluit je aan bij het groeiende leger van ontwaakten en draag het Liever dood dan Slaaf Wapenschild
https://lieverdooddanslaaf.com/index.php/store/Liever-Dood-Dan-Slaaf-Heren-T-SHIRT-Zwart-Grijs-of-Wit-GRATIS-VERZENDING-p595212728

Een verwijzing naar de post-industriële mens van Alvin Toffler

Voor inhoudelijke verdieping van het weekthema ‘Future Shock’
https://www.interessantetijden.nl/2024/04/02/future-shock-psychisch-resultaat-vijandig-bombardement/

Jubileumzegel van multiculti-variant in 2006

Hoe de Friese ‘Liever dood dan Slaaf’-beweging vanaf 1956 werd gekaapt voor Europapa- propaganda, dus waar Friesenjung Joost Klein zijn inspiratie vandaan haalt
https://www.interessantetijden.nl/2024/04/03/er-zijn-veel-meer-liever-dood-dan-slaaf-variaties/

En je kunt Interessante Tijden een kadootje geven voor het zevenjarig bestaan. Hartelijk dank alle trouwe fans en donateurs, die met hun steun, volgen en bijval deze prachtige jaren van ontwikkeling mogelijk maakten:

3 Replies to “Hoe te leven tussen media-gehersenspoelde slaven?”

 1. Coronamaatregelentijd was interessant om te zien hoeveel mensen ergens niet gewoon even tijdig afstand
  van konden doen. Prikken en qr-code om op terrasje te kunnen zitten? Waarom niet gewoon ergens in de
  natuur zitten met een drankje? Daar je ding doen. Boete riskeren. Of QR-toegang zwembaden in warme tijden terwijl je wel in natuurwater kon zwemmen. Niet naar all-in vakantiepark kunnen, terwijl je gvj zelf vakantie
  kan vieren/uitstippelen als je wil zonder bediend en verschoond te worden. Etc. etc.

  Toppunt van gehersenspoelde slaven, is voor mij al die volwassen blinde overheidsbeleid volgers die nog
  eerder moeite doen om (viavia) ruzie te maken met strijders, dan tegen diegenen te strijden waar zij
  onder werktijd toch zoveel op kankeren middels smalltalk.

  Coronamaatregelen tegenstanders die de zorg hebben overbelast? Ik ben nog steeds niet bij de tandarts geweest. Ook tweemaal een huisartsenbezoek afgelaten. Zoals zovele strijders die even goed wouden laten
  zien dan niet te opteren. Wel zorg betalen.

  Ik ben trouwens zelf ook vrij gehersenspoeld. Al heb ik al heel lang geen t.v meer, heb ik gemerkt dat ik
  wel ietsje ben gevormd door al die series, NOS, NOS-jugendjournaal, films, tekenfilms, competitie-tv, commercials, mainstream radio etc.
  Maar ik ben mij hier tenminste van bewust sinds jaren geleden dankzij o.a eerdere vrije internet.
  Succes toegewenst naar diegenen die complotfeiten-media altijd als belachelijk en psycho hebben
  bestempeld.

 2. Nee! Het magische woord om niet mee te doen met alle bullshit waar we de laatste jaren mee van doen hebben. Het is typerend dat een overheidscommissie die onderzoek deed naar de toeslagen affaire (waar zijn de verdwenen kinderen?) een rapport uitbrengt met de titel: “Overheid blind voor mens en recht”.

  Kortom de Nederlandse overheid heeft maling aan de Universele Rechten van de Mens en de Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, en er is geen recht meer. Kortom we leven niet meer in een rechtstaat en de mens bestaat niet meer in dit land. Je kan het verwoorden dat we zijn beland in een totalitair regime c.q. dictatuur.

  Als mens moet je wel heel ver gedevalueerd zijn om dat niet zien. Blijkbaar behoord een grote groep gehersenspoelde Nederlanders tot die groep die in een soort zombie status van “brood en spelen” leeft en zichzelf laat beroven van alles wat hun lief is. Inclusief mensenlevens van geprikten die plotseling overlijden, en een explosie van mensen die wat mankeren. Kassa voor het farmaceutisch industrieel complex. Gelukkig zijn er wel manieren om het vergif uit je lichaam te verwijderen….. .

  Armand zong het in een ver verleden al: De Nederlander is een meelzak je kunt er op blijven slaan hij gaat toch nooit staan.

  1. De verdwenen kinderen. Iets waar vele Nederlanders zich ook niet zo massaal druk om maken/maakten.
   Vele reacties gelezen van ,,het zal wel aan de ouders zelf hebben gelegen”. Roken, drinken, buitenlanders,
   uitkering blabla.
   Elke volwassen Nederlander zou een week lang moeten staken als symbool om antwoord te krijgen over
   deze zaak en gelieerde zaken. Al die Nederlanders met hun zogenaamde ‘geef het door, zonder mijn werk zal je
   het niet overleven’. Velen hebben in coronatijd juist meer gezorgd voor sterfte door maar nietsontziend door
   te werken voor eigen doel. Het zogenaamd overleven. Wat een arm Afrika ook hier hè? Je zal maar eens niet
   driemaal/vijfmaal daags vreten.

   ”Er moat toch boale op’e planke komme”. ,,Der moatte toch rekkeningen betelle wurde”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *