“Derde Wereld Oorlog voor Verenigde Naties 2.0”

Er werd ‘StrijdT’-bier geschonken, je kunt dat weer hier bestellen

Zaterdag 13 april in Stavoren hield politiek wetenschapper Jacob Nordangård uit Norköping (Zweden) zijn Liever dood dan Slaaf-lezing over het streven naar wereldregering. Volgens hem zijn mensen binnen een invloedrijke elite er op uit om de Verenigde Naties om te zetten in een VN nieuwe stijl die hun ideaal van één wereldregering benadert. Een (kern)oorlog zou een aanwijsbare ‘ze’ (met namen, organisaties en rugnummers) in dat streven goed uitkomen, maar ook de klimaathysterie en plandemie passen in het streven van die machtsfantasie. 

Jacob

Jammer voor je, dat je er niet bij was, deze geslaagde middag en avond. Jacob heeft de hoge verwachtingen meer dan ingelost, als speurhond – een Jåmte- die het rapportenspoor van de mondiale elite volgt. Hij stuit zo op organisaties en plannetjes waar bijna niemand ooit van heeft gehoord of over gelezen. Toch staat het er allemaal echt, en zo krijg je een inzicht in de verwrongen ideologie van de wereldplanners en hun lakeien.

De weinig opmonterende meeneemboodschap: Ook een nieuwe wereldoorlog met nucleaire escalatie zou ze goed uitkomen. Geniet dus vooral van iedere dag die God je heeft gegeven met je dierbaren. Jacob en ondergetekende correspondeerden al acht jaar met elkaar, maar nu kon ik deze onderzoeker en hardrockzanger eens in het echt ontmoeten.

Ondergetekende weet dan al best het 1 en ander over het machtspel van ngo’s. Maar Jacob weet vaak nog weer nieuwe invloedrijke clubs te vinden waar werkelijk niemand van had gehoord, en hij plaatst ze overzichtelijk in de puzzle. Zoals de Global Challenges Foundation (2012) van een Hongaars-Zweedse miljardair. Machtig om weer te zien…

We schonken ook de nieuwe versie van ons StrijdT-bier. Zondag 14 april staan we op de Fen Boer Nei Minsken Markt in Sneek en dan kun je alsnog je treetje van vier voor 15 euri aanschaffen.

Je kunt de opnames van dit geslaagde Liever-dood-dan-slaaf-Evenement komende vrijdag zien op Interessante Tijden TV. Een interview met Nordangård is te lezen op Indepen, en je kunt de basis voor dat verhaal al lezen in het artikel over zijn werk op Interessante Tijden.

Binnenkort ook verkrijgbaar via liever dood dan slaaf

Zijn nieuwe hardcover-uitgave van ‘Rockefeller, Controlling the Game’ (over de olie-industrie die de klimaatlobby optuigde) is binnenkort via onze webzijde Liever dood dan Slaaf te verkrijgen. De nieuwste editie van Interessante Tijden TV over Moderne Lelijkheid staat ook online, we houden het luchtig in toonzetting, al de zware kost zodat er toch wat te lachen valt:

  • Steun Interessante Tijden om meer van zulke evenementen te organiseren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *