Euro-Tsaar Ursula belooft halvering welvaart voor 2030

De Val van Europa, maar wel met WIFI en AI

De door Rothschild- en Nato-pion Emmanuel Macron voorgedragen nieuwe Euro-tsaar Ursula von der Leyen stelt een Europese klimaatwet in het vooruitzicht, 5 procentjes strenger dan de bij ons afgekondigde Klimaatwet. Daarmee is de Europese machtsovername door het bankwezen een feit, en ook de Nederlandse Klimaatwet onherroepelijk.

Het lijkt er zelfs op, dat men eerst wachtte tot ‘onze’ Klimaatwet er was doorgejast. Als het bij ons lukt, dan ook in andere landen. Zweden en Groot Brittannie (onder Tony Blair) hadden ook al zo’n Klimaatwet. Tony kreeg een lucratief baantje (2 miljoen pond per jaar) bij David Rockefeller’s JP Morgan Chase-bank kado. Misschien dat dit Mark Rutte ook wel wat leek?

Blair zijn opvolger David Cameron was vervolgens de voorzitter van het VN- panel van ‘Eminent Persons’ dat onder het mom van planeetje redden de totalitaire ecostaat moest invoeren (post 2015 development agenda), waaruit het Parijse klimaatverdrag (2015) en ook het Marrakech Immigratiepact volgde. (Global Compact)

Bootlegger Mark Rutte

Mislukking klimaatdoel is doel op zich
Wie belooft 55 % ‘CO2’ te ‘reduceren’ voor 2030, kondigt een totalitair regime aan dat de welvaart halveert. Zulke maatregelen kun je alleen in een Stalinistisch systeem doordrukken. Want met een Europa-brede halvering van het energieverbruik (die nog steeds vrijwel volledig fossiel is) in 10 jaar leg je logischerwijs de hele economie lam.

Zo lijkt het zwartste scenario dat wij (ik, Marcel Crok en Hajo Smit) bij de oprichting van Climategate.nl (oktober 2009) vreesden toch realiteit te gaan worden. Het voornemen alleen al, toont het failliet van Europese en nationale politiek. De mislukking van ‘klimaatdoelen’ lijkt het doel op zich, waar de pretentie al absurd is dat je via het brengen van Grote Offers even het weer ‘veilig’ maakt.

Zijn 1000 miljard euro niet ‘mensen op kosten jagen’?

Je kunt ‘het klimaat’ – zie Cartoonist Scott Adams– ook zien als de zondebok, waar iedere incompetente politicus haar falen als volksvertegenwoordiger op kan afwentelen.  Alles van terrorisme in Syrie tot een rups die eiken kaalvreet kun je ter afleiding aan ‘de klimaatverandering’ wijten, en dan lijk je nog heel begaan met de planeet ook.

Je kleedt met klimaatkolder, de strijd tegen hete lucht, een gebrek aan rede en verantwoordelijkheidsbesef nog positief in. Of een algeheel gebrek aan idee over wat ‘Europese Beschaving’ nog inhield.

Niet ‘links’ of ‘rechts’ maar dialectisch
De in politiek opzicht goed geïnformeerde Syp Wynia (ex Elsevier Weekblad) geeft op Cafe Weltschmerz een uitleg over de politieke vooruitzichten van Ursula, een acoliet van Angela Merkel. Alleen wijt hij de afkondiging van de Groene Heilstaat nog te zeer aan ‘links sentiment’, vanuit zijn seculier liberale achtergrond. Een beetje onzinnig, wanneer je onder een VVD-kabinet zo’n Klimaatwet krijgt opgedrongen, met prominente VVD’ers als hoofdrolspelers (Winsemius, Reibestein, Nijpels).

De Mammon werkt zowel links- als rechtsom.

De keurige Wynia houdt nog vast aan het ideaal/fantoom ‘democratie’ bestuurd door ‘gekozen politici’. Al kun je dat ook als lovenswaardig zien: dat je bepaalde beschavingsidealen wilt uitdragen. En illusies uit ‘De Verlichting’ alsof mensen zelfstandig hun mening vormen. In plaats van dat het stemvee van massamensen Harry Potter-stijl betoverd worden via dagelijkse minuut-tot-minuut- propaganda, dus via sociale besmetting.

Zie hoe de Club van Rome de klimaatkindsoldaatjes als Gretta en klimaatspijbelaars uitvond. Die kinderen weten niet wat ze doen, en dat geldt voor de meeste volwassenen. Met het subsidiebudget van milieupropaganda-clubs in Nederland, tenminste 200 miljoen euro per jaar heb je meer propagandamacht dan alle politieke partijen bij elkaar.

In andere Westerse landen is het even erg als hier:

Overal in de Westerse wereld is het even erg…tot klimaatkindsoldaten aan toe

Pensioenpotjes, vakantiegeld en spaargeld door Klimaattoilet
Zoals we al beschreven lijkt het er meer op dat de bancaire sector ‘het klimaat’ gebruikt om het wankelende financiele systeem met publieke investeringen overeind te houden. Dat daarbij burgerrechten, cultuur en de middenklasse volledig vernietigd moeten zal De Mammon worst zijn.

Trudy in Trier

Men is immers uit op 10 duizend miljard euro klimaatinvesteringen, zoals de DSGC-coalitie (Shell, Unilever) onder voorzitter JP Balkenende al bij de formatie van Rutte 3 aan Edith Schippers berichtte. Het spaarzame Nederland lijkt doelwit te zijn van de financiële elite, dankzij de gevulde pensioenpotten die ze bijvoorbeeld willen gebruiken om de wankele Deutsche Bank mee te stutten.

Vaste lezers weten dat we getuige zijn van de uitvoering van een gecoordineerde politieke strategie, opgezet vanuit Global Finance (bv de Rockefeller-dynastie met hun JP Morgan Chase-bank en Rothschild) en de Club van Rome sinds 1968. In het zwartste scenario zijn we dus in enkele jaren getuige van totale vernietiging van Europa haar middenklasse, de creatie van een klimaatproletariaat en een klimaatpotentaat van subsidie-elite.

Klimaat als afleiding van eigen moreel en bestuurlijk falen, uit een propagandablad der mainstream

Rabobank wil cashen op klimaatsubsidie-bonanza
Een andere afkondiging, die past in het ‘bankiers nemen de macht over’-scenario is dat Blended Finance-acoliet Wiebe Draijer zijn Rabobank al aankondigt dat ze ‘groen’ energiebedrijf Eneco willen opkopen. Met de Klimaatwet zal de waarde door publieke kapitaalinjecties van deze uitbater van windfarms en bomencrematoria als in Lage Weide verder toenemen.

Wat me bij de vraag brengt: op wiens naam staat de Rabobank eigenlijk geregistreerd, wie is ultimate beneficiary owner? Aandeelhouders? Ja VAN WIE ZIJN die banken eigenlijk? Wie/wat geeft ze het recht om met druk op de knop ex nihilio ‘waarde’ te maken en vernietigen als een Hindoegod Kali?

Net als Mao

Het was dankzij Wiebe Draijer als SER-lid met zijn SER Energieakkoord dat Eneco zich met publiek kapitaal kon opblazen. De ‘dealmaker’ voor milieuclubs (Natuur & Milieu) in dat 107 miljard publieke euro’s kostende Energie-dictaat uit 2013, was Ron Wit. Die kreeg vervolgens een lucratief baantje bij Eneco.

En die nam- het lijkt geheel zonder ironie- voor ‘De Energietransitie’ al een term van massamoordenaar Mao in de mond; De Grote Sprong Voorwaarts. Het zijn Interessante Tijden. Mijn advies is om van iedere dag welvaart te genieten die U en mij nog gegund is. Ik ga zo even croissantjes hamkaas knagen.

Trudy de Romeinse Leeuw

We kozen ter illustratie de restanten van het Romeinse amfitheater in Trier. We maken de (gecoordineerde) val van Europa mee, maar dan met WIFI. En conservatieve krachten zijn vooralsnog te zwak/verdeeld om tegenspel te bieden. Maar dat kun je ook als uitdaging zien; het appel aan U is nog nooit zo groot geweest om weer te bepalen wat ‘Beschaving’ ook maar weer was…

Waarop was de Europese beschaving gebouwd? Het onvermogen die vraag zinvol en kundig te beantwoorden, kan ook het antwoord zijn waarom men haar nu zo eenvoudig door het klimaattoilet spoelt.

Het schandknaapje van Pieter Winsemius, Mark Rutte is hier hoofdelijk verantwoordelijk bij invoering van de totalitaire Ecostaat. EnWinsemius is als Rockefeller-acoliet 1 van de ‘designers’ (zie Beyond Interdependence 1990) met Club van Rome-personeel. Rutte zal net als Tony Blair (bij JP Morgan Chase) wel een lucratief baantje krijgen, zoals voormalig Euro-tsaar Emannuel Barrosso ook bij Goldman Sachs op het pluche kwam.

Dus wat doet U wanneer U Mark Rutte voor de bumper krijgt? Bij welke bank krijgt Rutte zijn baantje als dank? Laten we gauw de bezem halen door dit incompetente, corrupte en leugenachtige zootje, en de verantwoordelijken hun welverdiende straf geven.

One Reply to “Euro-Tsaar Ursula belooft halvering welvaart voor 2030”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *