Anne de Groot (Windpark Fryslan) stuurt politie op mij af

Anne de Groot zijn rotzooi

Zojuist kreeg ik een telefoontje van wijkagent Joure-Lemmer Koffeman (06 316 488 93) die ‘met mij wil praten’ over ‘iets wat je op je site hebt geschreven’, waardoor Anne de Groot, de uitbater van Windpark Fryslan ‘zich bedreigd voelt’. Ik wil graag even juridische bijstand, wanneer ‘bedreigd voelen’ al afdoende is om meteen De Staat en De Sterke Arm op iemand af te sturen.

Op mijn voicemail staat ‘dat heeft te maken met deeehh… windmolens en wat je op je site hebt geschreven, zou je even willen terugbellen‘. De Staat tutoyeert, langs de weg zijn ze al even onfatsoenlijk op borden met ‘hou JE aan JE snelheid’: You Punk.

Het overtreden van natuurregels en het bouwen van energie-industrie in PKB-gebied de Waddenzee inclusief het verdampen van 1,2 miljard euro van werkende mensen met Staatsgeweld gestolen geld (subsidie) is dus GEEN bezoekje waard van Bromsnor. Maar de moderne politie maakt zich dus druk over kritische berichtgeving daarover. Zoals ze mensen die tegen het vernielen van hun omgeving in het geweer komen als ‘windmolenterrorist’ framen.

Met het schroot van Anne de Groot op de achtergrond

Ik heb niets strafbaars geschreven, hooguit een foto van Anne de Groot zijn woning genomen aan het Klutenpad 14 in Creil, en ‘m uitgedaagd tot overdenking van zijn handelen.

Een industriegebied zo groot als de stad Groningen, IN PKB-gebied Waddenzee

En vooruit, we zijn gewoon schrijver, prozaist die de grenzen aftasten. We laten ons hart spreken als Fries die om zijn Heitelan geeft.

Geen brave Hendrik die zich door De Macht der Lange Tenen laat intimideren. Al moet ik wel toegeven, dat dit DDR-achtige gedoe toch een naar gevoel geeft. Wanneer Anne de Groot gewoon zelf even belt, als een vent, in plaats van zich laf te verschuilen achter ‘het Systeem’ dat hem zijn subsidie-miljoenen verschaft. Zo laat hij zich wel kennen… Dat bevestigt mijn analyse over De Groot.

Verder is het ook niet verboden om je walging te uiten over de ecologische misdaden die iemand voor subsidie begaat. En wat mensen over Thierry Baudet in krant en op het web schrijven, tot doodsbedreiging aan toe of oproepen tot executie. Waarom mag dat dan wel? Waarom loopt de moordenaar van Pim Fortuyn al weer na 10 jaar vrij de marathon, met behoud van uitkering?

Het schroot van Anne de Groot

Is het niet buiten proporties om meteen politie-agenten te sturen wanneer iemand je subsidie-miljarden van kritische noot voorziet? Wel zien we hier hoe Nederland steeds meer tot totalitaire DDR ontwikkelt. Ik heb geen strafbaar feit gepleegd, noch is er enige reden zo’n agent te moeten ontvangen. Ik stelde dan ook dat het wel DDR lijkt en ik niet meewerk. Dus legde de hoorn er op.

Een gesprek met een agent is louter bedoeld mij te intimideren. Dat ze je in de gaten houden. Die overbewapende borderline-cowboys kunnen enkel zinnetjes herhalen die ze op de politieschool leerden. Die staan zover af van de degelijke ouderwetse Fryske agent, nuchter uit 1 stuk waarmee je samen boeven zou vangen.

Zie in dat verband ook het opgefokte ventje dat mij in prive-tijd een bekeuring van 250 euro aansmeerde om op zijn vriendin indruk te maken. En reken maar niet dat bezwaar maken bij het al even corrupte OM (lees ‘het OM in de Fout’ van Ton Derksen)iets uithaalt…

…een offshore-wiek weegt al snel 30 ton, dus Windpark Fryslan genereert 8900 ton turbineblad-afval

Dus neen, dank U.

En nee, nee en nog eens nee. Over mijn dode lijk zal ik mijn recht op vrije expressie opgeven, dat grondrecht waar generaties eeuwen voor ons voor hebben gevochten. Wie denken die ‘duurzamen’ wel dat ze zijn? Mocht de politie hier alsnog met geweld zich toegang verschaffen, dat levert vooral sappige details op voor mijn boek over de vorming van een Orwelliaanse staat. De Oligarchie Nederland BV, Nigeria aan de Noordzee.

Wanneer ik bij Facebook een klacht wil indienen werkt de functie zogenaamd niet…

Zoals reeds vermeld: het is slechts een kwestie van tijd dat ze Interessante Tijden uit de lucht halen. Het gaat hier om subsidie-miljarden, wat is de vrije expressie van 1 kritische wetenschapsjournalist dan waard? Dan gaan we weer ondergronds met stenciltjes verder 🙂

 • zoals altijd, like en deel dit bericht op je tijdlijn. Uw Rechtse Hippie is al van Facebook geblokkeerd wegens ‘aanstootgevende berichten’ die ‘emotionele schade’ zouden geven aan de milieumaffia en haar acolieten. 

Ondertussen zien we dat Bromsnor BV meer dan genoeg heeft aan eigen interne problemen, zoals we al dachten:

Dat past precies bij het beeld dat we van modern Nederland zien ontstaan; dat van een corrupte bananenrepubliek, Nigeria aan de Noordzee. Verzet tegen deze overheid- werktuig van privaat belang- is dus niets dan je burgerplicht.

Op 19 augustus dient ook mijn Wob-zaak bij de Raad van State inzake de Waddenoligarchie. Daar zal ik ten overstaan van de Raadsheren en die D66-bedrijfslobbyist als baas, Thom de Graaf mijn vertrouwen in de rechtstaat de wacht aan zeggen. Er is een enorme schoonmaak nodig in het publiek bestel, inclusief de eliminatie van al die adviescommissies, raden en buitenparlementaire onderonsjes die privaat gewin faciliteren op publieke kosten.

De lobbycratie en netwerkcorruptie moet uitgeroeid, opdat we niet verder afglijden.

Sandor Gaastra, baas van Meindert Smallenbroek en subsidiegever aan Anne de Groot

 • update: we ontdekten inmiddels ook dat de Directeur Generaal Klimaat, Sandor Gaastra eerder hoofd van de politie was als Directeur Generaal Politie bij Veiligheid en Justitie. Hij is de baas van klimaat-ambtenaar Meindert Smallenbroek, die Anne de Groot aan zijn vergunning hielp in Natura 2000 en PKB-gebied de Waddenzee, inclusief de 1,2 miljard euro SDE+-subsidies in het verschiet.  De lijntjes en lontjes zijn kort bij die klimazi’s.
 • waarom ze mij steeds blokkeren van Facebook: ik noem namen, adressen en rugnummers van mensen die gewend zijn zich achter ‘het systeem’ te verschuilen. Maar deze mensen zijn PERSOONLIJK verantwoordelijk voor de uitholling van de voormalige democratie en rechtstaat Nederland, het faillissement van de middenstand en onze vrijheid door de Klimaatwet, en hun namen staan in het Grote Boek.

10 Replies to “Anne de Groot (Windpark Fryslan) stuurt politie op mij af”

  1. Ik heb z’n nummer er even bij vermeld, iedere volger van mij kan zelf testen of ’t een authentieke bromsnor is. Die politie kan zo corrupt zijn als de tierelier. Zie hoe ze via intimidatie en inbraak een bevriende visser al het ziekenhuis in treiterden. Ze pikken de dwarsliggers er nu actief uit om in het stemvee enkel de schapen over te houden.

   Nederland is steeds meer een corrupt bananenland, en dit is nog maar het begin, vrees ik…

 1. Wat een afgang voor Nederland, dit is zo bizar dat zou je tot voor kort niet voor mogelijk zou hebben gehouden. Nederland vergaat is zijn eigen afvoerputje en daarmee eeuwen van strijd voor soevereiniteit waar hebben hardwerkende mensen dit aan verdient. Aan de lafheid van bestuurders niemand neemt nog verantwoording voor zijn eigen daden zoals meneer de groot.

 2. “De politie” is een privaatrechtelijke organisatie en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, in begrijpelijk nederlands: het is gewoon een bedrijf (en het is geen overheid !!). Een medewerker van een bedrijf kan alleen dan van iemand iets eisen wanneer er sprake is van een contract. Dat kan ook een mondelingen toezegging zijn. Wanneer een agent vraagt: begrijpt u dat, dan nooit “Ja” antwoorden. Beter is: geen idee waar u het over heeft. Feitelijk is een agent volledig machteloos, wanneer u geen “contract” met de politie heeft. Geeft te denken nietwaar.

 3. Het ‘nare gevoel’ ken ik, Rypke. Het is toch bij de wilde Konijnen af hoe ‘Waakzaam & Dienstbaar’ de belangen van de Grootverpesters van Nederland beschermt. Je weet, dat ik op basis van bijelkaar gesjoemelde ‘Processen-verbaal’ van meinedige BOA’s van #Natuurmonumenten door een bobo van het Ministerie van Veiligheid & Justitie als een (citaat) “gevaar voor mijzelf en de openbare orde” werd bestempeld. Dat alle volgende Politie- en Justitie-Bronobo’s vervolgens juridisch stof hapten, doet aan het ‘nare gevoel’ weinig af. Nigeria aan de Noordzee – jouw woorden! Triest!

  1. @Hans

   Door oa Korpschef Barendse, die liefst 180 duizend euro per jaar aan salaris binnenharkt

   En dit doen ze louter om je te intimideren, terwijl ze niets wettelijks hebben, maar je ziet: ze proberen alvast wat te vinden om je het werken onmogelijk te maken.

 4. Jaja, ik heb het bewuste werk van je ook gelezen en met alle respect, ik dacht; “die is zijn grens aan het ontdekken”.
  Ik raak ook gefrustreerd van alsmaar proteststukjes schrijven, en voel me soms een lafaard.
  Jij maakt er nog mooie foto’s bij, hele mooie, heb er een als achtergrond op mijn bureaublad.
  “Troubadour denk ik dan, wat ben je toch een lafaard”, denk ik dan. Laat er eens eentje opstijgen, zo’n molen. Vaar erheen met een tien millimeter boor en een fles propaan. Niet om ze uit te schakelen maar om te laten zien dat we niet alleen lafaards zijn die hun kritiek slechts weten af te wisselen met bier drinken en masturberen. Dat we best aandacht kunnen krijgen, als we dat willen, afdwingen desnoods.
  Maar jij moet behouden blijven, je pen is zeldzaam scherp en goed gedimensioneerd.
  Zo’n verzetskrantje, ik ben erop geabonneerd, ach, dat is het ook niet.
  Hoop nog veel van je te mogen lezen!

 5. We zullen morgen eens even bellen. Eens horen of en hoe deze diender de telefoon opneemt. Ik stelde ooit eens een serieuze vraag aan een wijkagent over een kwestie waar hij zich totaal niet mee te bemoeien had. Het commentaar? “Meneer, ik praat niet meer met u!! U bent veel te geleerd voor mij!!”. En hij liep weg. Ik dacht hoor ik dit goed? Edoch omstanders bevestigden mij zijn uitspraak. Waarvan akte.
  Ik krijg er nog steeds een glimlach van. Nadat ik hierover mijn verbazing had uitgesproken bij zijn collega’s werd meneer enige weken later overgeplaatst en ingeruild voor een prima vent. Die zijn er gelukkig ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *