EMK-petitie tegen vernietiging Noordzee door wind-oligarchie

Teken HIER de petitie van onze visserij-broeders in het goede

Onze broeders in het goede van visserij-actieclub EMK zijn een nieuwe petitie-actie gestart tegen de duizenden windturbines die de beste visgrond op de Noordzee bezetten. Dus boeren, burgers en buitenlui, verenigt U en steun ze. Bedenk dat voedselvoorziening met verse vis uit eigen zee toch van groter publiek nut is, dan honderden miljarden euro’s subsidie door het klimaattoilet spoelen.

Lees ook ‘Warme Aarde, Koel Hoofd’ van Simon Rozendaal (Atlas Contact 2019), Simon zet de waanzin van Energietransitie-gedram op een rij, zoals we dat al in ettelijke blogs beschreven en in het boek ‘Ecomodernisme, het Nieuwe Denken over Groen en Groei (Nieuw Amsterdam 2017), maar dan nog veel meer Jip en Janneke.

Uit zijn boek haalde ik de prachtige vergelijking ‘de bruinvis is even groot en zwaar als een hobbit’ uit. Al is het Banaan Equivalent Dosis (BED) ook prachtig om met bananen eten het stralingsrisico van kernafval te duiden.

BIj Kap Arkona verschijnen Giga-windfarms waarvan de ‘Verlichte’ Westerse heidenen geloven dat die de zeespiegel keren

Mentor in wetenschapsjournalistiek Simon kan complexe zaken met een bijna speelse moeiteloosheid op bijna kinderniveau uitleggen.

Energiedichtheid (veel te laag) dames en heren, daarom werkt ‘duurzaam’ niet, zoals we jaren terug al op Climategate.nl schreven en ook hier. Je hebt een factor 200 of meer aan oppervlak nodig (voor ingewijden: Vaclav Smil zijn werk) ten opzichte van gas en kernenergie. Daarnaast geeft ‘duurzame’ energie tonnen toxisch afval, of dat nu de generator met een ton zeldzame aarde metalen is, of de composiet-bladen.

Steun liever onze Noordzeevissers, die gevaren trotseren om ons vers zeevoedsel te brengen…

Net als die spaarlamp van Greenpeace, die vol giftig kwik zit, ‘duurzame’ energie s de grootste leugen en miskleun uit de ingenieurs-geschiedenis. Je kunt drammen en stellen dat je NU beslist ‘iets’ wilt doen. Dan nog: wanneer het 15 jaar zou duren om twee 1500 MW kerncentrales te bouwen en in gebruik te nemen.

Dan gaat direct evenveel fossielloos en STABIEL vermogen online, als wat die wiebelturbines bij elkaar produceren uit het Energieakkoord (6Gieg Wiebelstroom).

Heroische opmars EMK tegen de door de Amerikanen in de EU geforceerde aanlandplicht

Met een petitie op internet kom je er natuurlijk niet in de Oligarchie Nederland BV, die voormalige democratie. Wanneer je verwachting is dat ‘de gekozen politicus’ de macht heeft en dat die iets kan doen, dat sprookje waarmee oude media ons in slaap sussen.

Zoals je ook bij de Chinese Communistische Partij geen kans zou maken met een internet-actie. Aanvulling met keiharde actie is ook nodig, vergeleken met het protest van die student op het Plein van de Hemelse Vrede.

Maar toch, het gebaar van steun is alvast op zijn plaats. Voor de ‘Hearts and Minds’ van het Nederlands publiek is het goed… Dat de door media gehersenspoelden niet denken ‘wat is die gek/extreem’.

EMK-spandoek

EMK-actie in Amsterdam; de kotterbroeders die Recht door Zee zijn

Onze vissers en hun families vertegenwoordigen nog het Oude Holland, dat Nederland waarvan we houden.  Mensen die nog ECHT zijn, in contrast met  de wandelende leugen van het Partijkartel en de milieuclubs die zij subsidieren. Normale familiemensen, niet van die narcistisch-liberale leugenfabrieken.

Hond in EMK-tshirt bij de jongste generatie vissers

EMK heeft de GVB-pont veroverd met vlaggen

Het overhaast doordrammen van een ‘energietransitie’ – het door het klimaattoilet spoelen van subsidies- heeft geen zin wanneer je de juiste middelen nog niet hebt. Investeren in bijvoorbeeld het onderzoek naar Thoriumcentrales is weer wel ‘Bang for Buck’.

Noordzee 2030 van ambtenaren Ton IJlstra en Wim van Urk, het programma wordt nu door Jacques Wallage (PvdA) voorgezeten

De Regering Liegt
Er is verder geen enkel publiek nut om de windmolenindustrie met campagne-subsidies van honderden miljoenen euro’s per jaar te stutten via clubs van lobbycollectief de Groene 11. We hoeven die schatrijke actie-miljonairs van de PvdA-of-erger niet ook nog eens publiek te belonen voor hun eenzijdige agitprop.  Waar de Postcode Loterij ze al honderden miljoenen geeft.

De nieuwe ECHTE milieubeweging, dat zijn de vissers en iedereen die voor de eigen leefomgeving opkomt tegen de kleptocratische oligarchie van bankierschandknaapje Rutte. Die oligarchie wordt nu op de Noordzee geleid door kartelpoliticus Jacques Wallage (PvdA) als voorzitter van het Noordzee 2030 programma. De Zoute variant op 2030 Agenda van de globalisme-fascisten.

Nota Noordzee 2016-2021 Een groot zandwinning- en windenergiegebied, met ‘groen’ als gebied waar visserij wordt beperkt. Visserijbeperking werd synoniem gemaakt met natuurbescherming dankzij overheid en door de overheid betaalde milieuclubs

Die vertegenwoordigen het corrupte Kartel, Wallage incluis. Dankzij de Commissie Wallage (2001) werd het normaal dat de overheid verkopers in dienst neemt, die in plaats van waarheidsgetrouwe voorlichting ons leugens verkopen, als vorm van beleids-massage.

Zeker PvdA!

Al 18 jaar terug voorspelde ik toen dat we een Maoïstische heilstaat zouden krijgen, mijn journalistieke scriptie ‘De Regering Liegt’ had Mao op de voorkant. Helaas heb ik bijna altijd gelijk, al loopt de sociale bevestiging wel eens wat jaartjes achter bij die constatering. Mensen denken te traag en te goed van zichzelf, dat is ’t punt vaak een beetje

Alweer gelogen

Zie hier ook dit persbericht van de beleidsverkopers van onze leugenachtige en corrupte overheid. Weer liegen dat ze in ‘huishoudens’ energie leveren, en waarschijnlijk blazen ze ook de opbrengst weer op. Want wat is 760 MW opgesteld vermogen nu, op de 30 000 MW opgesteld vermogen (vooral fossiel) die al staat?

Dat is een toevoeging van 2,5 procent.

Als je beweert daarmee 1 miljoen huishoudens te voorzien, dan toon je hooguit dat bijbouwen van reeds ijdel in gebruik staand vermogen nu al overbodig is. Want volgens die redenering (opgesteld vermogen levert x aantal huishoudens) zou je dan ook 40 maal 8 miljoen =  320 miljoen huishoudens met het reeds opgestelde vermogen (30 Gieg) van Nederland voorzien. Oftewel de gehele Europese Unie.

Eerst beleidsverkoper, nu Post-uitverkoper en Noordzee-verkoper

Want Nederland heeft maar 8 miljoen huishoudens (met 3 miljoen eenpitters als ik). Alleen al met het Energieakkoord wil onze leugenachtige en corrupte overheid ZES GIEG bijbouwen op de Noordzee. Wat zou betekenen dat die 8 miljoen al – ZONDER EXTRA KLIMAATAKKOORD- van wiebelstroom konden worden voorzien.

Als dus de redenering klopt ‘dat is zoveel stroom als 1 miljoen huishoudens gebruiken’.  Terwijl die bewering van RIjksoverheid.nl dus een keiharde leugen is. Een overheid die tegen ons liegt, daaraan zijn wij niets verschuldigd. Die is onze vijand.

One Reply to “EMK-petitie tegen vernietiging Noordzee door wind-oligarchie”

  1. Toen ik eergisteravond op omroep Zeeland hoorde van de actie heb ik maar gelijk getekend en wat mails met de link verzonden. We zijn inderdaad opgescheept met een leugenachtige overheid die gewoon doet waar ze zin in hebben. Soms denk ik wel eens dat ze massaal aan de drugs zijn daar in den Haag. Een wet om mensen te dwingen van het gas af te gaan is in voorbereiding, niet voor niets is het referendum afgeschaft, ze zijn sluw en kwaadaardig. Maar laat je niet verleiden Rypke tot uitspraken en daden waarmee ze je voor de rechter kunnen dagen, dan hebben ze je namelijk precies waar ze willen en maken ze je monddood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *