SER, ASR, LNV, LTO, Rabo, boerenbloedzuigers

De gezelligste straat van Nederland!

Nederland vervalt in steeds groter tempo tot maffiastaat waarin ‘privaat gewin op publieke kosten’ regel wordt (2030 Agenda)  Al noemen ze ‘corruptie’ tegenwoordig ‘duurzaamheid’. Je kunt een verdere uitdieping nu zien in Blue Tiger Media haar ‘Boerenjournaal’ , over de grondpolitiek van banken en hun lakeien bij LNV, LTO en de SER die achter de opgeblazen ‘stikstofcrisis’ zit.

Veerman is bestuurder bij groot-financier anti-visserijclubs. Redt Veerman de visserij? 🙂

Zo schreven we al over Cees Veerman (ex-LNV, nu Postcode Loterij en Groenfonds) Kick van der Pol, de CEO van ASR, de grootste boerengrondbezitter met bijna 40.000 hectare, die als Commissaris van de Postcode Loterij tegelijk de boerenstand met zijn milieuclubs uit bedrijf pest, samen met Dick van den Oever, afkomstig van Rabofarm.

Van den Oever schreven we ook al over (op de FB-pagina), die is tegelijk de ‘mol’ van ASR bij de Federatie Particulier Grondbezit, de eigenaren van landgoederen.

Het loont voor ASR om het milieuvuurtje op te stoken met gebruik van Loterijmiljoenen aan clubs als Natuurmonumenten. Clubs die dat geld aanwenden voor boerenhaat-campagnes, die hen via fosfaatrechtenhandel aan lastenverzwaring helpen, en die de grondprijzen helpen opdrijven. Ook doordat zij met publiek geld opgekochte marginale grond uit naam van ‘nieuwe natuur’ uit productie nemen.

15 miljoen euro Postcode Loterij geld voor boertje pesten, van Kick van der Pol (ASR) als Postcode Loterij-commissaris

Want door milieuregeldruk moeten boeren zich in de schulden steken voor nieuwe milieuregelproof-stallen. Als ze geen geld hebben voor die investering, maar wel grond? Dan staat ASR klaar met open armen en een kop koffie, vol warm menselijk begrip, om die grond over te kopen voor ‘stal-kapitaal’. Waarna ze de boer tot pachter reduceren die aan de nukken van de pachter is overgeleverd.

Zoals we dat ook bij de garnalenvisserij zien, waar P&P (eigenaar Heiploeg) als monopolist en kartelbedrijf de zelfde rol vervult. Die dwingt familiebedrijfjes van vissers in Op Hoop van Zegen-constructie  met medeweten en goedkeuren van onze leugenachtige corrupte overheid. Sterker nog, een oud LNV-topambtenaar is hun lobbyist (Gerard van B.)

Zie de uitleg door Broeder in het Goede Tom Zwitser op Blue Tiger Media over ‘de gezelligste straat van Nederland’, de Bezuidenhoutse Weg waar ook de Sociaal Economische Raad (SER) zit, met de VNO-NCW. En een nog veel betere uitdieping bij Blue Tiger media over de wijze waarop de SER is georganiseerd met ‘kroonlid’ (door het Koningshuis benoemd) Ed Nijpels, en Rabobankier Wiebe Draijer, door mij als ‘Raad van Goddelozen‘ getypeerd hier afgelopen week.

Vooral schokkend is de rol die de Europese Unie en banken nu spelen in de Oekraïne bij de opkoop van boerengrond voor intensieve boerenbedrijven. Opdat onze boeren wel uit bedrijf kunnen, want Mark Rutte de Corrupte en z’n VNO-NCW-cowboys willen van ons immers een Tristatecity maken, een globalisme-hub.

Nog niet vermeld, maar goed uitgezocht door Blue Tiger: het UWV betaalt SER-leden uit werkeloosheidsgelden, 15 miljoen euro publiek geld per jaar kosten die SER-lobbyisten voor privaat belang op publieke kosten.. De Koninklijke Oligarchie, alleen op Interessante Tijden en nu dus bij Blue Tiger Media leer je hoe dit corrupte zootje in elkaar steekt.

Wie het nog niet had gezien, zie ook mijn uitleg over deze kartelcorruptie in de visserij, en de relatie met de klimaatmaffia. We noemden onze Bananenmonarchie al wel de Koninklijke Oli(e)chargie.

Bij deze willen we ook even steun betuigen aan Robert Jensen, die ook vaak de ‘keutel bij het schone eind’ heeft, en die hier een speech van Windvaan Rutte toont, waarin hij toegeeft wat we al zeiden….Patriotten verenigt U, laten wij al deze mensen ter verantwoording roepen. Opdat zij op Bijltjesdag niet nog een bonus krijgen maar het Verdiende Loon!

Bijltjesdag zal komen voor de parasieten van het globalisme, en hun namen staan in Het Grote Boek.

Met dank aan ASR-topman Kick van der Pol en Cees Veerman

Een overkoepelende oorzaak is natuurlijk het wegvallen van het christendom. Zonder God is er geen objectieve moraal, maar ook geen samenbindende factor waardoor mensen zich tegen de Duivel kunnen verweren. Of je dat nu metaforisch leest of niet, maakt niet uit: zo werkt de wereld gewoon.

Dus lees morgen vooral ook de zondagspreek over Psalm 22 (“Mijn God waarom hebt U mij verlaten’) bij uw Studiecentrum voor Natuurlijke Historie en de Menselijke Natuur: Interessante Tijden. Want dat zijn het!

Tot slot van dit slot: in januari schreef ik al in de ‘Ken Uw Vijand’-week over de nieuwe ‘rechts’-opvatting (Reflexive Law) en haar bijbehorende bestuurlijke opvatting (Governance) buiten Wet en Recht om, die ze met de sinds 2013 in bij de KVK-geregistreerde SER (en andere ngo’s op publieke payroll) nu invoeren. Dus mocht je voor vandaag niet al met informatie overvoerd zijn. Dan kan dat stuk er ook nog wel bij.

4 Replies to “SER, ASR, LNV, LTO, Rabo, boerenbloedzuigers”

 1. Beste allen. Maandag gaan we praten met Johannes Kramer maar er zullen geen enkele afspraak gemaakt gaan worden.
  Daar zijn twee belangrijke redenen voor.
  Ten eerste ontkent Kramer volledig de kern van het probleem : de onjuiste stikstof metingen van het RIVM en de absurd hoge waarden die Nederland hanteert t.o.v. het buitenland. Kramer heeft er alle belang bij dat de schuld volledig op het bordje van de boeren blijft. Zijn grote opdrachtgever is nl. het Fryske Gea. Nog nooit was er een kans om zo makkelijk aan gratis “natuur” gronden te komen.
  Hij gaat ons maandag een schuldgevoel aanpraten voor al die kleine bouwbedrijven etc die hun werk aan het verdampen is. Dus niet meneer Kramer !!! Er wordt door van alles en iedereen keihard gewerkt om deze situatie recht te trekken. Zie b.v. CDA EP. Daar is het wachten op.
  Tweede reden om nu geen afspraken te maken is het spoeddebat dat is aangevraagd over het optreden van Kramer. Een handtekening zetten zonder het hoogste orgaan (de Staten in dit geval) daarin te kennen, is een politieke doodzone. Eerst woensdag maar afwachten of Kramer überhaupt nog wel de persoon is waar wij afspraken mee moeten maken.
  Dus inzet maandag is wel praten, voorlopig geen afspraken. Tijd is onze grote vriend op het moment. Ik heb al 5 boeren gevonden die maandag gaan deelnemen aan het gesprek, maar onder geen geding wordt er een handtekening gezet en/of afspraken gemaakt. Heb vertrouwen!

 2. 100.000 ha is wel 10 000 ha in Friesland. Dus als je het landelijk ongekend ook minstens 100.000 koeien minder. Uitkoop bedrijven onder de noemer van stikstof. Gaat om bedrijven nabij natura 2000. Dus de grond wordt natuur. En de fosfaat verdwijnt
  Zoveel grond afpakken en naar de Fryske Gea geven
  Mijn tegen argument. Geef het aan de agrarische collectieven!
  Die kunnen dat beheer prima uitvoeren.
  Ex wur wetenschapper Theo vogelsang is op dit moment spin in het web aangaande natuur belangen Fryske Gea
  Bouwvakker die thuis komen te zitten valt ook wel mee. Als je alle Polen die nu in de bouw en aan de glasvezel naar huis stuurt. Is er nog wel werk voor de fryzen.

 3. http://edepot.wur.nl/410819
  Het is zelfs 15000 ha bos in Fryslân.
  Zet die bomen maar op de zombie natuur grond. Dan kan ik er mee leven.
  Wat vogelbescherming in onderstaande artikel zegt. Daar kunnen de agrarische natuur verenigingen wel wat mee. Ook wel de agrarische collectieven genoemd.
  Dit is een voortvloeisel van Dijksma. Eerder kregen boeren vogeltje land subsidie van het rijk. Maar dat vonden grote spelers al NM en SBB niet zo leuk. Dus hat men een list bedacht. Alle boeren moesten als ze aanspraak wilden maken op een vergoeding voor natuurbeheer lid zijn van een vereniging. En die vereniging moest dan minstens een omzet van 1 miljoen hebben . Dat heeft heel wat zweer gekost om dat te regelen. Maar nu hebben we dus wel de agrarische collectieve. Plan mislukt. Dus nu gaat men verder om nog meer grond te stelen.http://edepot.wur.nl/404129

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *