George Orwell (1948) voorspelde mentaliteit ‘Politie’/ME

Precies zoals de moderne politie met haar romeo’s werkt

We sluiten deze week in het teken van politiegeweld af met de door George Orwell op BBC4 gedane voorspelling, op zijn sterfbed in 1948: ‘Als je een glimp wilt van de wereld in de toekomst, stel je dan een laars voor die op een menselijk gezicht stampt, voor eeuwig.’ Dus gaan we in dit zaterdagverhaal met Totalitair Reisbureau Interessante Tijden op stap.

Doorgesnoven Hooligans (Politie) slaan in op de weerloze Tim Verbuist waarin hun hond de tanden zet

Orwell voorspelt precies de mentaliteit van de moderne ontzielde Politie, die lust heeft aan het gevoel van macht en overwinning op weerloze vrijheidsdemonstranten.

Zoals de gemolesteerde Tim Verbuist en de levenslang door vier Romeo’s (staatsterreur in burger) verminkte Thomas Post.

Niet voor niets begonnen we enkele jaren terug al met de serie George Orwell in de Polder, toegespitst op de Klimaatwet van de Klimaatsocialistische Partij KLIMSOC, de Fusiepartij van VVD, D66, CDA, PvdA, CU, waarin de FvD van Baudet reeds is verboden. Niet voor niets moet Baudet wel op het bureau Emmeloord komen vanwege de ‘anderhalvemeter-regel’ maar knuffelende Kaag niet bij haar gefixte verkiezingszege.

Klimaat Socialistische Partij Nederland, fusie van VVD, CU, CDA, Groen Links, PvdA en D66

De komende jaren krijg je nog een eindeloze reeks Thierry-picking in hun gecontroleerde pers, tot ze de FvD weer op de knieen dwingen. Ze gaan ook de socialemedia-kanalen van FvD verder afknijpen. George Orwell in de Polder vindt voor je ogen plaatst, net als de door Orwell voorspelde ontzieling van de maatschappij die in 1943 ook al door CS Lewis was voorspeld in ‘De Afschaffing van de Mens’.

Het is dus niet zo dat we nooit zijn gewaarschuwd. Ook John F Kennedy waarschuwde al voor de machinaties achter de schermen. Vanuit christologisch perspectief kun je ‘Het Kwaad’, het satanisch slechte ook eenvoudig duiden. De ontkerstening heeft misschien wel als hoofd-effect dat mensen leerden dat ‘het kwaad’ als verleidend vergif (genieten van macht, sadisme) niet zou bestaan.

De hoogste baas van de Politie: maak mensen chantabel en dan zijn ze kneedbaar…

Orwell legde nog uit dat mensen alleen nog emoties overhouden als winnen/verliezen, angst en vernedering. Precies ook de rij van 6 emoties die de spindoctoring volgens Edward Bernays zou gebruiken, afgelopen week besproken.

De Nederlandse media hebben geen excuses meer. Overal ligt de waarheid op straat, en toch blijven ze manipuleren en liegen uit zelfbehoud, de zelfde bangmakerij herhalen van de zelfde selectie persbureaus.

Wat Tom en ondergetekende beschreven in de 17 SDG-filmpjes over de 2030 Agenda (afschaffing eigendom, afschaffing vrijheid), en nog eens samenvatten in de Epoque 11, dat is nu ook op  Yoga-rustige toon in 1 uurtje samengevat op deze video. Keurig gedaan, prettig te kijken.

Kijk nog snel voordat Youtube de video verwijdert, zoals ze ook al het interview door Flavio Pasquino met Wybren van Haga (FvD) na de gefixte verkiezingen verwijderden. (ik ken – net als bij ‘corona’- niemand die iemand kent die iemand kent die D66 stemde: U wel?)

Praalgraf Reinhard Mohn (2009) in Gutersloh

Voor ons is het vanaf minuut 20 interessant, want precies waarover we al schreven: De mediaconcentratie en de rol van Bertelsmann in Gutersloh (eigenaar RTL, dus de pulp van EditieNL) als 1 van de 9 grootste mediabedrijven ter wereld... Dus dat je overal het zelfde nieuws- vaak in exact de zelfde bewoordingen krijgt…

Van alle kanten van Robert Jensen en Flavio Pasquino tot nu dus ook dit kanaal, kun je zonder allerlei onverifieerbare uitzinnigheden dus het verhaal van de macht achter de macht begrijpen. Macht die zichzelf in stand houdt door onderlinge chantage.

De Wewelsburg als punt van een speer

Totalitair Reisbureau Interessante Tijden
Omdat we op zaterdag altijd reisverhalen leveren: reis nog eens mee naar Gutersloh waar het Bertelsmann-imperium is gevestigd, van de gerehabiliteerd nazi-familie Mohn.

En reis mee naar de Wewelsburg waar Heinrich Himmler zijn Schutz-Staffel trainde, en hoe de nazi-laarsafdruk de zelfde is als de laarsafdruk die de klimazi’s Rutte en Kaag in ons gezicht planten voor hun meesters.

(zelfde levensruimte-concept en ‘strijd om het bestaan’-idee van oa Thomas Malthus)

Carinhall

Of reis mee naar het jachtslot van Hermann Goering op de Schorfheide, de Carinhall en de verslaving aan ‘macht’.

Of reis mee naar de Bunkers van Dolfie H,  tegenover magische berg de Untersberg, onder de Obersalzberg, en het Adelaarsnest.

Wanneer je (met een klein clubje onderzoekers, die op hun beurt werden voorgegaan door een even klein clubje) 10 jaar eerder voorziet dan anderen wat er aankomt, dan kan dat ontmoedigend zijn. Over 10 jaar ziet de meute dus pas, wat steeds meer wakkere mensen nu al voorzien omdat het nu open en bloot op straat ligt.

…bunker Hitler onder Obersalzberg

Glijdende schaal naar beneden
Nu is het nog niet zo erg als toen, maar de glijdende schaal is ingezet, zichtbaar voor iedereen inclusief oud-agenten bij de politie. Dat je met sirens de achtervolging inzet omdat je iemand om 10 over 9 (na de avondklok ziet rijden.

Toen ik vorig jaar door 3 Borderlinecowboys in eigen huis tegen de grond werd gesmeten, en in veel te strak aangetrokken boeien naar de cel in Leeuwarden werd afgevoerd. Ze genoten er van, om mij even een lesje te leren omdat ik niet meewilde. Want ik wist niet wie ik ‘bedreigd’ zou hebben.

Karel Smouter van NRC Handelsblad wist het eerder dan ik, en die kon die misbruiker van een publieke functie ook telefonisch bereiken..

Romeo tussen publiek demonstratie Berlijn die mensen uitpikt voor de ME om te molesteren/arresteren

Ik schrijf over ambtsmisbruik voor persoonlijke, commerciële en politieke doelen. Als burger sta je altijd met twee nul bij de rechter achter, omdat een ambtenaar vanwege de ambtseed meer wordt geloofd, EN omdat zij voor de wet meer gelijk zijn dan anderen. En omdat die juridische gokkast van D66 (‘het recht’) een zelfde machinatie-machine van de macht is, uitzonderingen bevestigen de regel.

Toen ik vervolgens werd verhoord, toen kenden de twee agenten die mij verhoorden George Orwell niet.

Epoque 5, september 2019

Ze konden zijn naam al niet eens spellen, zodat ik voor het opstellen van mijn verklaring maar zelf het toetsenbord ter hand nam. De degeneratie van het onderwijs…Het is geen toeval. Je bevolking en gezagsdragers bang, dom en liefst ook ge-agiteerd houden zodat ze hun menselijkheid vergeten.

Breng ze in een lager bewustzijn, en plots kunnen ze alleen nog horizontaal denken, in ‘jij-versus-mij’. In competitie, in plaats van ook symbiose.

Darwin’s Dangerous Idea

Een sleutel-publicatie om de moderne ‘elite’ te begrijpen is ‘Het ontstaan van soorten’ (in de strijd om het bestaan) van Charles Darwin. Alsof enkel competitie de variatie in leven zou verklaren. En alsof moraal een eigenschap van materie zou kunnen zijn (het materialisme, naturalisme)

Terwijl natuur (ook) van symbiose aan elkaar hangt. In mijn boek over de Natuur van Friezen komt dat strijd-aspect in hoofdstuk 3 naar voren, terwijl de symbiose in hoofdstuk 4 zijn beslag krijgt.

Maar lees alsnog dus ook de sleutelroman 1984 (big brother) van George Orwell. Hij wist hoe de materialistische technocraten- elite dacht. Je kunt de DDR, het Bolsjewisme in Rusland, het nazi-imperium maar ook de managerial revolution die in het Westen ons tot consumptie-verslaafden maakte zien als oefeningen, wetenschappelijke tests hoe je mensen manipuleert, controleert.

Orwell voorzag goed hoe de mondiale elite dacht

Oefenen voor het echte werk op mondiaal niveau als de techniek eindelijk ver genoeg is.

Eerst willen ze ieder mens afzonderlijk onder controle in het collectief. Vervolgens willen ze ons dan allemaal uitroeien, precies zoals Stalin en Mao al deden via hongersnood. Het principe van Omvolking (Marrakech) is ook al door Stalin gepraktiseerd, verdeel en heers.

Andermaal, vanuit christologisch perspectief is dit standaard-theologie. Wie is de heerser der wereld? Verwar ‘beperkt voorstellingsvermogen’ dus niet met ‘nuchterheid’ en acteer.

Geniet tegelijk van ieder moment in liefde, samenzijn, en vrijheid die je nog is gegund. Elke levens-minuut is even waardevol. Verveling is een zonde.

Mohn Media van Reinhard Mohn

Dit is de tijd van Openbaring. (Apocalypse) Letterlijk, het verborgene komt aan alle kanten open en bloot op straat te liggen. En dat zeg ik niet omdat ik daar zo graag in WIL geloven. Het liefste zou je willen dat dit niet waar is. Want vanaf nu worden de verschrikkingen, onderdrukking, geweldpleging tegen weerlozen, de normalisatie van leugens, tirannie en uitzuiging dus enkel erger.

Dit jaar zullen ze me nog de cel in gooien, omdat je de harde waarheid zegt met het schelle geluid. Tegelijk zul je steeds meer aanvallen krijgen van zogenaamde ‘fact checkers’…  Maar wie controleert die controleurs van Ollongren?

2 Replies to “George Orwell (1948) voorspelde mentaliteit ‘Politie’/ME”

 1. wat als wereldwijd vaccineren nu eens zinloosis blijkt
  wat als daardoor het immuumrepons niet goed werk
  wat als daardoor een dominante virus variant kan toeslaan
  wat als die wel dodelijk is
  nou dan heeft Bill Gates gelijk ; er moeten minder mensen op de aarde zijn

  1. Voor degenen die vaccineren is het niet zinloos.
   Gates verdient er, ten eerste, miljarden aan.
   Maar volgens topvirologen is het langere termijn effect de dood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *