Klaar voor 24 uur per dag opsluiting?

Het alternatieve circuit van Friesland is ook wakker

In het vroege voorjaarsweer liep ook het Zaailand in Leeuwarden nu vol met vrijheidsdemonstranten, net als het Museumplein in Amsterdam. Nu de Eerste Kamer de weg vrij heeft gemaakt voor het 24 uur per dag opsluiten van de bevolking- net als bij de Spanjaarden vorig jaar- zou ik zeggen: geniet van het voorjaar zolang je dat nog gegund is.

Een Fries voor het Fries Verzetsmuseum

Urgentie fabriceren met opvoeren PCR-testen
Hoewel de demo in Leeuwarden gemoedelijk was, allemaal aardige mensen, zag je zelden zoveel politie op de been in Friesland. Een stuk of 10 agenten voor het Centraal Station, er was politie te paard, rondom het Zaailand overvalwagens.

Andermaal een zielige vertoning, de politie op de muilezel. Wen er maar aan, want uit behoud van hun baantje zal de politie blijven meewerken aan de permanente uitbouw van een ‘tijdelijke’ politiestaat.

De Volkskrant bracht exact het zelfde ‘nieuws’ op vrijdag

Alle media van De Volkskrant (vrijdag, Maarten Keulemans) tot WNL voeren nu campagne voor het opvoeren van het aantal PCR-tests. Volgens de klassieke spindoctoring-truc van ‘nieuw onderzoek’ op gezag van ‘Britse wetenschappers’.

Ze brengen weer allen exact het zelfde ‘nieuws’, dus een overgepend persbericht met eigen plasje er over. De reclame-riedel die de massamedia brengen, is nu dat je ook bij hoofdpijn een PCR-test moet doen.

Door het absolute aantal tests op te voeren, herhalen ze dan de zelfde truc waarmee ze de ‘tweede golf’ fabriceerden afgelopen najaar. Hoe meer je test, hoe meer je mensen vindt waarbij je met de PCR een stukje virus-DNA/RNA vindt. Door dat valselijk als ‘besmetting’ te rapporteren lijkt ‘de crisis’ dan weer verder te verdiepen.

En dan heb je weer een ‘feit’ gecreëerd waarmee je de bevolking verder van haar grondrechten kunt beroven. Iedereen die zich fatsoenlijk informeerde weet immers: Net als bij de CO2-zwendel zijn de maatregelen zelf het doel…

Het Zaailand vandaag

Corona Extra

Omroep Fryslan presentatrice

Coronacircus met ‘feedbackloop’
Ik liet al zien, dat ze een ‘feedbackloop’ inbouwden in het coronacircus. Je voert testplichten in (bijvoorbeeld om te mogen reizen), maakt een verdienmodel rond verplichte testen.

En zo blijf je een constante toeloop houden van positief getesten, en economisch belang bij het coronacircus.

Alle positieve tests komen weer als ‘stijgende statistieken’ in ‘het nieuws’, valselijk gerapporteerd als  ‘besmettingen’. En vervolgens kun je nog meer maatregelen afdwingen. Want je hebt een verdienmodel gebouwd rond het in stand houden van de angst.

Plofkapgestapo, voor het behoud van z’n baantje wil die alles doen

Vanzelfsprekend is het gehele coronacircus op leugens gebaseerd. Want

  • a. Er was nooit geen pandemie (Klasse A-virus IFR >3% maar IFR 0,23%), het WHO loog en het Rutte-regime liegt
  • b. Met PCR Testen toon je geen ‘besmetting’ aan. Dat kan alleen een arts vaststellen, en dan voldoen de tot ‘corona’ ge-rebrande griepverschijnselen, inclusief longklachten keurig aan wat al eeuwen als zodanig bekend staat
  • c. Er is voor de spoedgevallen een werkend geneesmiddel, waardoor je niet naar de IC hoeft: HCQ.

Overvalwagens naast Zaailand

Wat de angst- en leugenfabriek der ‘journalistiek’ nu ‘de derde golf’ noemt, is gewoon de rebranding van ‘het nieuwe voorjaarsseizoen’.

Maar je begrijpt dat mensen die nog de massamedia geloven in een staat van angst zijn. Je krijgt dag in dag uit niks anders te zien, en dan wordt die angst jouw realiteit.

Voor Friese begrippen een overmacht Gestapo

Je komt er dan ook niet meer met rationele argumenten binnen. Want dan kwets je direct hun gevoelige ego. ‘Jaai moe mij meuning respekteruh’ (jij moet mijn ego respecteren.’)

Dat is wat angst en massamedia met mensen doet: ze op een lager bewustzijnsniveau brengen.

Hoe minder ze van iets afweten hoe stelliger ze over hun ‘mening’ (ego) zijn. Wanneer je niet meer hebt om op te staan, dan je prestige van het moment, dan word je vanzelf defensief als iemand je uitdaagt tot de rede.

Je kunt alle consumenten van massamedia tot op zekere hoogte als psychotisch beschouwen, slachtoffers van ‘manufacturing consent’.

Gezellie! Voorbereiden ‘klimaatnoodtoestand’ en ‘klimaatlockdown’

Klimaatlockdown & George Orwell in de Polder
Men masseert de geesten nu voor permanente opsluiting (‘klimaatlockdown’), en vervolgens de onteigening van je bezit, de halvering van je bewegingsvrijheid/welvaart voor 2030 (55% CO2-reductie).

Straks geen vlees of vis eten,  zuivelconsumptie gaan ze demoniseren, je krijgt een CO2-budget met digitale bonkaart, George Orwell in de Polder: zo beschreef ik al in Epoque 5 (september 2019). Dus al voor dit hele circus werd opgetuigd uit naam van deze fop-pandemie, die nota bene in het ‘World at Risk’-rapport van september 2019 werd aangekondigd:

Het vorig jaar al besproken World at Risk rapport (WHO) met oa Sigrid Kaag en Gro Harlem Brundtland, september 2019, ja 2019

Die Corona-plandemie was slechts een zetje richting wat men toch al van plan was uit naam van de CO2-zwendel. Ook opvallend- we herhalen het nog maar weer eens- de bedenker van ‘duurzaamheid’, (oud Noors premier) Gro Harlem Brundtland was ook secretaris-generaal van de WHO.

De WHO is opgericht door de Rockefeller-familie. En die financierden ook het CO2-sprookje tot de huidige proporties, en de VN houdt kantoor op hun grond, en bankiert bij hun bank (Chase Manhattan, nu JP Morgan Chase). Allemaal ‘toeval’ en ‘gestuntel’.. 🙂

Een mooie meid met wat ik ‘een ziel’ noem, Patricia heet ze, veruit het leukste onderdeel van de demo. Er waren ook weer ‘fans’ van onze Blue Tiger-filmpjes

De kans op (kunstmatig gemaakte) voedselschaarste is ook zeker aanwezig. Alle totalitaire communisten-regimes sturen daar op aan. Zie ook hoe ze de boeren uit bedrijf werken, of dwingen om ‘energie’ te produceren. Voorzitter Mao liet Chinese boeren staal produceren voor ‘De Grote Sprong Voorwaarts’. Hongersnood tot gevolg.

De kans is aanwezig dat ze zelfs hele dorpen en steden gaan vergrendelen. Je hebt nu nog niets gezien

Politie op de schimmel, het had wel iets potsierlijks

Het is zo doorzichtig als je het eenmaal weet: zo intelligent zijn die communisten & neoliberalen nu ook weer niet.  Bestel ook de Epoque 11 over de 17 SDG-doelen, en dan weet je precies wat ze van plan zijn.

Het Europees Parlement riep in 2019 al de ‘klimaatnoodtoestand’ uit. De Secretaris Generaal van de Verenigde Naties deed dat in december nogmaals bij presentatie van het “Human Development’-rapport, dat we hier al bespraken..

De Stichting SDG Nederland herhaalde die oproep nog eens op 12 februari met het Ministerie van Buitenlandse Zaken en Sigrid Kaag als de 2030 Agenda- minister.

Wynia wil het niet zien, maar voor een reguliere journalist is het best goed wat hij doet

Goed versus kwaad
Dat ‘regse’ Syp Wynia zijn boeman ‘Jesse Klaver’ aanwijst als ‘bron’ van de ‘Klimaatnoodtoestand’ toont andermaal het provincialisme van de mainstreamjournalistiek. Die grappige focus op Haagse poppetjes, alsof die de wereldpolitiek bepalen in plaats van opvolgen. Dat angstige, geen risico willen lopen door ‘complot’ gewoon bij de naam te noemen.

Klaver doet en zegt gewoon steeds wat ‘m vanuit het internationale lobbycircus wordt aangereikt, waaronder het eigen Ministerie van Buitenlandse Zaken met hun klimaatgezant.

Die herhaalt wat het Europarlement al riep, en wat de Secretaris Generaal van de Verenigde Naties al riep. Oftewel: Klaver volgt de partijlijn van de 2030 Agenda waarvan Koning Willem Alexander het SDG-supporterspeldje draagt. En Frans Timmermans, enz.

Je mag niet verder kijken dan je korte neus lang is, want anders zijn ze bang om voor ‘gekkie/complot/wappie’ uitgemaakt te worden. Hoe kun je nu journalistiek bedrijven, als je bang bent voor wat ‘ze’ over je kunnen zeggen.. Ga je huilen als ze je ‘gekkie’ noemen?

Die kregen het foldertje van de Unit Sociale Stabiliteit waarin ‘Ultraconservatieve’ Uitgeverij Blauwe Tijger ook is vermeld, met Jensen en Weltschmerz

Bij ‘regse’ politici is dat eender. Je kunt zien dat de folder van de Unit Sociale Stabiliteit (Ministerie Sociale Zaken, 7 februari) ook op het bureau van burgemeesters is geland. Ze beginnen het woord ‘complotdenker’ intensiever te gebruiken.

Al dit gedoe is topdown aangestuurd, zo opzichtig dat het bijna te doorzichtig wordt. Het is gekte, maar er zit methode in: 2030 Agenda. De Vereniging Nederlandse Gemeenten is supporter van die agenda.

De plofkap-Gestapo, ze geloven er zelf ook niet in. Maar hun baantje gaat boven alles

Doe wat je bevolen wordt, wen er nooit aan

Verder dan ‘het is onzin’ en ‘het is onhaalbaar’ roepen wil Wynia maar niet, net als ‘regse’ politici. En dan vinden ze zichzelf heel ‘nuchter’. In de leefwereld van seculier liberale mensen is er alleen maar ‘gestuntel’, ‘menselijk falen’ en de hele aarde is uit toeval ontstaan.

Dat is geen feitelijke analyse maar een wereldvisie, een visie die zichzelf van iedere bewijslast ontslaat.

Friese jongeren 🙂 Zo’n verrijking! Daarvoor doe je het 🙂

Nog een verslaggever, ik weet niet waarvan…

Wat de historie toont: samenzweringen zijn de norm, en Het Kwaad bestaat. Leven is een strijd tussen goed en kwaad.

Het planmatig vernietigen van de sociale structuur en mkb van je land voor een communistisch programma op basis van niets dan leugens, dat zou je ook ‘satanische slechtheid’ kunnen noemen.

Als christen kun je het Beestje bij zijn naam noemen.

Met paard en wagen…

De knollenbrigade…

Ben je bijgelovig, je gelooft zelfs in ‘jezelf’, dan trap je in z’n beste valstrik: het geloof dat ‘het kwaad’ niet bestaat. Zulke mensen willen het nog niet zien, wanneer de bevolking straks 24/7 zit opgesloten en steden zijn afgegrendeld.

Hoe het ook zij, we legden nog weer even wat mooie wildlife vast. Het goede bestaat ook nog steeds, en goed zal het kwaad overwinnen. Met broeders in het goede als documentaire-maker Marijn Poels bouwen steeds meer goede mensen het eigen bottom-up- alternatief voor het topdown-dictaat Build Back Better/2030 Agenda/Great Reset/New World Order/Transitie (de zoveelste communistische k*tzooi):

  • Burgers Blijven Baas. (BBB) Liever meer vrij en minder veilig, dan schijnveilig zonder vrijheid.

One Reply to “Klaar voor 24 uur per dag opsluiting?”

  1. Prima stuk top hopelijk word Nederland wakker en gaat de bezem er door,zakkenvullers en graaiers opsluiten en te nimmer enige functie meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *