NOG meer juridische pesterij door Taalpolitie

Hoppa, NOG meer juridische pesterij

Vandaag om 11 uur op het politiebureau in Joure zal de Taalpolitie van het Rutte-regime mij verhoren over 4 ‘beledigingen’ die hun officier van ‘justitie’ Rigje van der Heide bij elkaar winkelde om mij te kunnen ‘framen’, ‘gepleegd op 22 maart 2021’ en 20 januari 2020. Daar bovenop kreeg ik afgelopen vrijdag NOG een aanklacht toegestuurd, gedateerd op 20 april, voor een ‘belediging’ die ik ‘gepleegd’ zou hebben. Daarvoor moet ik dan 6 mei op het bureau aan de Holstermeerweg in Leeuwarden gehoord worden om 13:00 door een ander lid van de Taalpolitie.

De reeks justitiele pesterijen op de deurmat, waarvoor ik vandaag gehoord wordt in Joure

Geef een chimpansee geen machinegeweer
De ‘beledigingen’ waren gericht aan twee stadswachten in Leeuwarden en een politieman. Ik beschouw ze niet als belediging, maar constateringen. Deze mensen zijn wel ‘bevoegd’ maar niet ‘bekwaam’ gezag, en als orderopvolgers faciliteren ze misdaden tegen de menselijkheid. (denk aan de horecaholocaust, alle mkb’ers die kunnen verrekken van Rutte)

Alsof je een chimpansee een machinegeweer geeft.

Die zelfde ervaring kreeg ik opnieuw toen ik op de A4 op 13 april door 6 politie-auto’s van de weg werd gedrukt, door als agressieve reptielen sissende agenten met pepperspray werd bewerkt, de autoruit in geslagen, op het asfalt gekwakt zodat mijn linkerschouder blesseerde, mijn rechter ribben gekneusd/gebroken zijn (uitslag komt vandaag binnen), en ik een zware rugblessure heb te verwerken.

Deze mensen zijn een gevaar voor de samenleving en dienen uit hun ambt gezet te worden.

De warme interesse in mijn schrijfstijl door het ‘bevoegd gezag’, dat mij wenst te criminaliseren, roept nu het idee op dat mensen bij ‘justitie’ en politie niet in staat zijn om persoon en ambt van elkaar te scheiden.

Simpeler gezegd: ze misbruiken het toegekende geweldsmonopolie om persoonlijk hun gram te halen of zich te profileren.

Ik kom vandaag als verslaggever, zie mijzelf niet als ‘verdachte’ en erken dit leugenachtige corrupte regime niet als (moreel) legitem. Rutte is niet mijn MP, die hoort in de cel

Van der Heide er op uit mij monddood te krijgen
Zo lijkt de officier van justitie Rigje van der Heide er ook persoonlijk op uit mij te criminaliseren, te ‘framen’ zoals dat heet. Anders besteed je niet een heel scala aan manuren, om uiteindelijk een artikel van 15 maanden geleden te vinden (20 januari), de zondagspreek over Psalm 35 waarin je met kwade intentie ‘groepsbelediging’ wilt zien.

Zodat je de kleinbier-aanklacht van twee persoonlijk gekwetste stadswachten en de gekwetste politieman kunt verzwaren.

Anders zou je niet de zelfde aanklacht niet nog eens extra verzwaren. Want de ‘belediging’ waarvoor ik dan 6 mei in Leeuwarden gehoord moet worden kan niet anders zijn dan tegen die zelfde stadswachten, die ons op het Zaailand formulieren uitdeelden van Ortskommandant Sybrand von Haersma Buma.

Wij worden beledigd als ‘wappie’, en wie bij de politie sympathie voor ons toont, die noemen ze ‘wappie-lover’. Over beledigen gesproken, dat je paranoide gekkie zou zijn wanneer je kritiek hebt op het Rutte-regime en haar totalitaire tendensen.

OM-Officier Rigje van der Heide dacht mogelijk ‘ik vind wel een stok om een hond mee te slaan’. En hij weet ook als hij dat vervolgens voorlegt aan zijn vriendin van D66 bij de Rechtbank, dat die hem gelijk zal geven.

Bij avondklok-rechter Tan de Sonnaville hebben we immers live gezien dat van objectieve rechtspraak in dit land geen sprake meer is.

Gefinancierd met giften van de IT-community, die dit journalistieke project mogelijk maakt

Veroordeeld door D66 en hun klimaatclubs (?)
Volgens mijn raadsman Gerard Spong zal deze zaak weer los behandeld worden van de zaak waar het allemaal mee begon: het kwetsen van de aantoonbaar corrupte (nu noemen ze dat ‘duurzame’) ambtenaar Bouwe de Boer van de Gemeente Leeuwarden, die de CO2-zwendel facilliteert voor de VNO-NCW-noord in stichtingsvorm, Fryslan Fossielfrij.

Daarvoor viel een arrestatieteam op 30 januari 2020 mijn huis binnen, om me met geweld tegen de vloer te duwen, de handboeien extra strak aan te trekken en mij vervolgens met een gang van 160-180 km per uur naar het bureau in Leeuwarden te transporteren.

De aanklacht hier is bewust aangedikt om mij veroordeeld te krijgen. Immers, ik schreef een artikel over astroturfer Bouwe de B. zijn handel en wandel, waarin Dokkumer verwensingen werden gebezigd, die op het einde van het artikel weer werden teruggenomen.

Ik eindigde met de paas-gedachte, dat Bouwe de Boer waarschijnlijk een soort ontoerekeningsvatbare narcist is die niet weet wat hij doet. (Vergeef hen Heer, zij weten niet wat zij doen)

Gekneusde ribben en rugblessure door mishandeling politie Leiden

Een mevrouw van D66-of-erger (‘rechter’), Monique Dijkstra hielp mij op 11 mei vervolgens aan een veroordeling voor ‘bedreiging’ (artikel 285.1). Ze wilde niet ‘oh dat lange artikel van 18 pagina’s’ lezen, ze wilde slechts de gehele context wegnemen, ongewenst taalgebruik indikken tot aanklacht om mij zo veroordeeld te krijgen met toevoeging van een extra (voorwaardelijke) werkstraf.

In de veroordeling zie je, dat ze hier twee zaken – die niet met elkaar van doen hebben mbt de persoon- bij elkaar winkelden.

Alsof zou ik een week lang bezig zijn geweest met ‘bedreigen’ van de gekwetste Bouwe uit Akkrum die het zo goed meent met zichzelf. Feit: ik kreeg ongevraagd een advertentie op Facebook aangeboden, van de particuliere stichting met als postadres het werkadres van Bouwe op het gemeentehuis in Leeuwarden.

Toen stelde ik tegen die club, dus niet de persoon: jullie verdienen een goed pak slaag voor het toetakelen van ons mooie Friesland. Of iets van die strekking. Dit was dus niet tegen 1 specifieke persoon gericht, maar dit werd wel in de aanklacht zo opgenomen.

Het vonnis waartegen beroep dient

De FB-advertentie was voor mij aanleiding de KVK-verslagen van die club te raadplegen en te onderzoeken wat Bouwe de B. zijn handel en wandel nu precies inhoudt. Dat resulteerde een week later in het artikel Astroturfer Bouwe de Boer verbouwt Friese landschap.

Ik was dus niet een week lang bezig met ‘bedreigen’ van Bouwe de planeetredder. Ja zijn belangen worden door mijn werk misschien bedreigd, en van zijn vriendjes van de VNO-NCW als Trudie (…) Wildeboer.

Ik deed een aantal dagen journalistiek onderzoek en publiceerde daar vervolgens een week later over. Journalistiek onderzoek doen is dus ‘bedreigen’, een hele week lang.

Prediker Pieter van Rest

Bevel DNA-afname door Pieter van Rest
Hun vriendin, politierechter Monique Dijkstra heeft van die week onderzoek doen naar de STICHTING vervolgens een weekje bedreigen gemaakt naar een PERSOON. Zodat mevrouw van D66-of-erger mij aan een strafblad kon helpen.

Uit die veroordeling kwam vervolgens het bevel voort om mijn DNA af te nemen. En omdat ik weigerde dat zomaar te laten doen, en de verantwoordelijke OM-officier Pieter van Rest middels een keurige brief – wraking bevel DNA-afname– vervolgens tot rede poogde te manen, werd ik dus 13 april 2021 plots van de weg geplukt.

Zo dolgraag wil het Rutte-regime mij DNA hebben. Big Brother kan je nummerbord met weg-camera’s detecteren, en dat naar de dichtsbijzijnde politie signaleren. Zodat je dus volkomen verrast wordt door zes politie-wagens in de berm geduwd wordt.

Dat kunnen ze straks ook bij U doen, als u vaccinatie weigert.

Dus wat de Kamervragen van FvD-Kamerlid Van Houwelingen betreft van 19 april: nee, die arrestatie heeft geen direct verband met mijn werk voor Uitgeverij de Blauwe Tijger en Blue Tiger Studio. Er is ook geen direct verband met de wijze waarop mijn broeder in het goede Tom Zwitser door de NCTV/Ministere van ‘Veiligheid’ is gedemoniseerd tot terrorist.

Zodat de ING Bank eenzijdig de bankrekening van zijn uitgeverij opzegt. Maar: Onze zaak kent wel vergelijkbare aspecten.

De pruimenboom bloeit vandaag als de tierelier

Glijdende schaal van politieke vervolging
Was je namelijk 1 van hun, dus vriendje van het Rutte-regime, CO2-clubs en hun Kasja Ollongren/Femke Halsema, dan zouden ze dit niet bij mij hebben gedaan. Immers, als Rapper Akwasi daadwerkelijk doodsbedreigingen doet, wordt hij niet vervolgd.

 • Het BESLUIT je wel/niet te vervolgen bevat een onmiskenbare politieke selectiviteit.

Bij Akwasi is het ‘woordkunst’, gedienstig aan SDG Doel 10 (alles met de grond gelijk, zie Epoque 11). Wanneer Femke Halsema haar vrienden van Antifa samenscholen op De Dam, dan heet dat legitiem demonstreren.

Doen vrijheidsdemonstranten dat in Den Haag of Amsterdam, dan mept de ME op ze in, en doorgesnoven Hooligans van Arrestatie-Eenheden (AE) slaan mensen het ziekenhuis in.

Als Thierry Baudet de hand schudt van Urkers, dan ronkt het OM in de media meteen dat ze hem willen vervolgen. We zien dus dat hier sprake is van een ‘justitie’-apparaat die zich bevindt op het hellende vlak van politieke vervolging van oppositie.

Daarom pakken ze Jenny Douwes en de blokkeer-Friezen wel op, maar Femke’s rancuneuze haatzaaiers niet. ‘Justitie’ is van Streng Liberale Gezindte, dus D66 of erger, niet onafhankelijk maar politiek. Anders hadden ze ook mij wel met rust gelaten, niet meteen met geweld gearresteerd op 30 januari 2020.

Dus het kan verwarrend zijn. Hier het filmpje van de EERSTE arrestatie vorig jaar 30 januari, dik 80 duizend maal bekeken.

En hier de tweede arrestatie, die van 13 april 2021, nachtje cel wegens ‘wederspannigheid’ (Artikel 180) en vrijlating, nu 42 duizend maal bekeken:

Ben je eenmaal doelwit, dan doen ze alles om je aan een strafblad te helpen, je in een ‘daderprofiel’ te persen. Een andere leestip voor OM Officier Van der Heiden is daarom ‘Het OM in de Fout’ van rechtsfilosoof Ton Derksen.

Dus drie maal is scheepsrecht, we zien die borderlinecowboys van Van der Heiden en Van Rest vanzelf weer eens tegemoet.

Bestel de Epoque 11 over de 2030 Agenda, de werkelijke reden waarom ik monddood moet

Zet in je agenda, 18 juni, hoger beroep
Op 18 juni dient mijn Hoger Beroep tegen de veroordeling door Monique Dijkstra/D66, waarin mijn raadsman Gerard Spong zal optreden. Zet die datum vast in je agenda.

Omdat dhr Spong prijzig is, en het einde van het vorig jaar gedane depot in zicht is, verzoek ik iedereen die vermogend is een duit in het collecte-zakje te doen. Vorige 5000 euro werden ook in twee dagen opgebracht door de IT-community.

We gaan lekker door met het aan de kaak stellen van corruptie bij de overheid

Dankzij ‘justitie’ zijn we sindsdien steeds bekender geworden, dus dat kunnen jullie nu vast ook! Ook al heeft dhr Spong een vrijmetselaar-symbool in de voordeur van zijn pand aan de Keizersgracht.

Wie zonder zonde is, werpt de eerste steen…

Ik huur Spong niet voor geaardheid, afkomst of de vrienden die hij kiest. Als Spong maar professioneel is en zijn toptarief in succesvolle daden omzet.

Zie, ik had wel 750 euro kunnen betalen aan ‘justitie’ als schuldbekentenis, dat was veel goedkoper geweest. Maar ik laat niet op zo’n grove wijze met mij sollen door een ‘duurzame’ ( = corrupte) ambtenaar, die het systeem mag misbruiken voor persoonlijk gewin. Nee Bouwe, je zult er spijt van krijgen zo lang ik leef, JIJ hoort de cel in Bouwe, Mark Rutte hoort de cel in, niet ik…

 • Sponsor Spong zijn nieuwe Maserati via Stichting MW&B. IBAN NL04INGB 0005526038 ovv Rypke’s Hoger beroep

En bestel de Epoque 11 bij Uitgeverij de Blauwe Tijger, de 2030 Agenda en de CO2-zwendel ontmanteld, en de werkelijke reden waarom ‘justitie’ mij monddood wil maken.

UPDATE: hartelijk dank voor alle steun, mijn lieve vrienden en volgers kwamen vanuit het hele land om mij te bemoedigen, en bleven drie uur lang voor het bureau staan!

6 Replies to “NOG meer juridische pesterij door Taalpolitie”

 1. Ik stel mij soms wel eens voor: Stel dat mensen over bijv. 10 jaar door een grote gebeurtenis bijv. massaal weer uit de hypnose zouden komen, en allemaal weer verstand zouden krijgen en normaal zouden gaan worden, en weer kritisch zouden gaan nadenken?

  Hoe zouden ze dan op deze tijd terugkijken en op de mensen van nu en hoe mensen zich nu gedragen? Een soort wereldwijde massa psychose die bijna iedereen gek maakte?

 2. Benieuwd, wanneer ze misdadiger Lucas Bolsius (Burgemeester van Amersfoort) in zijn kraag gaan vatten.
  Zijn misdrijf, het illegaal besturen van zijn gemeente, er zijn geen B&W besluiten in de keistad.
  Maar dat dondert niet, als alle verantwoordelijke partijen er belang bij hebben, om het onder de pet te houden.
  Rechters, Officieren van Justitie: Bavianen in Toga.

 3. De brief van de politie heeft het over een “Uitnodiging voor verhoor”. Qua woordkeuze lijkt mij dit een vrijwillige handeling. Ben je überhaupt verplicht hier gehoor aan te geven?

 4. De pen is machtiger dan het zwaard, als het zwaard erg kort is en de pen zeer scherp. Ik hoop werkelijk dat je scherpe teksten en analyses het tij doen keren ter onzer voordeel. Mijn vrees is echter dat we zonder geweld dit niet kunnen bereiken. Ik hoop dat ik ongelijk krijg maar ik vertrouw niet op het redelijke intellect van “onze” leiders. Het sprookje van “tafeltje dekje” leert ons dat onrecht niet met lieve woorden ongedaan gemaakt wordt. De oplossing in dit verhaal werd gerealiseerd door “knuppeltje uit de zak”. De moraal: “wie niet horen wil moet voelen” Mocht mijn commentaar gezien worden als bedreiging of aanzetten tot geweld zal ik me hiervoor graag verantwoorden bij rechter R. Freisler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *