Tegen Davos en Brussel? Dan spant U samen met ‘De Russen’!

Moskou, even instructie winnen om meer nepnieuws te verspreiden, dat de opinie van seculier globalistische oppositiemedia als NRC Damesblad niet De Waarheid zijn

Interessante Tijden bezocht gisteren Moskou om van informant Rypkej Zeilmakov van de FSB weer nieuwe dossier-mappen te ontvangen.

In Petersburg ontmoette ik geheim agent Marcel Crokov, even wat nieuwe afspraken maken hoe we klimaatverwarring gaan zaaien via samenzweringen en nepnieuws.

Even naar geheim agent Rypkej Zeilmakov

Vooral het onderzoeks-artikel over biodiesel en de vergelijking met veehouderij scoorde aardig, dik 7000 page-views. De landhonger die ‘biobrandstof’ vraagt scoorde ook een kleine 6500.  Met dank aan Grote Boer Poetin dus!

Het ging best aardig weer, afgelopen maand. Met dank aan mijn donateurs van de FSB (Fryske Super Boeren)

Zo ondergraven wij de Onfeilbare Waarheid van Staats-getrouwe Kwaliteitsmedia en de Milieubeweging.

Tja,  wie durft er te betwisten dat er maar 1 Ware Groene Weg is: meer globalisme onder leiding van het World Economic Forum (Davos), Brussel, Verenigde Naties, de Bank for International Settlements (BIS) in Basel, Wallstreet en The City. En alles uit naam van De Wetenschap, De Experts.

De verantwoordelijke ambtenaar van D66 die 2030 Agenda implementeert, net als D66-er Maas Goote. Top-Klimazi Hugo von Meijenfeldt, Worldconnectors werd door ABN-bankier Herman Mulder opgezet

En er is maar 1 Ware Politiek en dat zijn De Doelen van Parijs (2030 Agenda), Sustainable Development, de 17 Global Goals (‘duurzaam’) via Klimaatwetten en Genderwetten, een Politiek Correcte Ecodictatuur als enige alternatief voor menselijke zelf-vernietiging door Global Warming en nationalisme.

De New World Order waar HG Wells in 1940 al over schreef, als reactie op de Europese zelfdestructie van de Eerste Wereld Oorlog.

Hier woont de klimaat-kritische geheim agent Marcel Crokov

Wie zich meer nationalistisch opstelt, klimaat-kritisch, wie christen is in plaats van geestelijk armoedig (atheïsme) en niet ‘Hoera wat een verrijking’ roept bij ongecontroleerde massa-immigratie van Hunnen, Gothen, Tataren, dat wegwerp-personeel voor multinationals: die spant samen met De Russen naar het schijnt.

Dat wil zeggen, als je het tot beneden nulpunt gekelderde NRC Damesblad mag geloven.

hahahahahahahahahahahahaha: het lachwekkende NRC Damesblad, staatsblad van D66-politiek

De Wanhoop van de Oude Media, Agitprop van het Globalisme
..en de Elfjes en de Kabouters, veeg die ook niet onder het tapijt! Legers heb je er van! Hahahahahahaha

Eerder deed de Volkskrant eerder al zo’n propaganda-poging tot Russofobie. Ze proberen je met hun uitleg van de geschiedenis van de 20ste eeuw te manipuleren in de enige bij het Oude Establishment gewenste politieke richting: meer globalisering, de uitholling van nationale staten..

Het Historisch Revisionisme van het Globalisme leert, dat het ‘nationalisme’ was waardoor Joden een ster kregen. In plaats van hun Atheïsme, Malthusianisme en scientisme, hun kampioen Darwin en zijn neef Francis Galton, uitvinder van de Eugenetica.

De claim dat ‘De Wetenschap’ aan jouw kant staat. Rusland en Oekraïne zouden de Slaven-kolonie van Dolfie worden, zoals India en Afrika dat voor de Britten was.

De Oude Media en hun pro-Globalisme Multicul- Agitprop, ze verliezen markt-aandeel en grijpen alles aan om hun eigen informatie-monopolie te heroveren. Inclusief staat-steun en het samenwerken met de Nederlandse overheid, hun D66-vriendin Kajsja Ollongren, of zoals De Correspondent: subsidie van de Europese overheid.

Ondertussen wint de nationalistisch-populistische stroming – waarvan de door de Journalistiek vermoorde Pim Fortuyn representant was- verkiezing na verkiezing sinds Brexit, of het nu Hongarije is, Italie of het is Trump die meteen ‘Parijs’ opzegt. Wanneer die democratisch aan de macht komen, dan is dat volgens de PC-eend omdat het volk te dom is, zich op ‘de verkeerde informatie’ baseerde, die van onder de gordel.

Alleen wanneer het volk op hun partijen stemt, dan heet dat plots wel democratie. En wanneer je het Einde der Tijden verkondigt vanwege ‘het milieu’ dan is Angst plots een probaat politiek middel.

Wij van PC-Eend, adviseren PC-Eend

‘Het Milieu’ is bij de globalisten-politiek 1 van de belangrijkste stokken om natiestaten mee in een hok te drijven. Zo maak je via groeiende macht van NGO’s en Multinationals, wetenschaps-instituties als vanzelf de macht van gekozen nationale en lokale politici kleiner.

Zoals ‘de’ wetenschap vooral dient om democratische discussie over menselijke levenskeuzes, tot het domein van ‘de experts’ te versmallen.

…Wij van PC-Eend adviseren PC-Eend. Wie die linkse Agitprop opzegt, spant samen met Rusland 🙂

Als Kozakken op stap
Ooit toen NRC Handelsblad nog trekken van een kwaliteitskrant vertoonde schreef ik er ook wel eens stukkies voor. De leukste was wel een reportage voor Wetenschap & Onderwijs op 29 augustus 2005. Daarvoor reisde ik met mijn ouweheer naar Ober Lausitz af, onder Dresden. Hier had net sinds 2002 zich de eerste Duitse wolven-roedel gevestigd.

Mijn vader heeft toen wel echt de wolf gezien, toen hij even de bossen introk. Ik ging met biologe Gesa Kluth op stap en vond alleen die typische witte keutels met botten er in.

Ik had even geen auto en mijn vader net een nieuwe. Dus gingen we samen op pad, met de muziek (Toxicity) van System of a Down in de CD-speler keihard aan: als echte matties, Kozakken, het Turkse en later Russische woord voor ‘vrijbuiters’.

Dat primitieve hak- en beukwerk klonk in de auto ongeveer zo:

‘They Try to build a prisoooon’….(grimmige fluistertoon)

DOE DOE DOE DOE DOE DOE DOE DOEDOE (donderende bas/gigaar/drums)

‘They try to build a prisoooon’.

The Prison Song, van System of a Down verhaalt over de drugs waar oa de CIA in handelde om oorlogen te financieren.

Toen vond ik de teksten van de Armeense zanger maar een tikje paranoide.

NRC Nepnieuws 12 juli 1988 verkoopt de politiek onder mom van ‘neutrale objectieve kwaliteitsjournalistiek’

CIA controleert Europese media en persbureaus
Maar ik had me nog niet in geopolitiek verdiept waar John Perkins al over schreef in ‘Confessions of an Economic Hitman, dat was een jaar ervoor gepubliceerd. Ik geloofde nog dat de Amerikanen onze vrienden waren. Ja zelfs de ‘Weapons of Mass Destruction’ die in Irak zouden zijn gevonden geloofde je nog in.

Je geloofde zelfs nog een klein beetje in de Milieubeweging.

Terwijl de Amerikanen met hun Deep State vooral het eigenbelang van het Militair Industrieel Complex dienen en Wallstreet-jongens. Zie mijn bespreking van Ulfkotte’s ‘Gekochte Journalistiek’, over de Amerikaanse invloed op journalistiek en politiek.

Inmiddels is er ook een heel Eco Industrieel Complex (zie econoom-historicus Rupert Darwall) dat met voorgaande verwant is.

Verplicht leesvoer, direct aanschaffen bij www.blauwetijger.com

We zijn te zeer in onze geschiedkundige opvoeding gestuurd door Anglo-Amerikaanse overwinnaars-propaganda.  En er blijkt genoeg literatuur te bestaan die dat eenzijdige beeld van realiteits-correctie voorziet. Zoals over de 1 procent van rijke Amerikaanse families (bv Rockefeller, Carnegie, Morgan, Warburg) die via de Federal Reserve (1913 onder Wilson) het financiele systeem aansturen.

Over de rijke 1 procent die via economische bubbels haar macht bestendigt met de Federal Reserve Bank

Willem Middelkoop publiceerde afgelopen juni nog het HIER besproken ‘Patronen van Bedrog’.

Dat zet veel hier op Interessante Tijden besproken geschiedenis en geopolitiek helder op een rij. Al die propaganda-excuses, weapons of mass deception om maar een zinloze oorlog ergens te beginnen. Nieuwe Media maken je vervolgens straatwijs, vooral ook doordat je zo toegang krijgt tot nieuwe boeken met nieuwe inzichten.

We bespraken hier al Operation Paperclip, het rekruteren van Nazi-wetenschappers voor de CIA, en raketgeleerden van de SS als Walter Dornberger. Niet alleen de Glasnost van Internet, maar ook het ‘declassified’ raken van diverse dossiers na 50 jaar geeft nieuwe inzichten in de rol van het Militair Industrieel Complex.

Zo brengt de New Yorker mediaprof Mark Crispin Miller net weer 5 klassiekers uit van de ‘Forbidden Bookshelf’. Dat je beeld van de Amerikanen als The Good Guys van afgelopen eeuw een realiteits-correctie kan krijgen.

Veel van die boeken zijn niet technisch ‘verboden’, maar ze zijn onvindbaar, worden niet meer uitgegeven. Dat geldt ook voor het boek van Elaine Dewar, die de architect achter alle klimaat- en milieubeleid interviewde in 1992: Maurice Strong voor haar boek A Cloak of Green. Om een 2dehands exemplaar te krijgen moet je honderden dollars neertellen.

Het is technisch wel verkrijgbaar, maar praktisch niet.

De Canadese Olie-magnaat Maurice Strong richte de UNEP op, milieutak van de Verenigde Naties en was als protegee van bankier David Rockefeller bij vrijwel alle ‘groene’ internationale clubs betrokken van World Resources Institute tot WWF.

‘Cloak of Green’ toont hoe overheden zogenaamde ‘NGO’s subsidieren en als Trojaans paard gebruiken voor (grondstof)politiek. Maurice Strong richtte ook het World Economic Forum op.

Wordt niet meer uitgegeven en is astronomisch duur bij 2de of derde hands aanschaf

Zoals Mark Crispin Miller aangeeft, zijn die boeken meestal uit de roulatie genomen, niet meer uitgegeven. En als je ze al wel wilt aanschaffen zijn ze astronomisch duur gemaakt. Je hebt dan geen wettelijke censuur toegepast. Maar het effect is het zelfde. De toegang tot betrouwbare informatie en kritisch onderzoek is zo klein gemaakt, dat het geen politiek effect kan krijgen.

Virtuele boekverbranding, zodat je maar van 1 kant eenzijdig geïnformeerd blijft.

Ik heb ‘A Cloak of Green’ via een Zweedse diplomaat digitaal gekregen, maar kon het nergens kopen. Ook niet via Bolcom. Maar je kunt wel gewoon de biografie van David Rockefeller lezen, de Amerikaanse vertegenwoordiger bij Bilderberg-conferenties.

Rockefeller was dikke maatjes met John Mc Cloy die het na-oorlogse spionage-apparaat van de VS opzette met Allen Dulles, de oprichter van CIA-voorloper OSS.

Over de lobby-invloed van David Rockefeller zijn Trilateral Commission, die ook presidenten afleverde als Jimmy Carter

Dan begrijp je ook waarom Rockefeller zo ‘groen’ deed als bankier van het huidige JP Morgan Chase. Klimaat-alarmisme diende zijn agenda van globalisering en het streven naar 1 mondiaal financieel systeem. Je maakt een paddestoelen-veld aan ‘NGO’s en instituties die allemaal jouw filosofie uitdragen. Zo lijkt het dat heel veel mensen willen, wat uiteindelijk het plan van de 1 procent is.

David Rockefeller schrijft ook dat hij met Henry Kissinger het eerste contact legde met Post-Mao China. Zijn Manhattan Chase Bank is de bank van de Verenigde Naties, en de VN haar hoofdkantoor staat op de grond van zijn familie. Het was de CIA die met MI6 de eerste Bilderberg-conferenties organiseerde en financierde, vanwaaruit de EEG werd opgericht.

We zijn afgelopen halve eeuw dus op meer feodale wijze beinvloed en bestuurd dan je voor mogelijk hield. En zo lees je dan boeken van mensen die archief-onderzoek doen. Je moet moeite doen ze te ontdekken. Maar de beloning is groot.

Terwijl zwakzinnige agitprop van NRC Damesblad als hieronder direct beschikbaar is met als enige beloning een parodie op de realiteit:

hahahahahahahahahahahahahahahahaha

De onpeilbare diepte waarin NRC Handelsblad nu is gezonken. Of is het nu CIA Handelsblad? Het zijn globalistische oppositie-politici achter een toetsenbord, D66-politici in een redactielokaal.

Russen kwamen uit het land van Ollongren
Wat veel mensen OOK niet weten, is dat de term ‘Rus’ afkomstig is van de Slavische naam voor Zweedse Vikingen, de Varjagen die hun verkenningstochten Oostwaarts voerden in de 9de eeuw.

Tataarse paardjes bij mijn Datsja in Moskou

Die vestigden zich rond 860 in Kiev, zo kun je lezen in JW Bezemer’s ‘Een Geschiedenis van Rusland, Van Rurik tot Gorbatsjov’. (Uitgeverij van Oorschot 2000)

De Kievse monnik Nestor is in de 10de eeuw de eerste die bij het schrijven van een Russische kroniek melding van ze maakt. Hij neemt als vestigings-jaartal 859 en stelt dat de Russen hun naam aan die Zweedse Vikingen danken, ‘Ros’.

VIking-postzegel Denemarken. De Deense Vikingen trokken meer Westwaarts, de Zweedse Vikingen veroverden de Baltische regio en trokken rivieren op

Na onderlinge conflicten van Slavische stammen, zouden zij die ‘Noormannen’ gevraagd hebben om over ze te besturen. De oudste van die Zweedse Vikingen heette Rurik, die vestigde zich in Novgorod tussen het huidige Petersburg en Moskou.

Die stad zou later uitgroeien tot belangrijk bestuurs-centrum dat bij de Russen van grote historische betekenis is.

De Compagnonsvaart in de regen, deze scheidt Moskou van Petersburg

Rurik zijn jongere volgelingen met al even Skandinavische namen Askold en Dir veroverden Kiev.

Met hun schepen voeren ze de Dnjepr op, en ze bereikten via die rivier zelfs Constantinopel (huidig Istanbul) in 860. Eerdere roof-confrontaties monden uit in meer vreedzame handel. Dus het zwaartepunt van de Russische geschiedenis, de bakermat van Rusland ligt in de Oekraïne. Dan snap je ook de betekenis van dat land voor de huidige Russen.


Je kunt die assimilatie van de Noormannen met de Slavische Russen vergelijken met hoe Normandie door de Noormannen werd veroverd. Die werden al gauw meer ‘Frans’ dan de vroegere bewoners zelf waren: dat beschrijft RHC Davis in ‘The Normans and their Myth’.

Die gingen al snel ook tot het christendom over, zoals de Russen vlot het Byzantijnse christendom overnamen via contact met Konstantinopel.

Die inmiddels Franse Noormannen veroverden vervolgens in de Battle of Hastings (1066) het huidige Engeland met hun Willem de Veroveraar. Zo mengde de taal van de Angelen en Saksen zich met de Franse ( = Latijnse taal) tot het huidige Engels.

Wanneer Tataarse en Mongoolse ruiters in de 13de eeuw continue via overvallen de Oekraine onveilig maken, ze branden ook Kiev plat, dan vluchten vele Russen meer noordwaarts. Die ruiter-horden van steppevolken, ze weten tot ver in Europa door te dringen. Ze branden ook Krakau en Brezlau plat in het huidige Polen.

Even staan ze op het punt Wenen te belegeren.

Moskou in de plensregen

Maar de dood van de Khan maakt dat ze even huiswaarts keren, en zo blijft Westelijk Europa bespaard wat de Russen eeuwenlang in de greep hield: de Tataarse horden, steppevolken.

Pas in de 14de eeuw gaat Moskou een rol spelen in de Russische geschiedenis. Zeker na de val van Constantinopel (1453), toen de laatste vesting van het Byzantijnse christendom in handen viel van de Turken.

Die Turken hielpen de Mongolen en Tataren aan hun Islam-geloof, zij assimileerden onderling.

Dan krijgt Moskou ook een religieuze betekenis, als het Derde Rome, dat de Byzantijnse christenheid haar continuiteit geeft. In plaats van NRC Damesblad te lezen over ‘Russische Trollen’ en andere sprookjesfiguren, kun je dus beter degelijke geschiedenis-boeken lezen.

Met slechts 1 hoofdstukje ‘Bezemer’, krijg je meer zinvolle informatie dan met een heel jaar-abonnement NRC Damesblad, die D66-agitprop.

Dan snap je ook waarom de Russen een geheel eigen positie in de geschiedenis en mondiale geopolitiek innemen. En waarom zou hun die positie NIET gegund zijn, maar die van ons wel?

Door dat dankzij de Duitsers in Rusland geplante communisme sinds 1917 is onze kijk op het land sterk vertekend, dat ook componisten als Rachmaninov en Dvorak voortbracht, grote schrijvers als Dostojewski…

One Reply to “Tegen Davos en Brussel? Dan spant U samen met ‘De Russen’!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *